HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Efter stormen (Ira)
Igår på 14:49 av Hoshime

» Bell vill träffa dig
tor 18 jan 2018, 14:20 av Bell

» Bell
ons 17 jan 2018, 22:21 av Bell

» Sommarträff 2018!
ons 17 jan 2018, 11:41 av Rakel

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Even

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Främling

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Loke
Antagen
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Främling   lör 21 feb 2015, 17:40

Tillsammans med Beata hade Loke vandrat i mot revirets gränser för att finna en passande plats att öva med sina krafter på men ju närmre de kom till gränsen desto starkare fann de att doften av en främling låg på revirets marker. Efter en kort diskussion hade de två vargarna kommit överens om att Beata skulle, så snabbt som möjligt, ta sig tillbaka revirets kärna för att leta reda på Dimitrij och meddela henne om det medans Loke själv skulle söka reda på individen i väntan på förstärkning. En utomstående så pass nära flocken var inte ett gott tecken.

Träden tunnades snabbt ut tillsammans med att det kala området spred ut sig för hans tassar. Dagen var inte långt gången och solen stod fortfarande högt på himmelen. En lätt bris letade sig genom det yttre lagret av den fluffiga fällen runt hans hals och nacke.
Doften som han vandrat efter hade varit väldigt svår och ojämn, vilket lett tankarna till att det förmodligen varit en bevingad varg som han följt. Om så var fallet så kunde det bli väldigt svårt att få tag på individen i fråga, åtminstone för han själv. Dimitrij med sin telepati och sina vingar skulle förmodligen har betydligt större chans till det hela.

[Till Naima-finiarel]


Senast ändrad av Loke den sön 08 mar 2015, 18:44, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Naima-finiarel
Död


Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Främling   lör 21 feb 2015, 19:50

Hon hade vandrat runt i skogen under natten vilket hade resulterat i ett förvirrat vandrande. Trädens kala grenar hade skrämt henne när de böjde sig ner mot henne och väste att hon var för nära. Några gånger hade hon verkat korsa en revirsgräns eftersom det hade dykt upp en hel del doftspår. Trots att hon nästan velat hitta dem här vargarna, och därför hade stannat kvar bland deras doftspår längre än vad hon borde, hade hon till slut fått kalla tassar och skyndat iväg från revirsområdet, bara för att åter stöta på de taggiga träden. Trött som hon blivit hade hon lagt sig under en trädrot och sovit oroligt i några timmar.
När hon öppnat ögonen hade solen börjat klättra på himlen. Det hade fastnat en hel del skräp i den långa luggen så det blev prio ett att försöka få bort grenar och små blad från den vita pälsen.
Andedräkten kom ut i små vita moln när den unga började röra på sig. Trots att det nu ljusnat skrämde träden henne och hon rörde sig med nervösa steg, hoppade till vid ljudet av grenar som gick sönder. Blicken var dumt nog fäst på marken några meter framför tassarna och hon gick inte ens rakt, någonting som hade varit smartare eftersom hon ville bort från den här skogen som skrämde henne.

[Prutt]
Till överst på sidan Gå ner
 
Främling
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: