HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
ons 09 aug 2017, 12:13 av Laali

» Bistick [Tenána]
sön 06 aug 2017, 20:34 av Blair

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Främling

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Loke
Antagen
avatar


InläggRubrik: Främling   lör 21 feb 2015, 17:40

Tillsammans med Beata hade Loke vandrat i mot revirets gränser för att finna en passande plats att öva med sina krafter på men ju närmre de kom till gränsen desto starkare fann de att doften av en främling låg på revirets marker. Efter en kort diskussion hade de två vargarna kommit överens om att Beata skulle, så snabbt som möjligt, ta sig tillbaka revirets kärna för att leta reda på Dimitrij och meddela henne om det medans Loke själv skulle söka reda på individen i väntan på förstärkning. En utomstående så pass nära flocken var inte ett gott tecken.

Träden tunnades snabbt ut tillsammans med att det kala området spred ut sig för hans tassar. Dagen var inte långt gången och solen stod fortfarande högt på himmelen. En lätt bris letade sig genom det yttre lagret av den fluffiga fällen runt hans hals och nacke.
Doften som han vandrat efter hade varit väldigt svår och ojämn, vilket lett tankarna till att det förmodligen varit en bevingad varg som han följt. Om så var fallet så kunde det bli väldigt svårt att få tag på individen i fråga, åtminstone för han själv. Dimitrij med sin telepati och sina vingar skulle förmodligen har betydligt större chans till det hela.

[Till Naima-finiarel]


Senast ändrad av Loke den sön 08 mar 2015, 18:44, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Naima-finiarel
InläggRubrik: Sv: Främling   lör 21 feb 2015, 19:50

Hon hade vandrat runt i skogen under natten vilket hade resulterat i ett förvirrat vandrande. Trädens kala grenar hade skrämt henne när de böjde sig ner mot henne och väste att hon var för nära. Några gånger hade hon verkat korsa en revirsgräns eftersom det hade dykt upp en hel del doftspår. Trots att hon nästan velat hitta dem här vargarna, och därför hade stannat kvar bland deras doftspår längre än vad hon borde, hade hon till slut fått kalla tassar och skyndat iväg från revirsområdet, bara för att åter stöta på de taggiga träden. Trött som hon blivit hade hon lagt sig under en trädrot och sovit oroligt i några timmar.
När hon öppnat ögonen hade solen börjat klättra på himlen. Det hade fastnat en hel del skräp i den långa luggen så det blev prio ett att försöka få bort grenar och små blad från den vita pälsen.
Andedräkten kom ut i små vita moln när den unga började röra på sig. Trots att det nu ljusnat skrämde träden henne och hon rörde sig med nervösa steg, hoppade till vid ljudet av grenar som gick sönder. Blicken var dumt nog fäst på marken några meter framför tassarna och hon gick inte ens rakt, någonting som hade varit smartare eftersom hon ville bort från den här skogen som skrämde henne.

[Prutt]
Till överst på sidan Gå ner
 
Främling
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: