HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Mitt hjärta ska sluta att slå [Kilah]
Idag på 21:40 av Kilah

» Förbannelse
Idag på 20:55 av Amanita

» Lost (öppet)
Idag på 18:36 av Harlequin

» Meaning [Xerxes]
Idag på 17:50 av Duva

» Continue [Shiva]
Idag på 17:17 av Shiva

» Akuma x Shiva valpar
Idag på 11:26 av Xejja

» Spår av ett moln
Idag på 09:55 av Kilah

» The tides are ever changing
Igår på 17:42 av Levanea

» Blodspår [JÄGARNA]
Igår på 15:33 av Zayev

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Cerulean, Dimitrij

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Did I stay behind or was I left behind [E]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sirocco
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Did I stay behind or was I left behind [E]   ons 07 jan 2015, 08:43

Blicken var fäst i fjärran. Bort över slättens tillsynes oändliga vidder. Men han visste, med all säkerhet, att de hade ett slut. Precis som allt annat. Han stod där, tveksam, utlämnad. Var det verkligen smart av honom, var det ett bra val? Han visste inte längre, men ändå så kunde han inte lämna platsen, följa efter i de fotspår han alltid vetat att han skulle följa. Han hade stått där i timmar, bara stirrat ut efter dem, som om han väntade sig att åtminståne en, en enda, skulle vända om för att övertala honom, vända om för att försöka få med honom igen. Men han visste att det inte skulle hända. Fadern hade redan försökt och de alla hade accepterat hans val, även om han inte trodde att alla förstod det.
Den turkosa blicken lämnade åter vidden, utan att han rörde på resten av kroppen, och han blickade mot ken-yak. Mötet låg etsat i hans sinne och han kunde inte glömma hanen.
Ett leende klädde läpparna vid tanken på Ninäd och en värme sped sig inom honom. Länge hade han förnekat det. Förnekat sig värmen vid tanken på hanen, men med tiden hade han insett, utpptäckt, att det var något han inte kommit undan, något han inte ville komma undan.
Han hade först trott att det var fel på honom, varför kände han så inför en hane? Brukade inte hanar känna så inför honor? Men nu hade han accepterat det, även om fadern inte visste än. Han ville vara säker på Ninäd först, säker på att han skulle möta honom här. Han log igen.
Men smtidigt ville han följa med Qu, bevisa sig vara värdig dem, så som han länge önskat. Ville vara där och lära känna den systern han återfått. Den han träffat kort efter mötet med Ninäd.
Det hade hänt mycket den senaste tiden. Mycket han hade problem med att ta in, Achilles var tillbaka, men Mivria hade lämnat dem. Det hade tagit hårt på honom när han insett vad det varit som tyngt henne sen flockmötet, han hade redan då, vid mötet, kännt viss sorg över att hon inte var ledare längre, att han inte skulle få stå bakom henne vid frontlinjen, men aldrig hade han kunnat tro att hon skulle lämna dem. Sen var det all planering, där han för första gången gått emot och framgett sin avsikt att stanna.
Fadern hade såklart satt sig emot till en början, kanske för att Sirocco utformat orden fel, en massa förklaringar, och löften senare, stod han nu här, ensam kvar efter att flocken lämnat platsen. Snön låg över hans tassar och hans blick låg på tassavtrycken. Tillslut suckade han.
Solen höll på gå ner och han visste at ingen skulle komma efter honom, det hade redan gått timmar och det hade aldrig egentligen varit något att vänta sig. Han suckade ännu en gång och röde på de stela lederna för att återvända till revirets hjärta, men var det verkligen deras revir nu? Han bestämde sig för att så länge han fanns där så skulle reviret skyddas och hållas som deras.

[Vänligen svara inte i detta Roll]
Till överst på sidan Gå ner
 
Did I stay behind or was I left behind [E]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: