HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När timglaset rinner ut
Idag på 00:24 av Åskvilja

» [Avslutat] Namnändring (typ)
ons 12 dec 2018, 00:55 av Nakada

» [Avslutat] NY titel
tis 11 dec 2018, 11:34 av Yargol

» När dimman lättar
sön 09 dec 2018, 11:58 av Figaro

» Numoori på Instagram
lör 08 dec 2018, 04:25 av Shiva

» The promise of rain [Aodhfionn]
mån 26 nov 2018, 18:45 av Yargol

» Forest of gold [Weles]
mån 26 nov 2018, 17:15 av Umbra

» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör 24 nov 2018, 13:05 av Debwer

» Personlighetstest
tor 15 nov 2018, 16:06 av Blair

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Kyoko, Laali, Zhevra, Åskvilja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 [Avslutat] Gammalt vampyrtillstånd

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Yargol
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: [Avslutat] Gammalt vampyrtillstånd   tis 16 dec 2014, 00:53

Hejhej C:
 
Jag har ett tillstånd jag skulle vilja diskutera. Jag hoppar inte över att fråga här i forumet även om jag är medlem i crew, och jag har inte rätt att bestämma något själv eller ge mig själv tillstånd (det hade varit väldigt orättvist), så jag skriver upp det hela här så får det tas med resten av crew när alla har tid. Det är verkligen ingen stress C:
 
Hösten 2011 (två år innan jag blev medlem i crew) så fick jag ett vampyrtillstånd i en utlottning (här: http://numoori.swedishforum.net/t464p60-nya-vampyrer#4153 ). Tanken var från början att jag skulle göra Dimitrij till vampyr, men de planerna ändrades och jag har därför inte använt det här tillståndet än. Jag har alltså egentligen ett vampyrtillstånd liggande, och det är det jag undrar över nu.
 
Vore det möjligt att skapa en äldre vampyr?
Nu menar jag inte Demetrius-gammal, och absolut inte en supergammal vis sak. Min tanke är att, om det är möjligt, skapa en varg som föddes för runt 200-250 år sedan, som blev förvandlad till vampyr av, och blev slav till, någon av de äldre vampyrerna (Demetrius, Zafrina, Yakuza eller Valiquette). Karaktären skulle då inte ha levt aktivt under de gångna århundraderna, utan var ”levande” vampyr i kanske 50 år innan han blev väldigt aktivt jagad av vampyrjägarflocken De Vita. Han blev hindrad från att äta väldigt länge, och lyckades precis fly och gömma sig innan han skrumpnade ihop. Han skulle sedan i så fall ha legat i dvala, mumifierad, de senaste gångna 150-200 åren, och väckas till liv igen i nutid. Det skulle innebära för karaktären att han inte är mycket visare än de andra ”unga” vampyrerna i landet, då han inte levt aktivt under den gångna tiden utan har legat i dvala, och att han utöver det inte kan något om de nuvarande flockarna eller landets senaste historia. Han skulle då behöva lära sig allt detta av antingen de andra vampyrerna, eller de dödliga i landet.
 
Han skulle alltså inte vara äldre än någon av de gamla vampyrerna (och inte heller äldre än en del levande vargar, om vi ser till exempelvis rasen Eldar, där en del individer närmar sig, eller redan är mer än, 300 år gamla). Hans ålder skulle inte heller göra att han var visare än alla ”yngre” vampyrer, då han inte har faktiskt ”levt” och haft möjlighet att lära sig saker under dessa år, utan har legat i dvala större delen av tiden.

 
Jag hoppas att det här är en möjlighet som i alla fall går att diskutera runt, men om det inte går så får jag helt enkelt stoppa undan tillståndet igen tills vidare C:
 
Fridens liljor <3
/MPh
_____________________________________________________

EDIT:
Eftersom att Historia-sidan har uppdaterats och Numooris historia längts till tusental istället för hundratal så tänkte jag att det kanske går att diskutera runt hur gammal karaktären skulle kunna vara. Jag skulle gärna se honom född runt slutet av den Mörka åldern, vilket med de nuvarande åldrarna blir för runt 1000-2000 år sedan, istället för 200-250 år sedan, men är det inte möjligt så är det helt okej under Kraftåldern också C: Han skulle i så fall ha legat i dvala ännu längre än vad han gjort också, så han skulle fortfarande inte ha varit "vaken" och "levande" under all den här tiden, men jag diskuterar gärna runt vad som fungerar bäst med historian runt vampyrerna och sådär C: Nu när historian har längts så blir ju alla vampyrer från Mörka åldern (som Demetrius och de andra gamla kufarna) mycket äldre än vad de varit tidigare, så tänkte att det gick att diskutera runt C:

_____________________________________________________

EDIT 2:
Avslutat efter diskussion gemensamt i Crew.
Till överst på sidan Gå ner
 
[Avslutat] Gammalt vampyrtillstånd
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: Kontakta Crew ::: :: Tillstånd-
Hoppa till: