HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» How the tables have turned [Corson]
Igår på 18:05 av Corson

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Kione

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 VE | A Moon so Bright

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Haze

avatar

Spelas av : Jam

InläggRubrik: VE | A Moon so Bright   sön 14 dec 2014, 18:37

Vinden hade lagt sig och fåglarna hade tystnat. Den unge valpen vandrade i stillhet över slätten, allt eftersom solens sista strålar klädde landskapet i ett gyllene sken. Hennes beige-vita päls glänste i skymningens ljus, färgade den så magiskt vacker, likt själva solens strålar. Borta vid horisonten dansade ljuset med mörkret och himlavalvet färgades i vackra nyanser av lila och rött. Ja, visst hade den unge lagt märke till norrskenet. Norrskenet som klätt himlen under de senaste två veckorna, norrskenet som varade dag och natt. Det var en otrolig syn, en syn som borde fylla henne med glädje och energi, men hennes tankar förblev dystra och mörka. Över marken låg ett tunt täcke av snö, ja, det var tydligt att vintern var här. Det landskap hon skådat under dagen, såg än mer främmande ut i skymningen. De ljust gröna ögonen blickade ut över landskapet. Den här platsen var ej henne bekant, hon hade aldrig varit här förut. 
Den unge höjde huvudet mot det gyllene ljuset vid horisonten, och i hennes blick tändes en gnista, en gnista av hopp. Hon stannade upp, och en lätt bris fick det, underligt nog, frostiga savanngräset att vaja. Men gnistan i hennes ögon slocknade lika snabbt som hennes huvud åter igen fylldes av dystra tankar. Snart skulle det vara mörkt, och hon hade fortfarande inte funnit ett skydd för natten. Skulle hon fortsätta vandra? Skulle hon stanna? När hon tog blicken från horisonten sänktes den genast till marken. Efter sig lämnade det ljus hon nyss sett bara ett vagt sken i de gröna ögonen, och inom sig kunde valpen känna en längtan. En längtan efter en familj, ett hem, en plats där hon kunde känna sig trygg. Hon blundade hårt och skakade bort tankarna, men en tung sorg hade lagt sig som ett täcke om hennes hjärta. Hon öppnade ögonen, bara för att mötas av fortsatt tystnad, och en än mörkare himmel. Hon kände sig så otroligt ensam, om hon bara hade någon att prata med, någon som kunde trösta henne, förändra hennes tankar..


[snabbt och sämst, har så mycket att göra xd]
Till överst på sidan Gå ner
 
VE | A Moon so Bright
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: