HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 15:26 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Början på något nytt [ÖPPET]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Maji Lily

avatar

Spelas av : Waluigina

InläggRubrik: Början på något nytt [ÖPPET]   lör 13 dec 2014, 23:54

(Vargfränderna får ursäkta om jag är lite ringrostig när det gäller att rolla)

Maji lunkade sakta igenom skogen, hon hade varit på vandrande fot i flera veckor nu utan att ha stannat en längre stund för att vila sig. Än så länge hade hon inte hittat några tecken efter några andra vargar, eller visst hade hon hört några yl långt bort i fjärran men hon hade aldrig haft modet att titta efter vem eller vilka det hade varit. Varför var det så egentligen, var inte hennes dröm att åter igen hitta ett ställe där hon kan kalla för hem? Kanske var Maji bara för rädd att om hon kom någon nära så skulle olyckan vara framme igen och ta allting ifrån henne... tanken gick inte att tänka sig då förra gången hade det varit smärtsamt. Hjälplösheten att inte kunna hjälpa dom som stod en närmast när dom verkligen behövde det. Hon skakade tankarna ur huvudet och fokuserade i stället på vart hon var på väg eller snarare var skulle hon gå, för två dagar sedan hade hon lämnat Kaiwood bakom sig så nu befann hon sig i Lövskogen på väg mot Nordan men skulle hon verkligen vandra ända bort dit. Kanske skulle hon kunna stanna här i skogen ett tag, bara för ett litet slag inte något länge troligen tre-fyra dagar på sin höjd. Eller skulle hon bege sig tillbaka? Fast då skulle bara dom gamla minnena komma tillbaka... om den svarta han vargen med blod droppande käkar.  
*Maji fokusera nu* 
Tappade hon fokuset nu skulle det kunna bli hennes död, "En ensam varg är en sårbar varg" hade ledaren i den förra flocken präntat in i henne och det stämde i och för sig. Skulle en främmande flock omringa henne skulle hon nog inte kunna säga så mycket om det, även om det var en så var hon nog i underläge ändå. Det som var lite otroligt var att hon hade klarat sig så här länge med tanken på hur liten hon är, bara drygt 55 cm i manken ingenting att hurra över så det ända hon hade levt på under den här tiden var små byten. Fast tanken vandrade ibland iväg om att hon någon gång skulle fånga en hjort eller älg. Visst kunde dom ha ungar men det hade dom inte året om och en del av dom var väldigt beskyddande om sina ungar. Det bekanta ljudet av tom mage gjorde henne påmind om att det var ett tag sen sedan hon hade fått i sig något att äta. Försiktigt höjde hon nosen lite grann i hop om att få vittring på något ätbart... det hon kände verkade nästan lite för bra för att vara sant och troligen var det också men hon kände doften av hjort. Dock inte levande men ett kadaver som kanske om hon hade tur skulle ha något litet kvar på sig och att det inte skulle vara någon där. Maji ökade på stegen lite när hon doften blev starkare tills hon kom ut i en liten glänta... mitt i gläntan låg det en hjort på sidan halvt uppäten. Troligen hade det varit något lodjur eller några andra vargar som hade fällt det och ingen järv syntes till så kanske skulle hon lyckas få i sig något litet i alla fall. Hungern kändes som små taggar i magen när hon försiktigt gick fram och började äta av hjorten. Dock försökte hon vara lite uppmärksam på omgivningen men hungern tog lite i överhand så hon var halvt vetande om vad som hände i omgivningen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Början på något nytt [ÖPPET]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: