HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 18:05 av Corson

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Idag på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Idag på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Idag på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Idag på 10:42 av Lazuli

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 10:30 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Idag på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Idag på 03:36 av Niara

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
Idag på 03:28 av Haru

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 7 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Abraxas, Erathor, Even, Hielo, Loke, Nadie, Niyaha

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Poison. (Virel)

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Poison. (Virel)   lör 22 nov 2014, 21:04

Xerxes hade vandrat länge när han hade anlänt till skogen full av rosor, giftiga rosor. Med försiktiga steg hade han undvikit rosorna innan han sedan satt sig på en slumpmässig plats, med ett träd bakom sig. De ljusblåa ögonen tittade tomt på de vackra rosorna, rosorna fyllda av gift. Vackra men giftiga, hade han en gång konstaterat som valp när han hade vandrat med sin flock. Ett leende, eller snare ett flin, växte sig större på hans läppar medan blodet började samla sig i hans kinder. Rosorna påminde honom om hans syster, och hur vacker och dödlig hon var, och hur farlig deras romans hade varit. Hans leende försvann, deras romans var irrelevant nu då lungorna i hennes kropp varken rörde sig eller fanns längre. Efter leendet försvunnit försvann tankarna någon annanstans, till andra tider.


Gruppen var stor av raganor, och det var inte hela flocken heller. Gruppen, flocken, hade dödat varenda varg som hade de hade sett ändå fast individen hade varit vänlig eller ond, det spelade ingen roll, så länge inte vargen var en ragana. En vren var okej, men den var tvungen att gå ner på knä och flytta sig också. Raganor var endast tillåtna, den enda rasen som sågs som den ideala. 


Framför den lilla gråa vargen gick hans farbror. Xerxes stirrade hela tiden på den långa svansen som vinglade farligt nära marken. Valpen såg en trygghet i rörelsen för den drog till sig hans uppmärksamhet, då slapp han att se hur de andra bröt käken på en annan varg eller bli bestraffad för att ha tagit ögonkontakt med någon. Man kunde inte undvika en bestraffning men man kunde undvika att inte bli mördad, eller i alla fall försöka sitt bästa. Att försöka sitt bästa hade räddat Xerxes hittills. Ibland kunde hanen skymta hur hans mörka pappa, som inte var mer än en främling och en mördare, viskade saker i hans mamma som bara blev mindre och mindre i hennes hållning. Han hatade flinet hans pappa bar när pappan viskade saker till hans mamma. Han hatade att se de gula tänderna som hade slitit ut en annan vargs inälvor. Men sen tittade han åt sidan, för att se sin vackra syster, för att se hennes vackra gula ögon.


Xerxes fortsatte att dagdrömma, omedveten om att han var omedveten om omgivningen. 
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Poison. (Virel)   mån 18 maj 2015, 09:45

(tvångsavslutat p.g.a inaktivitet)
Till överst på sidan Gå ner
 
Poison. (Virel)
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: