HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 5:05 pm av Corson

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Idag på 2:22 pm av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Idag på 1:59 pm av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Idag på 1:26 pm av Zaron

» Fågelsång
Idag på 9:42 am av Lazuli

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 9:30 am av Lazuli

» Sökandet efter frid
Idag på 2:46 am av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Idag på 2:36 am av Niara

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
Idag på 2:28 am av Haru

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Arno, Erathor, Hielo, Loke, Niyaha

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 8:30 pm
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor sep 14, 2017 12:15 am av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 1:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Laali © MoonPhanter

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Laali
Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Laali © MoonPhanter   mån nov 03, 2014 9:41 am


Bilder av mig.
Copyright - MoonPhanter

Namn: Laali
Ålder: Vuxen (runt 25-30)
Kön: Hona
Ras: Fakarg
Mankhöjd: 67 cm
Vingspann (vingspets till vingspets): 312 cm
Vikt: 16 kg
Kraft: Jord | Negerande kraftfält

____________________________________________________________________

Kort information:
Laali är en opportunist som tar vara på alla tillfällen som ges för att förbättra sin egen situation. Hon bryr sig inte om vilka konsekvenser hennes beslut kan ha för andra, utan fokuserar på att se till att hon själv har det så bra som möjligt. Hon är nyfiken och älskar skvaller, och ser sig själv som en samlare av information. Hon byter gärna information med andra om det är i utbyte mot något som gynnar henne och hennes intressen.

Läs mer om Laali på hennes wiki-sida;
http://numoori.wikia.com/wiki/Laali

____________________________________________________________________Utseende:
(se bilder)
Laali är en liten fakarg med en täckning som är slående lik den hos en skata. Hennes kropp är lätt och klädd i en tålig, övervägande svart fäll med stora vita partier. Den svarta pälsen skimrar något i en blågrön ton. I nacken övergår Laalis päls i en pälsliknande fjäderdräkt som täcker hela hennes rygg.
    Laalis framtassar har längre och flexiblare tår än en vanlig varg, och kan nästan kallas lite fågellika, med kraftiga fågelliknande klor. Baktassarna liknar vanliga vargtassar. Hennes kropp är smidigare än en vanlig varg, med ett flexibelt skelett som stadgas av starka bröst och ryggmuskler under flygning. Hennes svans är kort och över svansen sitter långa stjärtfjädrar som även de påminner om skatans. När Laali lyfter svansen så lyfter hon också stjärtfjädrarna. Stjärtfjädrarna är nästan dubbelt så långa som Laalis kroppslängd, och skiftar främst i grönblå nyanser.
    Hennes vingar är breda och nästan ovala i formen. De är formade för att låta Laali snabbt ta till luften även från stillastående, men är inte skapta för att glidflyga så långa sträckor. Laali är väldigt snabb och smidig i luften, men landar ofta under sina flygningar då hon inte har samma uthållighet i långflygning som många andra. Fjädrarna är breda och armpennorna kan uppfattas som helsvarta i molningt väder, men skiftar i blå och gröna nyanser i klarare ljus. Handpennorna är mönstrade med vita ytor.

Laali har sedan tidigt under sin resa burit med sig en typ av väska på ryggen. Väskan har hon flätat själv med hjälp av sin kraft, och är gjord av flera olika trä- och gräsmaterial. Den är flätad så tätt att den är så gott som vattentät, förutom vid öppningen. Väskan har flätade remmar av ungt, segt trä som bildar en större ögla för henne att trä sitt huvud genom, och som spänns runt vardera vingarm med enkla krokar för att hålla väskan på plats. Hon har arbetat länge med väskan, och har vid flera tillfällen gjort om och ändrat delar av den innan den blev färdig. I väskan förvarar hon fröer och rötter av växter från olika områden hon har vandrat genom.

____________________________________________________________________

Krafter:
Jord
Laali äger kraften jord, vilken är främst inriktad på växter. Hon kan hantera delar av marken med sin kraft som de flesta andra med jordkrafter, men med större svårighet än vad hon har för växter. Hon är framförallt skicklig i att få fröer och rötter att gro onormalt snabbt, och under växtprocessen få växten i fråga att forma sig efter hennes önskemål. Det krävs att det finns ett frö eller en rot för att hon ska kunna få det att gro, så hon kan inte få växter vars fröer inte existerar i området att växa upp ur intet.

Negerande kraftfält
Laali har förmågan att skapa ett negerande kraftfält runtom sig själv. Fältet är olika stort beroende på hur mycket kraft som används för att skapa det, men de vanligaste radier hon använder är runt 5-10 meter. Inom kraftens radie kan ingen använda sina krafter - allas förmågor negeras. Det hindrar dock inte någon från att slunga krafter mot Laali utifrån, det hindrar bara andra från att använda sina krafter inom radien.
    Förmågan drar inte mycket kraft från Laali om hon håller den igång utan att där är någon i närheten. Så snart en varg med krafter befinner sig inom radien så drar förmågan mer kraft från Laali, då fältet blir aktivt. Laali kan känna när kraften aktiveras, och vet därför om någon kommer inom hennes radie, även om hon inte kan använda kraften till att avgöra vem eller varifrån denna kommer - bara att den befinner sig inom den korta radie som hennes kraftfält utgör.
    Utöver att skapa ett fält runtom sig själv av kraften så kan Laali specifikt rikta kraften mot högst en eller två andra vargar. Hon kan fästa vad som i det närmsta kan liknas vid en osynlig sköld eller avskärmning mellan vargen och dess magiska förmåga, och på så vis hindra den från att använda sin kraft. Hon kan dock inte göra det här samtidigt som hon använder sitt eget fält, utan måste välja ett av de två alternativen. Avskärmningen är inte heller absolut, och kräver mycket kraft från Laali. Ju starkare och erfarnare den andra vargen är i sin kraft, desto mer energi drar avskärmningen från Laali, och desto större risk är det att den andra vargen kan lyckas bryta sig igenom hennes avskärmning.

_________________
Det finns mycket att höra för den som lyssnar
 Låna mig ditt öra så ska jag viska lögner däri
  Det finns mycket att höra för den som lyssnar

Till överst på sidan Gå ner
 
Laali © MoonPhanter
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: