HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» What is dead may never die.
Igår på 23:35 av Amanita

» Litet meddelande!
Igår på 20:44 av Ehfra

» Lost (öppet)
Igår på 17:24 av Harlequin

» Kaiito x Xhie
Igår på 10:33 av Kaiito

» Måne [Amanita]
tor 23 nov 2017, 20:04 av Amanita

» Sparkling lights [AMANITA]
tor 23 nov 2017, 19:56 av Amanita

» Frostig morgon
tor 23 nov 2017, 17:22 av Figaro

» Äldre än vinden [Locura]
tor 23 nov 2017, 17:06 av Locura

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
tor 23 nov 2017, 13:39 av Enilorac

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Morgonglimmer

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Demethra

avatar

Spelas av : Gagga

InläggRubrik: Morgonglimmer   sön 12 okt 2014, 14:24

[Tidslinje: före kriget        Paxat för Chayan]

Morgonens första strimmor av sol får fukten på den höstgula växtligheten att glimra, det var den första morgonen som börjat med sol på en lång tid. Början av hösten hade varit en rivstart, regnet hade hällt ner i dagar och vinden hade rivit ner nästan all klädsel av träd och buskar som nu stod kala och huttrade i den lugna morgonbrisen som drog genom Kaiwood.

Ett präktigt träd, beläget i skogens norra delar, hade sin massiva mängd kläder liggandes som en tjock matta runtom den, de understa löven hade redan börjat förmultna och en uppmärksam varelse skulle ha kunnat höra de små djuren arbeta aktivt med det.

Denna morgon hade trädet även ett sällskap. Denne låg på sida med ryggen mot stammen som under århundradena samlat på sig en diameter på 150cm. Varelsen blickade med kristallblå blick utöver kullens sluttning med god uppsikt över allt omkring henne. Det var en varginna, hennes brunfärgade hårrem hade återfått sin glans och jämnhet, ärren och brännmärkena efter Thzukis vrede hade läkt bra. Hon slöt ögonen. Ett lugn rådde i skogen, morgonen var stillsam. Demethra visste att hon och de andra borde ta vara på stunden, för det var inte under långa perioder som ett så stillsamt lugn rådde på TBB's områden.

[Kan hända att jag är ute och cyklar lite här och var i mina inlägg nu, för jag har tappat en del av mina kunskaper om nm och dess områden men det är bara att säga till isf! :) ]
Till överst på sidan Gå ner
Chayan

avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: Sv: Morgonglimmer   sön 09 nov 2014, 11:38

Chayan studerade morgonens stillsamma atmosfär. Det var en plats där tystnaden härjade, och lugnet regerade tveklöst. Inga störningsmoment avbröt den enväldiga despot som hängde över Kaiwood.
I tystnaden låg Chayan på en ensam, kal, lövträdsgren. Hans gestalt var fullt synlig, speciellt i morgonljusets glimmer. Den mörka fällen skar den alltför ljusa barken, och utan den vinterklädsel som barrträd höll året runt så var lövträden värdelösa för en sådan mörk varelse att gömma sig i.
När en ensam vindpust slog igenom skogen fastnade en relativt bekant lukt på hans medvetande. Demethra. Den tiken som Thzuki hade bestraffat för sin olydnad, inte helt olikt så som han själv hade bestraffats i samband med uppdagelsen. 
Chayan låg stilla. Funderade på vad han skulle göra åt saken. Varesig att prata eller vara den aktiva i en konversation var saker som man relaterade till hans namn. Han var skuggan, tystnaden, och osynligheten. Han var ingen, och samtidigt sonen till en av flockens mest betydande medlemmar.
Han fanns, men hans närvaro inget värd. 
Hanen låg kvar på grenen, högt ovan jorden, och i tystnaden kände han sig lugn.
Till överst på sidan Gå ner
 
Morgonglimmer
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: