HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 01:26 av Malphas

» Asså förlåt
mån 17 dec 2018, 23:21 av Silas

» Spegelbilder [Varya]
mån 17 dec 2018, 22:43 av Varya

» [Avslutat] Dedboi
mån 17 dec 2018, 20:27 av Yargol

» En uppmaning till handling [LK & Tez]
mån 17 dec 2018, 18:48 av Malphas

» Yo Devils!
mån 17 dec 2018, 13:40 av Azazel

» Vindarna av vinter [Exopuss]
mån 17 dec 2018, 04:23 av Malphas

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
mån 17 dec 2018, 00:20 av Murg

» När timglaset rinner ut
fre 14 dec 2018, 00:24 av Åskvilja

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Ronia, Yargol

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Morgonglimmer

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Demethra

avatar

Spelas av : Gagga

InläggRubrik: Morgonglimmer   sön 12 okt 2014, 14:24

[Tidslinje: före kriget        Paxat för Chayan]

Morgonens första strimmor av sol får fukten på den höstgula växtligheten att glimra, det var den första morgonen som börjat med sol på en lång tid. Början av hösten hade varit en rivstart, regnet hade hällt ner i dagar och vinden hade rivit ner nästan all klädsel av träd och buskar som nu stod kala och huttrade i den lugna morgonbrisen som drog genom Kaiwood.

Ett präktigt träd, beläget i skogens norra delar, hade sin massiva mängd kläder liggandes som en tjock matta runtom den, de understa löven hade redan börjat förmultna och en uppmärksam varelse skulle ha kunnat höra de små djuren arbeta aktivt med det.

Denna morgon hade trädet även ett sällskap. Denne låg på sida med ryggen mot stammen som under århundradena samlat på sig en diameter på 150cm. Varelsen blickade med kristallblå blick utöver kullens sluttning med god uppsikt över allt omkring henne. Det var en varginna, hennes brunfärgade hårrem hade återfått sin glans och jämnhet, ärren och brännmärkena efter Thzukis vrede hade läkt bra. Hon slöt ögonen. Ett lugn rådde i skogen, morgonen var stillsam. Demethra visste att hon och de andra borde ta vara på stunden, för det var inte under långa perioder som ett så stillsamt lugn rådde på TBB's områden.

[Kan hända att jag är ute och cyklar lite här och var i mina inlägg nu, för jag har tappat en del av mina kunskaper om nm och dess områden men det är bara att säga till isf! :) ]
Till överst på sidan Gå ner
Chayan

avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: Sv: Morgonglimmer   sön 09 nov 2014, 11:38

Chayan studerade morgonens stillsamma atmosfär. Det var en plats där tystnaden härjade, och lugnet regerade tveklöst. Inga störningsmoment avbröt den enväldiga despot som hängde över Kaiwood.
I tystnaden låg Chayan på en ensam, kal, lövträdsgren. Hans gestalt var fullt synlig, speciellt i morgonljusets glimmer. Den mörka fällen skar den alltför ljusa barken, och utan den vinterklädsel som barrträd höll året runt så var lövträden värdelösa för en sådan mörk varelse att gömma sig i.
När en ensam vindpust slog igenom skogen fastnade en relativt bekant lukt på hans medvetande. Demethra. Den tiken som Thzuki hade bestraffat för sin olydnad, inte helt olikt så som han själv hade bestraffats i samband med uppdagelsen. 
Chayan låg stilla. Funderade på vad han skulle göra åt saken. Varesig att prata eller vara den aktiva i en konversation var saker som man relaterade till hans namn. Han var skuggan, tystnaden, och osynligheten. Han var ingen, och samtidigt sonen till en av flockens mest betydande medlemmar.
Han fanns, men hans närvaro inget värd. 
Hanen låg kvar på grenen, högt ovan jorden, och i tystnaden kände han sig lugn.
Till överst på sidan Gå ner
 
Morgonglimmer
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: