HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ärr och spegelbilder [Mercedes]
Möte om förening Tisdag 14 oktober EmptyIgår på 22:54 av Ronia

» [SLan] Återvändandet
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptytor 19 sep 2019, 16:41 av Locura

» Erbjudandet
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptytor 19 sep 2019, 16:24 av Locura

» SLan] Dessa nya tider [Even]
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptyons 18 sep 2019, 12:01 av Even

» Karaktärers spellistor
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptytis 17 sep 2019, 20:38 av Aurora

» [SLan] Kvällens färger [Ronia]
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptytis 17 sep 2019, 00:32 av Ronia

» Under pausen (öppet)
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptysön 15 sep 2019, 16:11 av Saghani

» Vilda gissningar [Skuggfall lan, Aurora]
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptysön 15 sep 2019, 11:18 av Aurora

» [SLan] En gammal sång [Nephania]
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptylör 14 sep 2019, 23:01 av Even

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptylör 31 aug 2019, 22:56 av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Möte om förening Tisdag 14 oktober

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mivria
Moraltanten the Admin
Mivria

Spelas av : Lin

Möte om förening Tisdag 14 oktober Empty
InläggRubrik: Möte om förening Tisdag 14 oktober   Möte om förening Tisdag 14 oktober Emptytis 30 sep 2014, 15:58

Hej ärade Numoorianer!

Vi är ett gäng som länge funderat på att på riktigt skapa en förening för oss Numoorianer via Sverok. Och varför vill vi göra detta?

Jo Sverok är en organisation som kan ge bidrag till diverse små spelföreningar, och Numoori och forumrollspel skulle kunna ingå i detta. Med ett årligt bidrag till Numoori skulle vi t.ex kunna få saker som domäner och en reklamfri sida betalt, och få råd med andra saker som vi kanske inte skulle ha råd med annars. Men vi har lite andra ambitioner med detta samtidigt, och en idé är att vi vill skapa en stark community för svenska forumrollspel, där vi kan bygga upp ytterligare en sida där alla som delar detta intresse kan samlas och berätta om sina sidor. Vi känner idag att det saknas en större gemenskap mellan rollspelssidorna som det kunde finnas förut, och det är väldigt svårt att hitta nya sidor, och det är svårt att hålla nya sidor aktiva.

Vi hoppas att en förening med detta mål skulle kunna ge fördelar både för Numoori, som kanske fler rollspelare kan hitta och bli förälskade i, ge fördelar för alla andra som har detta intresse och vill ha en skjuts på vägen med sina nya sidor.

Vi tror också att Numoori som community ger den perfekta grunden och förutsättningen för att skapa denna typ av förening, då vi visat oss vara en stark grupp där många hållit ihop pch rollspelat ända sedan 2008, och ibland tidigare än så, samtidigt som nya medlemmar välkomnats och fått vara med i gemenskapen så sent som i år. Det visar på en flexibel grupp som kan hantera svårigheter, förändringar och tidens tand. Gemensamt har vi drivit denna sida och gemensamt har vi skapat denna hållbara community, och kanske är det då dags att gå vidare till nästa steg?

Vi vill att så många som möjligt ur denna community ska vara med! Vare sig man vill vara engagerad eller ej, så kan man se detta som ett informations och årsmöte. Medlemsskapet kommer vara gratis, och vi kommer presentera mer tankar och idéer angående föreningen på mötet. Var inte rädd för att visa intresse vare sig du är ny på sidan eller en gammal veteran, alla är lika välkomna.

Planen för mötet kommer vara att gå igenom:
- Vi kommer gå igenom och diskutera föreningens stadgar. Vi utgår från Sveroks mall, och vi kommer komma med ett förslag som vi kan forma om och godkänna på mötet.
- Föreningens namn. Ta gärna med förslag till mötet!
- Fördela roller i föreningen. Det roller som är nödvändiga att fördela är roller som Ordförande, Sekreterare och Kassör, och har vi idéer utöver detta tas de upp på mötet. Vill man anmäla sitt intresse av att vara med i "styrelsen" är de bara att säga till på mötet, och vi ska också gå igenom vilka ansvar de olika rollerna kommer innebära.

Mötet kommer vara den Tisdag den 14 Oktober klockan 19.00 (preliminärt, eventuella ändringar meddelas på Numoori) och kommer troligen att ske via skype. Hur upplägget blir kan förändras beroende på hur många som visar intresse, men vi utgår från skype till att börja med.

Jag, (Lin, Mivria) kommer vara ordförande för mötet, och en sekretare för mötet utser vi på plats. 

Om ni inte redan är med i vår Skype-grupp på Numoori så kan ni bli vän med mig, mitt id på Skype är Dimmvarg, och jag kommer att skapa gruppen på skype för alla intresserade lagom till mötet. 

Kan man inte delta på mötet så kommer vi göra protokoll tillgängigt på denna sida efteråt. 

Har ni frågor så är det bara att kontakta mig eller Säl/Clara/Hielo (som har större koll på det här med att skapa förening via Sverok), eller bara kommentera era frågor tankar och åsikter till det här inlägget.

Hoppas vi hörs på tisdag om två veckor!

mvh
Lin

_________________
Om det inte är relevant, VARFÖR HAR DU MED DET?
Till överst på sidan Gå ner
 
Möte om förening Tisdag 14 oktober
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Nyheter-
Hoppa till: