HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
Idag på 16:19 av Tapeesa

» Spöregn [Culpa]
Idag på 14:34 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Saoirse, Tilaqiia, Ökker

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Colors in your eyes [Ivy]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Colors in your eyes [Ivy]   fre 19 sep 2014, 22:30

Itrozo var, likt många områden i Numoori, synnerligen vackert. Den  möra grönskan bröt av mot de röda rosorna, som ormlikt slingrade sig runt stammar och buskar. Doften de gav ifrån sig var stark och fyllig, men ändå väldoftande och behaglig. Där solen trängde ner mellan de täta grenarna vävdes gyllene trådar som trevade mot marken. Drömskt, var det. Magiskt.

Cerulean sänkte nosen mot en av de många naturliga blomsterarrangemangen och drog försiktigt in doften genom nosen. Det luktade blomblad, men ett plötsligt sting av syra skar genom den ofarliga fasaden. Genast backade han undan och rynkade misstrogen på nosen. Han ruskade till på huvudet och fnös till. Giftigt? Mycket möjligt. En kort nysning genomfor honom då de få doftpartiklarna fortsatte genom halsen. 

Vad var det för en märklig växt?
[derp]
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Colors in your eyes [Ivy]   lör 20 sep 2014, 08:03

För en gångs skull hade Ivis lyckats ta kontrollen. Ivy hade fallit ihop, somnat in i en orolig, ryckig sömn, och när hon vaknat hade hon inte varit stark nog. Den andra sidan, som lurat inom henne hade kastat sig fram och tagit över kontrollen. Efter en lätt match hade hon trängt undan den goda och själv börjat styra deras gemensamma kropp.

Dåligt samvete? Nah.

Ivis hade inte tyckt om urskogen. Den hade varit för drömlikt, för tråkig. Det var därför hon hade vänt stegen mot Itrozo - skogen Ivis alltid skulle kalla sitt hem.
En annan lukt letade sin väg in i hennes nos, trots rosornas berusande ljuvliga doft som dränkte alla andra mindre. Ivis rynkade på nosen. Varg. Hon styrde stegen mot doften och fann en annan varg. Orange-vit. Usch. Ivis tyckte inte om de färgerna. De skar sig här mot rosornas blodröda skönhet. Främlingen stod med nosen ner i en ros. Ett flin placerade sig på den lilla tikens svarta läppar.
"De är dödligt giftiga", kommenterade hon innan hon fortsatte utan att bry sig om att gå djupare in i konversationen. Hon ville njuta lite av rosornas skog innan fjanten inom henne drog dem tillbaka tilll Ötamon. Till den där vännen hon letade efter. He.. Hela? Heva? Något sådant var det. Ivis hade inte orkat bry sig tillräckligt för att uppfatta namnet.
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Colors in your eyes [Ivy]   lör 20 sep 2014, 09:33

Cerulean hade just backat undan då en röst klöv den annars kompakta tystnaden. Han höjde genast blicken, skickade sig om nosen och mötte ett par väldigt märkligt färgade ögon. Ett giftgrönt, ett skriande rosa. 
Han skickade dig tankfullt om nosen då hennes odrägliga röst ljöd.

"De där är dödligt giftiga", kommenterade hon. Cerulean morrade till (och överraskade sig själv på samma gång), och fräste: "Jag förstod det, varginna. I vilket fall fruktar jag inte döden. Det har livet skapat mig."
Den tvefärgade hanen hade aldrig sagt tanken högt - men det kändes bara sant. Han fruktade inte döden längre, men han hade lovat sig själv. Han hade lovat sig att fortsätta runt Numoori, oavsett vad han skulle komma att möta. Han hade lovat dog själv att försöka pressa något gott ur världen. Så var det bara, mer visste han inte om sin framtid.
Cerulean visste inte heller vad det var som retat upp honom, kanske var det det där nedlåtande flinet hon haft på läpparna. Han såg efter tiken då hon fortsatte framåt. Även han vände om i andra ritningen och började gå igen. Han behövde leta upp vatten - om inte annat för att få den där hemska, syrliga stanken ur halsen.


[Avslutat, I guess?]
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Colors in your eyes [Ivy]   lör 20 sep 2014, 09:59

Den tvåfärgade hanens ord roade Ivis något väldigt, trots att hon nästan kommit utom hörhåll från hans fräsande stämma. Ett elakt leende bytte ut det förra när hon vände sig om och spanade efter honom.

"Du var mig en bitsk en", skrockade hon lågt innan hon i maka takt fortsatte framåt mellan rosorna.

[AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Colors in your eyes [Ivy]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Colors in your eyes [Ivy]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: