HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 15:20 av Blair

» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster.

Abraxas

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Colors in your eyes [Ivy]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Colors in your eyes [Ivy]   fre 19 sep 2014, 22:30

Itrozo var, likt många områden i Numoori, synnerligen vackert. Den  möra grönskan bröt av mot de röda rosorna, som ormlikt slingrade sig runt stammar och buskar. Doften de gav ifrån sig var stark och fyllig, men ändå väldoftande och behaglig. Där solen trängde ner mellan de täta grenarna vävdes gyllene trådar som trevade mot marken. Drömskt, var det. Magiskt.

Cerulean sänkte nosen mot en av de många naturliga blomsterarrangemangen och drog försiktigt in doften genom nosen. Det luktade blomblad, men ett plötsligt sting av syra skar genom den ofarliga fasaden. Genast backade han undan och rynkade misstrogen på nosen. Han ruskade till på huvudet och fnös till. Giftigt? Mycket möjligt. En kort nysning genomfor honom då de få doftpartiklarna fortsatte genom halsen. 

Vad var det för en märklig växt?
[derp]
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Colors in your eyes [Ivy]   lör 20 sep 2014, 08:03

För en gångs skull hade Ivis lyckats ta kontrollen. Ivy hade fallit ihop, somnat in i en orolig, ryckig sömn, och när hon vaknat hade hon inte varit stark nog. Den andra sidan, som lurat inom henne hade kastat sig fram och tagit över kontrollen. Efter en lätt match hade hon trängt undan den goda och själv börjat styra deras gemensamma kropp.

Dåligt samvete? Nah.

Ivis hade inte tyckt om urskogen. Den hade varit för drömlikt, för tråkig. Det var därför hon hade vänt stegen mot Itrozo - skogen Ivis alltid skulle kalla sitt hem.
En annan lukt letade sin väg in i hennes nos, trots rosornas berusande ljuvliga doft som dränkte alla andra mindre. Ivis rynkade på nosen. Varg. Hon styrde stegen mot doften och fann en annan varg. Orange-vit. Usch. Ivis tyckte inte om de färgerna. De skar sig här mot rosornas blodröda skönhet. Främlingen stod med nosen ner i en ros. Ett flin placerade sig på den lilla tikens svarta läppar.
"De är dödligt giftiga", kommenterade hon innan hon fortsatte utan att bry sig om att gå djupare in i konversationen. Hon ville njuta lite av rosornas skog innan fjanten inom henne drog dem tillbaka tilll Ötamon. Till den där vännen hon letade efter. He.. Hela? Heva? Något sådant var det. Ivis hade inte orkat bry sig tillräckligt för att uppfatta namnet.
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Colors in your eyes [Ivy]   lör 20 sep 2014, 09:33

Cerulean hade just backat undan då en röst klöv den annars kompakta tystnaden. Han höjde genast blicken, skickade sig om nosen och mötte ett par väldigt märkligt färgade ögon. Ett giftgrönt, ett skriande rosa. 
Han skickade dig tankfullt om nosen då hennes odrägliga röst ljöd.

"De där är dödligt giftiga", kommenterade hon. Cerulean morrade till (och överraskade sig själv på samma gång), och fräste: "Jag förstod det, varginna. I vilket fall fruktar jag inte döden. Det har livet skapat mig."
Den tvefärgade hanen hade aldrig sagt tanken högt - men det kändes bara sant. Han fruktade inte döden längre, men han hade lovat sig själv. Han hade lovat sig att fortsätta runt Numoori, oavsett vad han skulle komma att möta. Han hade lovat dog själv att försöka pressa något gott ur världen. Så var det bara, mer visste han inte om sin framtid.
Cerulean visste inte heller vad det var som retat upp honom, kanske var det det där nedlåtande flinet hon haft på läpparna. Han såg efter tiken då hon fortsatte framåt. Även han vände om i andra ritningen och började gå igen. Han behövde leta upp vatten - om inte annat för att få den där hemska, syrliga stanken ur halsen.


[Avslutat, I guess?]
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Colors in your eyes [Ivy]   lör 20 sep 2014, 09:59

Den tvåfärgade hanens ord roade Ivis något väldigt, trots att hon nästan kommit utom hörhåll från hans fräsande stämma. Ett elakt leende bytte ut det förra när hon vände sig om och spanade efter honom.

"Du var mig en bitsk en", skrockade hon lågt innan hon i maka takt fortsatte framåt mellan rosorna.

[AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Colors in your eyes [Ivy]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Colors in your eyes [Ivy]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: