HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 15:26 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 7 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Brother
I knew before you even knew me


Spelas av : Julia

InläggRubrik: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   tor 18 sep 2014, 21:34

Brother vände blicken från den vidsträcka slätten och lät den vila på sin partner medan de fortsatte sin resa mot Nordan. Det hade gått en tid nu sedan de träffats. Tre veckor, och däremellan träffat på hans styvdotter Aziza. Det kändes som en evighet. Varenda minut, sekund, hade de tillbringat tillsammans bortsett från någon timme då de behövt leta sovplats snabbt. Annars, hade han inte lämnat hennes sida. Det var inget han heller planerade att göra. Det var något han aldrig skulle kunna göra. Mitri..

Brother log dumt och vände bort blicken innan hon skulle inse att han betraktat henne. Han kände sig som en kärlekskrankt småfågel under våren, som han alltid såg fladdra runt på lätta vingar under de kyliga morgnarna under försommaren. För en gångs skull förstod han dem. Långsamt började han vandra vidare i tankarna, innan han plötsligt stelnade till i ett steg. Sedan fortsatte han igen, men blicken hade smalnat av en aning i en fundersam min.

"Älskling? Känner du det också?"
Det luktade varg! Nära.
Till överst på sidan Gå ner
Nightwish

avatar

Spelas av : Amanda

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   tor 18 sep 2014, 22:06

[ Förlåt om jag inte fick kopiera utseendet, isåfall tar jag bort det! Mitri var inte inloggad och jag ville komma igång idag. Dessutom hörde jag från Brother atthon redan frågat och fick ett okej. Hoppas att det är okej, annars ändrar jag som sagt! ] 

Det hade gått två dagar sedan Nightwish träffat på och lämnat Nagini i Kaiwood. Sedan dess hade hon fortsatt sin stillsamma flygresa över det vidsträckta Kaiwood. Titt som tätt hade hon landat, vilat, druckit lite vatten och fångat något att äta. Ingen brådska, med andra ord. Mål med sin flygresa? Hon visste knappt, förutom att hon först och främst skulle hon korsa Numoorislätten. Sedan? Bort, någonstans dit vinden blåste.. Hon flinade lite åt sitt eget, dåliga skämt där hon svävade några hundra meter över markytan. En svag bris förde med sig en annorlunda doft, inte alls lik den jordiga doft som strömmade från Kaiwood. Den svart tiken förstod att hon var nära. Hon började slå med bingarna istället för att glidflyga och ökade därför farten avsevärt för att komma fram snabbare, hon hade blivit ganska trött på att bara se skog hela dagarna. Efter ungefär en halvtimmes flygtur kunde hon skymta slutet på skogen, och efter några minuters plågsamt flaxande med vingarna tog hon sig över gränsen mellan Kaiwod och Numorislätten. Äntligen! Nightwish tvingade sig själv att flyga ytterligare 30 minuter innan hon bestämde sig för att landa. När hon började dyka neråt slog hon dock tvärt upp vingarna igen. Nere på marknivån fick hon syn på två vargar, den ena brunvit och den andra vitblå. Hon log lurigt för sig själv. Det här kunde hon ju göra något kul av.. Tyst som en uggla om natten började hon dyka mot marken, landade så tyst hon kunde och smög sedan vidare in bakom ett stenblock för att vänta in paret. Bara lite närmare.. Nightwish slöt dem neonrosa ögonen, koncentrerade sig och använde sina krafter - illusion - för att göra så att hon i betraktarens ögon skulle se ut som den vitblå vargen. När paret hade passerat smög hon ljudlöst upp bakom den vitblå. Skulle någon av dem vända sig om skulle denne få sitt livs chock..


Senast ändrad av Nightwish den lör 20 sep 2014, 11:17, ändrad totalt 2 gånger
Till överst på sidan Gå ner
Mitri
Död
avatar

Spelas av : Emelie

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   fre 19 sep 2014, 11:49

den snövita tiken går med långa steg bredvid sin partner,den långa blåa manen och luggen fladdrar till när en sval vind kommer farandes  och med ärren i ansiktet och på bogen så  ger det henne en vild utseende. hon klipper lite med öronen och lyssnar spänt. hon tyckte inte om att lämna sin dotter igen men hon visste även att Aziza kunde ta hand om sig själv och hon är alltid försiktig. hon kände att Brother tittade på henne och hon vänder på huvudet för att möta hans blick men då hade han redan vänt bort blicken och tittar framåt. Ett mjukt leende spelas på läppar och hon betraktade honom där han gick bredvid henne. De hade inte lämnat varandras sidor för någon sekund, ja förutom när de letade sovplatser men annars har de hållit ihop hela tiden och hon tänker inte lämna hans sida. hon öppnar munnen för att säga något men han stelnar till och stannar en kort stund innan han börjar gå igen men hans ögon hade smalnat en aning såg hon och hon ser frågande på honom innan hon också kände doften av en okänd varg i närheten - ja jag känner det också älskling säger hon.

men en obehaglig känsla att någon tittade på dem fick henne att kasta en blick bakom sig och hon spärrar upp ögonen av chock och förvåning och piper till av förskräckelse och hoppar till och råkar stötta till Brother medan hon snor runt. hon stirrar på figuren som hade smygit upp bakom dem. hon stirrade på... sig själv?! vad var det här för trick?
Till överst på sidan Gå ner
Brother
I knew before you even knew me


Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   fre 19 sep 2014, 13:58

Det var med vaksamma steg Brother och Mitri fortsatte framåt efter deras gemensamma konstaterande. Någon var i närheten, om än de än så länge endast kunde känna den främmande lukten så fick han så småningom en underlig känsla. En känsla av att vara iaktagen. Hans tankar var väl sammanslutna och länken till omvärlden var stängt, så inte heller där märkte han när någon smög upp bakom de båda.

Sekunden därpå snodde Mitri runt, i samma veva även han gjorde det. Hon stötte till honom i vändningen vilket fick honom att rygga undan en aning åt höger för att undvika en olycka, innan den ljusbruna blicken snabbt lokaliserade främlingen och spände fokuset i den tredje gestalten medan han tog ett dominant steg framåt.
Han damp förbryllat ner på bakdelen. 
Munnen öppnades i en förvirrad min då blicken intensivt stirrade ut den andre. Först misstroget, sen allt mer chockat. Vad sjutton? Ögonen for över till Mitri ett, som fortfarande stod bredvid honom, och sen tillbaka till Mitri två. 

"Har du en syster?" Utbrast han dumt, även fast han mycket väl visste att det var omöjligt att vara så lika - dessutom hade hon i sin historia aldrig nämnt något om en syster.
Att döma av Mitris min, så var teorin inte speciellt vettig.
Till överst på sidan Gå ner
Nightwish

avatar

Spelas av : Amanda

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   lör 20 sep 2014, 11:37

Deras miner. Åh, deras miner var obetalbara. Den vitblå tiken som chockat fann sig stirra på sig själv. Den vitbruna hanen som förbryllat damp ner på bakdelen och vars ögon for från den vitblå till henne själv.


"Har du en syster?" Utbrast hanen dumt.

Nightwish fick kämpa för att inte skratta, det skulle avslöja henne. Hon hade fortfarande kvar sin röst trots att hon i deras ögon såg ut som den vitblå. Hon blinkade till och styrde om sina krafter så att hon istället skulle se ut som den vitbrune. När hon gjorde det fick hon kämpa för att hålla koncentrationen uppe. Det var inte många år sedan hon upptäckt sin kraft, och hon hade inte haft anledning att träna på den särskilt mycket heller vilket resulterat i att det var ganska tungt att hålla illusionen uppe. Till slut tog skrattet överhand, koncentrationen sviktade och hon var återigen sig själv. Nightwish skrattade så att hon knappt fick luft. Deras, miner, åh.. "Förlåt.." Frustade hon. "Jag bara.." Skrattet tog över, hon förmådde inte fortsätta.
Till överst på sidan Gå ner
Mitri
Död
avatar

Spelas av : Emelie

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   sön 21 sep 2014, 12:40

hon kastar en blick på Brother och skakar på huvudet - i så fall måste det vara en okänd syster för mig. hon klipper med öronen och de gyllenbruna ögonen smalnar av en aning och hon tar ett steg framåt medan misstänksamheten syntes i hennes ögon. det är något lurt med det här, något som inte stämde alls och hon klipper med öronen. men sedan försvinner illusionen och en svartrosa bevingad syntes istället, hon hade sett bevingade vargar förut och illusionkrafter men då hade de förvandlats sig till andra djur.

hon morrar lågt mot den främmande vargen - vem är du? och vad tror du att du håller på med att förvandla dig till mig?
Till överst på sidan Gå ner
Brother
I knew before you even knew me


Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   sön 21 sep 2014, 14:43

Brothers förvirring visste inta gränser då skepnaden suddades ut och plötsligt uppenbarade.. Honom. Öronen vreds bakåt då blicken skärptes en aning, sekunden senare försvann han själv och byttes ut med en skrattande varghona. Hennes skratt ekade över slätten, men varken Brother eller Mitri var särskilt roade av hennes lilla trick.

Den brunspräcklige hanen hävde sig genast upp på benen igen, skakade dammet av sig och spände blicken i honan som fortfarande vred sig i av skratt. Det hade inte varit ett dugg roande. I sin förvirring hade han helt glömt att läsa av hennes sinne, så det var inte förrän hon bytt form till honom som misstankarna börjat gro. Det hade varit något lurt i görningen.

"HA, HA, mycket roligt", fräste han med eftertryck och ställde sig intill Mitri. Ingen av dem var vidare roade av den svartrosa honans knep. 
Svansen spändes bakom honom då Mitri ställde en fråga. Ja, vad hon höll på med skulle även han gärna vilja veta.
Till överst på sidan Gå ner
Nightwish

avatar

Spelas av : Amanda

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   tis 23 sep 2014, 21:44

Nightwish drog ett hackigt andetag, försökte hejda skrattet. Detta tycktes dock omöjligt, så fort hon lyckats sansa sig någorlunda mindes hon deras ansikten och började igen. Till slut blev hon tvungen att bita sig hårt i tungan för att få stopp på den överdrivna munterheten. Hon sträckte på sig en aning, torkade bort en tår ur ögonvrån med ena vingen och såg, nästan lite skamset, på vargparet framför henne. Ingen av dem verkade särskilt roade.

"HA, HA, mycket roligt!" Fräste den vitbruna, och ställde sig intill tiken. Den vitblå morrade varnande och undrade vad hon höll på med. Nightwish sänkte huvudet en aning och riktade öronen skamset bakåt, men det ryckte fortfarande i mungiporna.


"Jag ber om ursäkt. Jag.. Jag vet inte varför. Det skulle roa mig, jag antar att det var därför." Hon log ett snett leende.


"Mitt plötsliga.. uppdykande.. och.. uppförande.. kanske kräver att jag åtminstone presenterar mig innan jag flyger vidare. Jag heter Nightwish." Tiken nickade lätt, som en mindre bugning. "Jag är på genomresa, har precis korsat Kaiwood och är nu påväg någonstans bortom Numoorislätten."
Till överst på sidan Gå ner
Mitri
Död
avatar

Spelas av : Emelie

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   lör 27 sep 2014, 09:52

hon såg misstänksam ut när den svartrosa bevingade tiken skrattade och hon undrade vad det var som var roligt att ändra sig till andra individer bara för nöjets skull? hon hade öronen smått strykna bakåt och små morrande kom från hennes strupe. hon sveper med svansen och skakar smått på huvudet men när tiken presenterar sig som Nightwish så borde åtminstonde de presentera sig även om hon inte borde få veta deras namn. hon kanske skulle utnyttja deras utseende för något annat? 
- jag är Mitri och detta är min partner Brother. vi är på väg tillbaka till våran flock.

Hon ser på nighwish och mer säger hon inte, hade tiken någon syfte på att låna deras utseende??
Till överst på sidan Gå ner
Brother
I knew before you even knew me


Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   lör 27 sep 2014, 16:41

Brother grymtade surmulet och lät musklerna i svansen slappna av. Förmodligen skulle både han och Mitri kunna skratta åt händelsen i framtiden - men just då var det inte vidare roligt. De ljusbruna ögonen vilade stelt på Nightwish, som hon presenterade sig som. Mitri presenterade de båda.

"Mja, åtminstone hon", sade Brother och kastade en snabb blick mot den vita isvargen. Hon var även hon stel i hållningen och öronen låg bak mot nacken. Själv hade han lugnat ner sig, trots allt, ingen skada skedd. Han hade aldrig varit långsint. "Jag ska ansluta mig till dem om ledaren accepterar."
Han harklade sig lätt och såg återigen på Mitri. Det var några fraktioner kvar till Cierzo. I bortre delen av Nordan, fanns flocken, vad han hade fått klart för sig. Om de fortsatte hålla sin takt, skulle det bara ta ungefär två veckor drygt.


"Jag tror att vi bör fortsätta."
Till överst på sidan Gå ner
Nightwish

avatar

Spelas av : Amanda

InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   tis 30 sep 2014, 21:58

Mitri och Brother var det alltså. Partners, nämnde den vitblå, som hon nu skulle komma att kalla Mitri. Nightwish var inte förvånad. Efter att ha lugnat sig lite efter sitt skrattanfall hade hon granskat paret mer noga och upptäckt det starka band de delade. Det behövdes inga som helst krafter för att se det, det brände som osynlig eld i luften mellan dem. Den svarta tiken lyssnade noga när de båda talade och tog sedan till orda. "Då ska jag väl inte uppehålla er något vidare. Tack för.. underhållningen." Hon log, och lade sedan till, lite allvarligare: "Bandet ni delar.. Vårda det. Låt inte någon eller något komma emellan er, så har ni en partner för livet. God jakt!" Vid det sista ordet log hon lite, nästan finurligt, slog med vingarna och steg upp i skyn. Nightwish drog långsamt in den friska luften i lungorna och andades sedan ut i en djup suck. Lätt i sinnet och med ett leende på läpparna satte hon kurs mot någonstans, vart visste hon inte.

0]AVSLUTAT, om ni inte vill lägga till något :) ]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]   

Till överst på sidan Gå ner
 
En Mitri.. Två Mitri? [Mitri, Nightwish]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: