HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Minnen från en svunnen tid
Idag på 21:31 av Theia

» Himlen morrar [Figaro]
Idag på 17:03 av Figaro

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
Idag på 16:54 av Kremla

» (Avslutat) Mejländring
Idag på 10:43 av Himalaya

» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 22:20 av Rowen

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 21:00 av Figaro

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
Igår på 13:32 av Kali

» Kära dagbok... (P)
Igår på 12:51 av Stripe

» Med andan i halsen (P)
Igår på 01:02 av Nyxe

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Kogan, Niyaha, Tapeesa, Theia

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Death.(Mephisto)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Death.(Mephisto)   lör 06 sep 2014, 11:35

Från att vara omringad av en äng utan slut till att vara omringad av dimma och döda växter. Cry hade precis kommit in i skogen utan liv men ville redan ut. Allt var tyst. I vanliga fall föredrog den bevingade hanen tystnad, han njöt faktiskt av den, oftast. Men denna tystnad var kuslig. Så död. Tystnaden som han höll kär innehöll liv, och ord som man inte hörde. Denna tystnaden var inte något av det. Denna tystnaden ogillade han, men han hatade den inte. Cry hade svårt för att hata.


Han gick försiktigt och långsamt runt i skogen. Huvudet höll han lågt, som om han smög. Vingarna höll han tätt, tätt, tätt mot hans kropp. Det var som om han försökte göra sig mindre, osynlig. Men han var raka motsatsen mot osynlig. Den ljusa pälsen mot den mörka bakgrunden var som stjärnor på en mörk sky. Den ljusa pälsen var så pass ljus att det såg ut som den lös. 


När han gick runt  den livlösa skogen funderade han på dess historia. Hur kunde det blivit såhär? Hade det funnits vargar som en gång jagat efter starka rådjur? Hade valpar lekt över den mörka marken? Frågorna fick hans ögonbryn att forma ett V. Det var väldigt intressanta frågor enligt honom. 
Till överst på sidan Gå ner
MephistoSpelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   lör 06 sep 2014, 23:58

Den stora kroppen var svår att missa med sin röda grundfärg. Toppen av huvudet var grön och det fortsatte ner tills stjärtfjädrarna, de tre extra långa stjärtfjädrarna fick honom att stå ut mer - trots den röda färgen - det var så ovanligt med en fågel likt hans skepnad nu var att ha tre långa otympliga stjärtfjädrar. Hans mage var vit, i hans egentliga form såg markeringen mer mest ut som hos en räv, och det var ganska naturligt då hans släktingar vandrade från varg till räv.

Den just nu stora rovfågeln hade nyligen landat i ett av de döda träden, ett av de starkare träden med starkare grenar, men som sakta gav vika för hans vikt. Av att studera andra fåglar de få tillfällen han fick hade han förstått en del av deras rutiner. Och trots sin egentliga form av en varg kände hans sig tvungen att pröva exempelvis att tvätta och plocka sina fjädrar. Han ville så gärna se vad det gjorde för nytta. Så den stora röda rovfågeln satt i trädet och till synes betedde sig som en ung fågel som aldrig fick lära sig av modern vad denne skulle göra. Men lika snabbt som han hade börjat fick hans intresse honom att sluta. Där han satt så högt uppe han kunde komma var han inte lätt upptäckt trots hans storlek och färg. Han fick syn på något ljust där nere. Han hoppade lätt mellan träden, tog fatt med de långa vingarna i vinden mellan grenarna för att landa lättare även om ljudet inte gick att undvika då hans stora kropp träffade grenen och ett nästan ekande knakande ljud kunde höras i den tysta skogen. Han kunde först inte avgöra vad varelsen var. Men när han lyckades hoppa ner några grenar närmare kunde han tydligt se dess form och konstatera närvaron av en annan varg. Han tog en stund och funderade. Han ville inte gå fram och hälsa fören han visste mer om denne främling. Men han skulle inte heller kunna lära sig det från avståndet, och han trodde inte heller att det skulle komma någon ny som skulle kunna testa den nya innan han själv skulle hälsat. Men han funderade på att kanske gå ner till mark nivå för att undersöka denne närmare.
Att flyga ner vid de döda grenarna lät inte direkt inbjudande och han bestämde sig snabbt att inte räkna med hans styrförmåga och tog därför formen av råttan han lärt sig för ett tag sedan. Med väl användning av klorna tog han sig ner relativt fort ner en bit ifrån den andre. Han var inte tyst när han gick ner - men det fick definitivt bättre än att han skulle klättrat ner som varg. Han skyndade sig fram över marken, de tre svansarna svängande bakom honom och hjälpte med balansen medan han så tyst som möjligt försökte springa om den andre och vänta för att se denne på nära håll. Gömd så bra hans stora kropp kunde gömmas.

[Derp Mupp >x<]
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   sön 07 sep 2014, 12:22

Ett knack ekade bland trädens stammar. Det var inte inte ett så särkilt högt knack men jämfört med tystnaden i skogen var det omöjligt att missa. Snabbt vände sig Cry om. Tittade upp bland träden men det enda han kunde se var dimma och mörka grenar. "Vem där?" frågade han lugnt, mjukt, försökte visa att han var en mycket fredlig varelse. Frågan förblev obesvarad. 


Vaksamt och stelt vände han sig om och började gå åt det håll han hade gått innan han blev stoppad av det främmande ljudet. Men han stannade snart igen; ännu ett ljud. Det lät som små tassar som snabbt vandrade på den mörka marken, någonstans, men han visste inte vart. 
"Vem där?" Han upprepade frågan.
Till överst på sidan Gå ner
MephistoSpelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   mån 08 sep 2014, 23:16

Nu på nära håll, medan han sprang på avstånd för att hinna före den andre och studera denne så såg han att även denne - likt någon i hans minne han inte på länge skulle glömma - bar vingar av ståtlig form. Ett uns av avundsjuka stack lätt till inom honom och han studerade dem närmare. Dessa var olikt den ljusa honans som han tidigare träffat på. Och dessa vargar var födda med dem? Fascinating. En tanke dök snabbt upp i hans sinne. If I just kill.. I could obtain those as well. Men han ruskade snabbt av sig tanken. Det var inget litet bytesdjur som han senare skulle hedra genom att inte låtas spilla. Han kunde inte bara riva denne i stycken utan ett uns av samvetskval eller oheder. Han var ingen sådan som festade på de som var lik honom själv.
Hans ögon smalnade av då den andre passerade honom genom den mörka, dimmiga och till synes döda skogen. Han hade innan hört den andre tala i ett språk han själv inte förstod. Men han kunde höra likheten som ett språk han tidigare hört några gånger. Det kändes som det var dags att dra sig ur gömstället han kom från. Han hoppade lite lätt fram, sprang med långa steg för att åter komma före den andre men denne gången klev han ut till mitt i den andres väg. Han sökte ögonkontakt så fort som möjligt och när han fick tag i det sattes alla hans nerver igång. Det var som om han kunde se alla rörelser den andre gjorde. Som om hans muskler och nerver visste vad den andre tänkte göra och reagerade med exakt samma rörelser. Han kunde nu på ett säkert avstånd som hela tiden höll sig så medan hans koncentration var på topp.
Den stora råttan stirrade på vargen framför. Bortglömt att han inte ändrat form stod han och stirrade medan två svansar piskade lätt bakom honom och den mittersta rörde sig likt den andres svans.

[Aka, han glömde av att byta form, han är för fascinerad. och han har en kraft bredvid hamnshift - Imitation vilket gör mer eller mindre att hans kropp reagerar väldigt likt den framför.  Men så länge som han är koncentrerad. Om det blir för PP så säg till c: Han lär bara följa vad Cry gör för rörelser ~ ]
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   fre 12 sep 2014, 16:07

Helt plötsligt befann sig en stor råtta. Gigantisk jämfört med de råttorna han sett. De två individernas blickar möttes i samma stund som Cry blev mer och mer medveten av hur underligt det var att stirra på en stor råtta utan att säga något. 
"Hej" prövade han. Skulle den andra varelsen svara på hans hälsning? Kunde den andre ens svara på hans språk? 
Med neutral och hemlighetsfull blick väntade han på den andres reaktion. 
(Hoppas att det inte var för lite innehåll att svara på. : ))
Till överst på sidan Gå ner
MephistoSpelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   lör 08 nov 2014, 10:48

Han kunde inte vara säker på främlingen, hans tillit till främlingar varierade stort. Vissa litade han på, andra inte. Det var något med dem som han inte tyckte stämde. Som att döma en bok av omslaget. Varje större rörelse den andre gjorde härmade han själv likt en spegelbild. De små rörelserna gick inte att följa, de var tvungna att vara relativt synliga och stora rörelser. Så när den andre talade rördes hans egna mun på samma sätt men inget ljud yttrades från honom själv.
Hay? no, Hei. Like Hi. He said hi?
Alla celler i hans kropp tycktes säga åt honom att han vore oartig om han inte svarade. Hans muskler slappnade av när han släppte imitationen och benen knäckte ljudligt när han till en början omedvetet ändrade sig tillbaka till sin naturliga form. Det var först när hans röda form återvänt till den högresta varg han egentligen var som han insåg hur länge han hållit på med skiftet av skepnaden och även om han kände sig utmattad så visade han inte det utan koncentrerade sig på att inte visa någon större svaghet.
"Hello." Han hoppades lite att den andre skulle förstå det då han själv ansåg det vara ett väldigt lätt förståeligt ord.

[derpyderp]
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   mån 10 nov 2014, 16:47

Vargen blev en råtta, till Cry's förvåning. Cry "lugnade" snabbt ner sig dock. Att se en råtta förvandlas till varg kanske borde man ha kunnat förväntat sig av det magiska landet. Numoori verkade aldrig sluta förvåna Cry över dess invånare. Dock så var den mystiska varelsen något läskig i den öde miljön. Vad gjorde denne här? 


Istället för att bära det mjuka ansiktsuttrycket efter att hanen förvandlats till varg var han fortfarande misstänksam. Dess rörelse liknade Cry's. Hade denna någon psykisk sjukdom som gjorde att denna kände ett tvung att följa hans rörelser? Cr kunde inte hjälpa att vara dömande. Att en psykopat vandrade omkring i det avlägsna området skulle inte vara särskilt konstigt. Det var väll snaras smart att en psykopat höll sig borta från civilisationen, där den kunde åstadkomma skada.


"Hello." Sa den andra vargen, nordspråket. En av de få sakerna Cry kunde minnas sen han vaknat upp bland de blötta klipporna. "I see..." Sa Cry lågt till sig själv och nickade långsamt samtidigt som han konstaterade den andres språk. "Why are you walking around here, stranger? In such a... lonely place." Frågade Cry som fortfarande såg neutral och misstänksam ut.
Till överst på sidan Gå ner
MephistoSpelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   sön 07 dec 2014, 01:50

Han var utmattad både fysiskt och psykiskt efter att omedvetet varit i ett shiftat tillstånd och även om träning gav färdighet och i hans fall styrka att hålla charaden uppe längre så var det skadligt för honom att tömma sig helt. De tre svansarna slog bakom honom, tycktes nästan ha en egen vilja och rullade förbi varandra utan att störa eller slå till varandra. Hans öron pekade fram mot den andre i väntan på om denne andre skulle säga något. Misstänksamheten steg dovt i luften runt dem båda och inte bara från honom själv även om han höll ett stelt och misstänksamt uttryck i ansiktet. Han kunde känna den andres misstänksamhet sticka lite lätt i nosen på honom och han drog ut tungan och drog den över nosen.
"For reasons of exploring and learning. My original goal is of a diffrent kind tho. I seek my brother who has been lost for long from my side." Han höjde lite lätt fundersamt på ena ögonbrynet och talade sedan igen med en liten mer intresserad ton: "Why are you yourself walking here alone, if you find this forest to be so lonely?"
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   mån 15 dec 2014, 07:57

Cry lyssnade till främlingens förklaring. Ju mer ord som lämnade främlingens mun ju mer kändes denna mänsklig. Men Cry kunde fortfarande inte släppa misstankarna om att denna var en demon som kommit för att livnära sig på Cry's blod. 


"Why are you yourself walking here alone, if you find this forest to be so lonely?" Det var som om ett spjut av smärta och sorg träffade honom när den andra frågade denna fråga. Cry blev så förfärligt medveten om hans minnesförlust och allt som gått förlorat, alla dessa frågor. För att rädda hans stabila tillstånd log han mjukt, för att lura sig själv och den andra vargen att han var okej och mådde bra. Djupt där inne gjorde hanen dock inte det, men han hade förnekat det så länge så han började uppfatta det som verklighet; att han inte var ledsen. "I don't know." Sa Cry mjukt, log, men såg frånvarande ut i hans blick. Den mjuka tonen var också ett trick för att ändra verkligheten, det faktum att en tragedi hade hänt Cry, som han inte heller kunde komma ihåg varför det hade hänt. Trots det något vänligare uttrycket i ansiktet och röst så var han fortfarande rädd och misstänksam mot den andra. 
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   tis 06 okt 2015, 07:27

(Tvångsavslutat)
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Death.(Mephisto)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Death.(Mephisto)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: