HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Igår på 17:48 av Yzma

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Morning of Lights [Blue]

Gå ner 
Gå till sida : Föregående  1, 2
FörfattareMeddelande
Blue
Död
avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Morning of Lights [Blue]   tor 17 jul 2014, 15:50

Blue log vänskapligt emot honom, och svansen började mjukt vifta bakom henne för att signalera den plötsliga ivern. Den tidigare osäkerheten var som bortblåst, och för en gångs skull kunde man få en glimt av den riktiga Blue - utan hennes hjärndemoner. Det var en markant skillnad på de två, och de syntes bara man tittade på henne. Albinotiken såg nu ut att vara fylld med liv, jämfört med några minuter tidigare.

"Vet du.. Jag skulle kunna följa dig dit. Fram till Höstskogen. Om du inte vill göra din resa själv." 
Ett glatt pipande ljud lämnade hennes strupe, och hon reste sig snabbt upp.
"Du får gladeligen följa mig dit, Cerulean." rösten utspeglade den entusiasm hennes sinne plötsligt fått. Det var en aning chockerande - det var länge sedan hon känt denna sprudlande glädje, och varför visste hon inte. Kanske var det bara det att ett större mål hjälpte henne? Varför längtade hon ens tillbaka? Blue ruskade snabbt på sig som för att skingra tankarna, innan blicken svepte över till de mörkblåa silhuetterna. 
"Raukakekedjan kan vara ett förödande ställe, så med dig som hjälp känner jag mig genast lite säkrare." Hon avslutade meningen med ett ödmjukt, bubblande skratt - nästan lite fnissande. De azurblåa ögonen mötte hans gyllene igen, fortfarande lika spirande av iver.
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Morning of Lights [Blue]   tor 17 jul 2014, 16:04

Blue's plötsliga glädjesvall överväldigade honom. Hans ansikte sprack upp i ett strålande leende när även han flög upp på benen medan svansen svepte fram och tillbaka vid bakbenen. Cerulean hade inte väntat sig att hon ville ha hans sällskap längre, så beskedet släppte en stor sten från hans hjärta - han kände sig plötsligt lätt som luft. Det var märkligt.

Det var en så enorm skillnad på den nu så starka gestalten. När han först träffat henne, bara ett par timmar tidigare.. Hon hade varit så rädd. Hennes mentala svagheter hade lyst igenom hennes hud som märken på en månvarg. Nu, kanske bara för ögonblicket, hade hennes förmodliga sjukdomar släppt greppet om henne och visade den riktiga Blue. Inte dolt bakom ett leende när smärtan skar inuti. Och den sidan av albinon älskade han.

Hennes andra mening fick ett roat, glädjefyllt skratt att lämna honom. 
"Ja, för jag är ju så enormt hjältemodig. Mina muskler sprider skräck runt hela landet! Aldrig har Numoori skådat en större tragedi av skräckbelamrad styrka!" Rösten var fylld av lekfull ironi då han skuttade fram till henne och lika lekfullt drog tungan över nosen på henne. Blue's tillstånd smittade av sig på honom och av någon anledning var han så.. fri. Fri med henne, på ett sätt han aldrig känt - då han i evigheten tvingat sig själv att dölja sitt sanna jag.

Om han inte visste bättre, vilket han verkligen gjorde - hade Cerulean definierat känslan som kärlek.
Till överst på sidan Gå ner
Blue
Död
avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Morning of Lights [Blue]   fre 18 jul 2014, 19:39

Blue skrattade med honom, innan hon kände hans blöta tunga över hennes nos. Något osäkert drog hon tillbaka öronen, och tittade lite frågande på honom. Det var länge sedan hon hade haft någon nära, och även om hon inte saknade det så blev hon alltid lite förvånad när någon rörde vid henne. Hon mindes känslan från tidigare, med hans kropp intill hennes. Hon saknade honom, hon saknade det.

Albinon insåg hur hennes tankebanor arbetade henne neråt igen, och hon bröt upp med ett glädjefyllt leende och skrattade lätt. Hon reste sig upp och såg emot bergen, drömmande, längtande. Svansen började gunga ivrigt.
"Ska vi ge oss av på en gång? Eller har du något du måste göra innan?" trots att hon var ivrig över att få fortsätta bort, så lät hon lugn när hon tilltalade honom. Om han hade något han behövde göra innan så var det inga problem, hon såg fram emot att gå med honom och han var värd den tid som han eventuellt skulle nyttja.
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Morning of Lights [Blue]   fre 18 jul 2014, 20:59

Cerulean kunde inte låta bli att flina åt hennes förvånade min. Jo, han var sådär under skalet - underbart spontan och full av liv. 
En halv sekund verkade hon tystna, vilket fick honom att reagera - men tanke hann inte komma till handling innan hennes ljusrosa ansikte bröt upp i ett strålande leende. Hennes fråga fick honom att tänka till.
Han vände blicken tillbaka mot sin lya, vred huvudet en aning på sne. Förmodligen skulle någon björn eller främmande varg lägga beslag på den, men det var ett mindre problem. Det gick alltid att gräva en ny den dag han återvände.

Skämtsamt svarade han; "Nej. Det enda är min lya, men det är ett mindre problem. Blir den beslagtagen är det ändå inte särskilt synd - fågelfamiljen utanför kan aldrig hålla näbben i schack på morgnarna. Det blir en glad överraskning för den nyinflyttade hemtjuven." Han skrattade låg till och vände blicken tillbaka till Blue.


"Det vill säga - låt oss gå och se vad framtiden har att erbjuda!" 
[Du kan avsluta rollet nu om du vill efter ditt inlägg? :D Sen fortsätter vi i Raukake :D]
Till överst på sidan Gå ner
Blue
Död
avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Morning of Lights [Blue]   lör 19 jul 2014, 15:17

Albinohonan nickade förstående åt honom, och log nöjt åt honom när han avslutat sin mening med ett skratt. När han gett henne signalen om att de var helt okej att börja gå, vände hon sig om emot bergen och tog sina första steg bortåt.

Det kändes fjäderlätt att gå - och trots att solen kastade sitt hotfulla, stickande ljus över hennes kropp som förmådde hon sig inte att klaga. Hon längtade efter något. Vad? Hon visste inte. Något inom henne misstänkte hennes entusiasm - hon visste inte riktigt vad hon förväntade sig, eller vart all glädje kommit ifrån. Stormstäppen kanske inte alls skulle förändra allt, faktum var att den förmodligen inte skulle. Men hon ville inte splittra det nyfunna hoppet, så hon lät bli att tänka djupare på det...

De azurblåa ögonen var målmedvetet fästa på silhuetterna i fjärran. Återigen kände hon hoppet gro. Vad var det som hände?

[ AVSLUTAT ]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Morning of Lights [Blue]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Morning of Lights [Blue]
Till överst på sidan 
Sida 2 av 2Gå till sida : Föregående  1, 2

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: