HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Igår på 17:48 av Yzma

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Abstracted.(Leyrinn)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Abstracted.(Leyrinn)   lör 24 maj 2014, 07:22

Solen var högt uppe på himlen men ändå så var det ganska kyligt på slätten. Daggen låg fast klibbad mot gräset. Daggdropparna gjorde Cry's päls fuktig, blöt, när de klibbade av sig på honom. Ändå fast han inte kunde hjälpa att han frös om sina tassar tyckte han att daggen var oerhört fin på morgonen; Solens strålar reflekterades i de små dropparna. Det var inte vanligt att Cry gick på marken som han gjorde nu med sina vingar ihop fällda längst hans sidor. 


Magsäcken vred sig i hans kropp, gav ifrån sig ett kurrande ljud. Cry visste att han snart behövde skaffa mat men han kände att det fanns ett lugn denna morgon som han inte ville förstöra. Det var helt vindstilla, morgon solen gav ifrån sig en vacker färg och ingen varelse var i närheten. Ensamhet. Känslan fick honom att känna sig nostalgisk, en känsla han gillade.
Till överst på sidan Gå ner
Leyrinn

avatar

Spelas av : Feffie

InläggRubrik: Sv: Abstracted.(Leyrinn)   lör 24 maj 2014, 21:37

Mornar var nog det vackraste som fanns i Numoori, fast hon hade inte sett soluppgångar överallt ännu så hon kunde inte riktigt uttala sig om alla ställen, men på alla ställen hittills var det otroligt vackert. Den blå tiken med de gula ögonen studerade området och drog in morgonens alla dofter, underbart. Långsamt började hon röra sig genom det fuktiga gräset och slickade sig nöjt över den ljusrosa nosen. Med blå päls, gula ögon, gula klor, rosa nos och rosa trampdynor var hon ganska lätt att se, speciellt på ett så öppet område som Numoorislätten men hon hade lärt sig väldigt snabbt att jaga trots sin blåa färg. Hon var mätt och belåten eftersom hon ganska nyligt ätit och nu återstod bara att njuta utav morgonen, vilket hon redan var i full gång med. Leyrinn, namnet som tiken bar, vädrade i luften ännu en gång och vandrade sedan iväg bort på jakt efter vatten för att släcka hennes törst med.
Hur lång tid det tog innan hon kom fram till vattnet visste hon inte men hon löpte snabbt i sig vätskan med en nöjd min efteråt. Tungan slickade sig om den rosa nosen ett antal gånger för att få bort allt vatten samtidigt som de blå, spetsiga öronen klippte på huvudet för att kunna uppfatta eventuella ljud. En främmande doft kom snart smygande fram till hennes nos och Leyrinn vädrade hastigt i luften innan hon vred blicken åt det håll doften kom ifrån. Varg, det var inga tvivel på den saken men var den på väg hit eller bort? Öronen vinklades framför för att kunna höra bättre och hon började ganska långsamt gå åt det håll doften kom ifrån, nyfiken som hon var.
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Abstracted.(Leyrinn)   sön 25 maj 2014, 08:13

Ändå fast vingarna värkte vecklade han ut dem. Vingarna sträcktes högt upp i luften innan de, med all kraft, slog ut under honom. En tryckvåg skapades som puttade upp Cry högt i luften. När han hade slutat stiga på grund utav tryckvågen sträckte han ut vingarna igen. Musklerna var ömma, kalla, och ville inte samarbeta men han kunde flyga i alla fall så han kunde inte klaga. De blåa ögonen letade oavbrutet efter ett byte. De vita känselspröten log platta mot hans ansikte och hals. Hans framben var tryckte mot hans kropp, samma sak gällde hans bakben. 


I hans jakt efter föda blev han distraherad av en blå varg. Ändå fast han hade svårt att se konturer var han säker på att det var en varg.Han hade aldrig sett en blå varg förut och kunde inte hjälpa att vara ytlig, nyfiken på varelsen. Han sänkte sig närmare mot marken. 


Han landade med en lätt duns och la vingarna mot kroppen så snabbt han kunde då musklerna gjorde så pass ont så att han kunde känna pulsen i vingarna. Han höjde huvudet, som han hade sänkt när han landade, och tittade med vänliga ögon på den blåa varelsen. 'Hej.' sa han hest. 'Ursäkta att jag stör dig på en sådan vacker morgon men jag kunde tyvärr inte hjälpa mig. Din färg gjorde mig nyfiken och lockade mig så.' Han nickade menande mot hennes blåa päls. De vita känselspröten vaknade till liv och sträckte sig mot den blåa vargen, försökte få en bild av henne eftersom hans syn inte var den bästa. 
Till överst på sidan Gå ner
Leyrinn

avatar

Spelas av : Feffie

InläggRubrik: Sv: Abstracted.(Leyrinn)   sön 25 maj 2014, 18:09

Doften försvann av någon anledning och Leyrinn klippte osäkert med de spetsiga öronen innan hon skakade på huvudet åt sig själv. Hade hon börjat inbilla sig saker nu också? Dock dröjde det inte länge innan något fångade hennes uppmärksamhet, någonting ovanför henne. Huvudet riktades uppåt så att de gula ögonen kunde se något. Det var större än en fågel och den första tanken som slog henne var Bael, men då vargen kom närmare så bar den andra färger och kunde därför inte vara Bael. Leyrinn backade några steg då vargen landade på marken och hon studerade honom snabbt. Han hade annorlunda vingar jämfört med Bael men i utseendeväg borde ingenting förvåna henne längre. Främlingen tog till orda och Leyrinn tippade huvudet lite åt sidan innan hon kastade en hastig blick mot sitt egna framben. Hennes färg? Så han hade kunnat se henne på så långt avstånd? Det förvånade henne knappast, det var tur att hon lärt sig jaga trots sin avslöjande färg. Levitationen som hon besatt hjälpte henne otroligt mycket då hon kunde använda det för att överraska sina byten uppifrån.
Hon särade på käkarna svagt för att svara främlingen på hans ord, men två konstiga strån kom fram emot henne vilket fick henne att bara stirra på det av förvåning, vad i hela världen var det där? Diskret drog hon ett svagt andetag för att fånga varghanens doft men de där stråna som sträcktes fram till henne luktade inte annorlunda jämfört med resten av främlingen och förhoppningsvis så var det inte farliga.
”God morgon.” svarade hon förvirrad över de besynnerliga stråna som kommit från främlingen, men riktade den gula blicken från dessa för att istället iaktta hannen. Den lurviga, 106 centimeter långa svansen började mycket långsamt röra sig bakom henne svagt i sidled.
”Vem är du, om jag får fråga?” hennes röst hade gått från förvirrad till vänlig och hon satte sig långsamt ner i det daggfuktiga gräset. Som sagt så hade regn aldrig bekymrat henne. Hon älskade regnet, inbillade sig att regnet sköljde bort gamla bekymmer och hemska tankar för att ge henne en omstart.
”Jag heter Leyrinn.”
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Abstracted.(Leyrinn)   sön 25 maj 2014, 19:16

'Oh, ursäkta' sa Cry snabbt när han märkte hennes förvirring. 'Min syn är inte den bästa så dessa två är mina ögon' förklarade han lågt men med en mjuk ton. De två känselspröten drogs tillbaka till hans sidor. Ändå fast han kände sig blind, svag, när han höll tillbaka dem ville han inte att vargen skulle känna sig obekväm i hans närhet. 


Cry tittade bakom honan när han märkte att något rörde sig, hennes svans. Hennes svans var lång och det skulle vara en lögn om Cry sa att hennes svans var ful. Det var ingen lögn heller att honan var vacker, I alla fall enligt Cry. 'Hm' hummade han för sig själv när han tog in hennes utseende, i alla fall den del av hennes utseende han faktiskt kunde se med sin nedsatta syn. Det var när hon började prata med honom som han tittade upp från hennes kropp till hennes ögon. 'Leyrinn' han smakade på namnet. Ändå fast det var första gången han sa det kändes namnet så skönt på hans tunga. 'Ett namn som passar honans utseende' sa han med en hes ton. 'Jag är bara en vandrare på jakt efter kunskap. Mitt namn är Cry' Cry sa orden med samma hesa stämma. 'Vad gör du här ute på fältet ensam, en morgon, Leyrinn?' 
Till överst på sidan Gå ner
Leyrinn

avatar

Spelas av : Feffie

InläggRubrik: Sv: Abstracted.(Leyrinn)   sön 25 maj 2014, 20:43

'Dessa två är mina ögon'? Vad var det för nått? Leyrinn hade aldrig sett något sådant på en varg förut. Hon skulle nog inte få något svar på den frågan, visst var hon nyfiken men hon ville inte råka förnedra honom genom att fråga, inte ännu i alla fall. Kanske lite längre fram, beroende på hur länge hanen stannade.
Hon hörde hur han uttalade hennes namn och kommentaren efteråt fick henne att blinka till, namn som passade hennes utseende? Hon tog det som en komplimang så ett svagt leende klättrade upp på hennes läppar och hon nickade lite, men kort därefter så svarade hanen på hennes fråga, vem han var. Cry, var det inte ett väldigt sorgligt namn att ge till sin valp? Fast han hade kanske tagit sig ett nytt namn senare? Vad visste Leyrinn, hon kände honom inte alls. Kanske skulle hon få veta, kanske inte.
Ja, vad gjorde hon egentligen på slätten ensam denna morgon? Det var en mycket bra fråga, men hon antog att hennes svar skulle likna Crys.
”Jag är också en vandrare, jag vill upptäcka alla platser som finns i Numoori och jag hoppas att jag kommer hinna göra det.” svarade hon och leende spred sig större över läpparna. Ännu en gång vädrade hon lite diskret i luften efter hanens doft och hjärnan sparade den omedvetet långt bak i huvudet.
”Om jag ställer samma fråga till dig, Cry.. Vad blir ditt svar? Vad för slags kunskap hoppas du finna på Numoorislätten?”
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Abstracted.(Leyrinn)   mån 26 maj 2014, 08:02

Cry log åt hennes svar.'Då har vi något gemensamt' hans röst hade samma mjuka underton när orden lämnade hans strupe. 'Jag har faktiskt ingen speciell kunskap jag är ute efter, all kunskap är lika viktig' förklarade han och blev något allvarligare, men var fortfarande lika mjuk i tonen. 'Kunskapen finns i alla vargar, mer eller mindre, och alla kan hjälpa mig att se på livet ur ett annat perspektiv. Och om jag kan se livet ur ett annat perspektiv är det mycket lättare att förlåta någon. Sen är det ju också en fråga om tolerans, vilket inte alla har.' sa han. 'Man kan med andra ord säga att du är den kunskapen jag hoppas finna på Numoorislätten' sa han och log. 'Berätta lite mer om din historia, Leyrinn' 
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Abstracted.(Leyrinn)   fre 07 nov 2014, 21:37

(Tvångsavslutat)
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Abstracted.(Leyrinn)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Abstracted.(Leyrinn)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: