HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 22:44 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Fast. (Caer)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Fast. (Caer)   tor 22 maj 2014, 12:45

Allt var grott, öde. Skogen under honom var död och allt tydde på att det hade varit en brand. De rödblåa ögonen kunde inte registrera konturrerna men färgerna. Synen la en tyngd på Cry kropp, kändes det som. Det var som om han kände sig obekväm. Visst gillade han tystnaden men det här var för tyst. Ingen vind hördes, inget kvitter och inget yl. Inget tecken på liv.  


De vita vingarna var rakt ut från hans kropp, han glidflög på vinden. Han kom snabbt närmare marken och det kittlades i hans mage. Några meter ovanför marken började han flaxa med vingarna snabbt fram och tillbaka för att han skulle landa mjukt. 


De vita tassarna nuddade marken, Cry hade landat. De skära känselspröten rörde sig rastlöst i luften. De smekte de uppbrända träden och den gråa marken, försökte få en uppfattning av miljön. Cry suckade för sig själv. 'Det är förmodligen ingen som behöver hjälp. Branden har passerat för länge sen. Vad hände? Vad kan ha mördat en skog full av liv och känslor?' Frågade han sig själv. 
Till överst på sidan Gå ner
Caer
Novis
avatar

Spelas av : NJ

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   tor 22 maj 2014, 19:38

Hon hade en klump i magen som växte efter varje meter hon gick.Det var fel att gå sin väg,iväg från de andra i gruppen men Dimitrij visste och hade godkänt att hon fick utforska.Men ändå ville hon vända tillbaka och hjälpa till med det hon kunde.

Hon visste inte var hon var eller var hon var på väg men hon visste att flocken skulle vara kvar och så länge hon tänkte på det var hennes kropp lugn men hjärnan var  ändå på helspänd,som den alltid var när hon var själv.Alltid redo på överraskningar,redo för strid.

Skogen var vacker och harmonisk,vindpustar drog med sig dofter som blandades av frisk luft,hennes lungor drog in dofterna och kroppen slappnade av lite mer.
Ljuden var mer ihop blandade än vad hon hade tänkt sig men det var en av nackdelarna att vara ljudvarg,ljuden blev mer intensivare och hon fick konsertera sig för att inte hjärnan skulle flippa ut av alla ljud.Men annars var det en stor fördel av att ha så bra hörsel som hon hade för de gav henne en fördel när andra kom åt hennes håll.
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   fre 23 maj 2014, 14:59

I den gråa skogen såg Cry något intressant, något brunt. En varg. Cry ställde sig långsamt upp, lite avslappnat, innan han gick med högt buret huvud mot vargen. Rädd för att vargen skulle försvinna ur hans sikt ylade han för att få vargens uppmärksamhet. 


Han var frestad att trycka vingarna mot hans vita kropp, gömma hans svaga sidor, men det skulle förmodligen ändra hans ton i rösten och hur han förde sig. Cry skulle kanske inte rädd ut, men redo på något sätt, spänd. Och det skulle kunna tolkas som om han var beredd på att strida. Nej. Det var viktigt att möta den främmande vargen med ett lugn för hur skulle han kunna tro att vargen skulle bemöta honom lugnt och vänligt om inte han bemötte den vänligt och lugnt? 


När han var en meter ifrån stannade han upp. 'Hej.' sa han, nästan lite mjukt. Ändå fast hans mungipor var raka log hans ögon, glada över att få träffa en varg som kanske bar på kunskap. De långa känselspröten sträckte sig efter vargen. De rörde inte vargens päls dock, som om de var blyga. Cry kunde inte se konturerna men han kunde känna dem. Han drog tillbaka känsel spröten och lät dem utforska omgivningen. 'Ursäkta att jag frågar men vad är denna vargs namn?' frågade han hest.
Till överst på sidan Gå ner
Caer
Novis
avatar

Spelas av : NJ

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   fre 23 maj 2014, 15:31

Vandringen kändes som timmar och hon började sakta att vänja sig vi att vara ensam igen, miljön hade ändrats mest tiden och nu var det knappt några träd kvar,hon lyfte upp huvudet och såg sig förvirrat omkring.Hade hon inte varit här innan, få med träd,svart av aska överallt och ljuden som man kunde höra överallt var bort blåsta. Då slog det henne,hon är tillbaka till eldskogen där allt började.Träffen med Dimitrij,elden som fortfarande levde svag här och där.
Men hur har hon kunnat gå så långt,hon vänder blicken mot det hållet hon kom ifrån,va flocken så nära eldskogen?

Pinnar knastar under hennes tassar mest hon går längre in i den döda skogen,inga djur inga ljud.Inget hade ändrats men livt skulle komma tillbaka det visste hon,det gör den alltid.
Ett "Hej" hörs och hon tittar hastigt omkring sig,få se en främling några meter bort med vingar. Men främlingen påminner henne lite om en drake men ändå en varg,det var förvirrande men intressant
på samma gång.
Hennes kropp spänner sig som den alltid gör inför nya möten med främlingar,alltid redo på att agera. Men hon kramade ut ett "Hej"
Hon ville inte vara oförskämd.
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   fre 23 maj 2014, 16:11

Cry log. Honan hade inte svarat på hans fråga. 'Ditt namn?' Cry var osäker på om honan hade hört hans fråga eller inte. De blåa ögonen gled över honans konturer. Ändå fast hans syn inte var fullt så bra på långt håll kunde han se honan något bättre på närmare håll och att honans muskler spändes gick inte omärkbart framför Cry's ögon. 


Cry nosade lite i luften. Honan bar på många främmande lukter(?), varav en av dem var varg. Det var förmodligen ingen lögn att honan var med i en flock. 'Hm… Hur kommer det sig att denna hona är ensam, utan hennes flock?' frågade Cry. 
Till överst på sidan Gå ner
Caer
Novis
avatar

Spelas av : NJ

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   fre 23 maj 2014, 17:32

Hanen ställde samma fråga igen angående hennes namn "Jag hörde första gången du frågade,du behöver inte chatta.Mitt namn är Caer och du är?" Hon satte sig ner,hade ingen lust att gå närmre men ändå ville hon ta en närmre titt på främlingen.Men stannade kvar på sin plats.

Hon blev stelnade till en sekund och kom på att flocken väntade på henne i den andra skogen. Men hon kunde inte återvända än,hon ville veta mer om hanen. Men vågade hon verkligen säga något om flocken? Men det kunde inte skada någon eller?
"Lite ensamhet dör ingen av,om man blir nyfiken så måste man ju gå på upptäcks färd.Håller inte du med" Hon log men undrade över hur länge hon hade varit borta egentligen?
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   fre 23 maj 2014, 18:28

'Ah, jag var osäker om du hade gjort det… Eftersom du inte svarade på frågan' sa han, med samma mjuka ton. 'Caer' han smakade på namnet. Namnet kändes konstigt, främmande, i hans mun men han hade en känsla att det snart skulle bli ett namn som han höll nära. 'Jo, det kan jag hålla med om. Nyfikenhet är en bra sak, dessvärre ser andra inte på det lika positivt' sa han och log smått. 'Berätta lite om din flock, vad gör ni?' frågade han och kände sig något nyfiken om frågan. 
Till överst på sidan Gå ner
Caer
Novis
avatar

Spelas av : NJ

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   fre 23 maj 2014, 19:50

"Då får jag be om ursäkt för fördröjningen av svaret"

Öronen klippte till när hanen tallar men också för att hitta andra ljud,men inte ett knyst.Skogen var lika livlös som första gången hon kom hit.
"Hur kan de tycka nyfikenhet är dåligt? Utan den så finner man inga nya platser,inga nya vänner." Hon blev smått förvirrad för hon hade aldrig träffat på någon som tycker nyfikenhet är negativt.
"Vad min flock gör,vi håller på att samla ihop alla och sedan börjar vår träning" Hon ville inte säga mer för hon visste inte om hon fick eller om det var en bra ide.
Men hon puttade bort tanken och försökte få en bättre bild av hanens utseendeistället,vingar som en drake men resten av kroppen liknade en vargs. Hon har inte hört talas om den här rasen."Ursäkta mig,nu kanske jag är oförskämd men vilken ras är du egentligen,jag har aldrig sätt någon som du för" Hon la huvudet på snett och tittade nyfiket.


Senast ändrad av Caer den lör 24 maj 2014, 13:26, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   lör 24 maj 2014, 07:35

'Hur kan de tycka nyfikenhet är dåligt? Man utan den så finner man inga nya platser,inga nya vänner.' Cry nickade åt hennes ord med ett vagt leende på läpparna. Han hade frågat sig samma fråga en gång i tiden. 'Försök och se det ur deras perspektiv' sa Cry och sträckte på sin hals. Hans hals var något längre för att kallas normal lång men den såg absolut inte grotesk ut, den var mer elegant. 'Alla är inte alltid välkomnande mot främlingar och deras nyfikenhet eftersom deras nyfikenhet tyder på okunskap. Det finns ett visst ogillande i världen som du kanske inte förstår, inte för att jag tycker att du brister på intelligens utan för att jag själv inte förstår andra varelsers ogillande.' sa Cry lågt med en hes underton. Öronen var sträckta så högt upp de kunde komma, riktade framåt mot Caer, när hon talade om sin flock. Beskrivningen var kortare än han hade förväntat sig, han ville veta mer men antog att hon inte kände sig bekväm att berätta mer om sin flock. Ett val han respekterade. Han nickade åt hennes ord, visade att han lyssnade med intresse på henne när hon pratade om hennes flock. 


Hon frågade honom om vilken ras han var. 'Det är inget fel med att fråga om vilken ras jag är, jag tycker faktiskt att det är motsatsen till att vara oförskämd. Jag tycker det är vänligt, kanske kul, att du visar något intresse i vem jag är. För att besvara din fråga: Jag är en drakarg.' Sa han lågt och brede ut vingarna en aning innan han sedan lät de vila mot hans sidor. 'Drakargar är släkt med darkvargar, en enda skillnaden är att vi har karg i blodet vilket påverkar vårar utseende och krafter, antar jag. Det är en av mina hypoteser i alla fall. Det låter logiskt då kragar bär på andra krafter än darkvargar gör, om jag har förstått det rätt.' sa han och log på slutet. 
Till överst på sidan Gå ner
Caer
Novis
avatar

Spelas av : NJ

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   sön 25 maj 2014, 22:19

De som inte tycker om nyfikenhet är tråkiga och de måste gå hela tiden åt ett bestämd ställe,det låter inte spännande alls men det var deras liv. Hon själv gick lite hit och ditt fast hon hade gått med sin nya flock. Hon behöver få upptäcka nya ställen på egen hand.Annars blir hon knäpp och får ingen ro i kroppen.
Men nog om de tråkiga ämnet,hon sträckte på ryggen och gäspade lätt.Öronen var spetsade framåt och än en gång lyssnade hon på hanens ord.
Hon förstod inte riktigt det hanen sa men lyckades pussla ihop bitar som gjorde att hon förstod en del av den.Men hon ville veta mer om den här drakargen som stod framför henne men vågade inte riktigt fråga.Istället lätt hon tystnaden ta över platsen.
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   mån 26 maj 2014, 07:56

När tystnaden tog över brydde han sig inte, kände lite glädje över att ha hittat den med Caer, en främling. Han var fortfarande medveten om Caers närhet men gillade det som ett flockdjur. Han blundade en stund, tog in tystnaden. När han öppnade dem igen stod Caer fortfarande lika tyst(?). 'Oh' började cry.'Jag är ledsen att jag uppehöll dig, du kanske ska tillbaka till din flock snart?' Det skulle vara ett påstående men det blev mer som en fråga. 
Till överst på sidan Gå ner
Caer
Novis
avatar

Spelas av : NJ

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   tis 27 maj 2014, 20:54

"Nej du har inte uppehållit mig,jag gick ifrån flocken för att jag var nyfiken på området men också för att jag ville vara lite för mig själv" Hon log och sedan reste hon sig upp för att sträcka på benen,de hade somnat under tiden hon satt ner.
Men tanken slog henne och hon började undra hur länge hon egentligen hade varit borta? Tiden var svår att ha koll på och när man stöter på någon och börjar prata.Ja tiden går fortare än vad man tror.
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   ons 28 maj 2014, 15:40

'Ensamhet kan vara bra…' sa han lågt, något frånvarande. De  blåa ögonen tittade upp i luften. Himlen var vanligtvis blå där han gick men här täcktes den av gråa moln. Luften var något ljummen. Något sa honom att det snart skulle regna. Ett leende klädde hans läppar med tanken på regn. Det var länge sedan han hade känt dropparna landa på hans ansikte, svalka hans kropp, rinna längst hans sidor och vingar. 'Det verkar som om det kommer bli regn snart.' Cry's röst var fortfarande lika låg. Blicken vandrade från himlen till Caer's ögon. 'Jag antar att vi borde säga hej då' sa han och log. 
Till överst på sidan Gå ner
Caer
Novis
avatar

Spelas av : NJ

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   sön 20 jul 2014, 22:22

Hon log tillbaka och tittade upp på de tunga molnen som hade kommit med vinden över dem. Det var länge sedan hon hade sätt regn,få känna den träffa kroppen och svalka ner den efter de varma dagarna som hade passerat.
"Tack så mycket för pratstunden, det var roligt att få prata med någon.Tack för att du lyssnade." Hon vände på sig och riktade blicken mot samma väg som hon hade kommit från.Sedan tittade hon bak "Hejdå och skynda dig att hitta skydd,regn kan var roligt i början men den blir snabbt ens fiende." Därefter började hon gå mot sin nya familj.
Till överst på sidan Gå ner
Cry

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   mån 28 jul 2014, 13:09

Han log brett när honan tackade honom. Hon hade inte behövt tacka honom men det var en väldigt vänlig gest i hans ögon. 'Tack själv' sa han lågt och mjukt, med lite glädje i rösten. Många positiva toner i rösten helt enkelt. 'Tack för tipset och varningen men just nu vill jag inte fly, i alla fall inte från regnet.' Han nickade mot henne som hej då. De blåa ögonen följde den bruna vargens rörelser tills de var säkra på att hon var i säkerhet, kanske tittade de på henne för att hon hade gett den vita hanen vissa saker att dagdrömma om, och minnen. Cry brede ut vingarna, slog ihop dem så att en tryckvåg skapades, sköt upp honom i det stora grå. Vinden slet i hans päls och kropp men luften var ändå ganska varm. Det skulle nog bli åskväder. 


(Avslutat)
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Fast. (Caer)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Fast. (Caer)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: