HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» How the tables have turned [Corson]
Igår på 18:05 av Corson

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Affiliates



Sök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Apotheosis [Stirall & Netar]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Hielo
Kannibalkool
avatar

Spelas av : Säl

InläggRubrik: Apotheosis [Stirall & Netar]   tis 22 apr 2014, 02:45

Nya tiderna närmade sig landet Numoori. Så mycket var vintervrenen övertygad om; så mycket hade det senaste årets händelser övertygat honom om. Slottet som upprättats i bergens hjärta hade börjat utvecklats till mycket mer än blott en avancerad konstellation av is och sten. Salarna hade börjat fyllas med blod och hjärtan som slog för Nordrikets ära, sinnen och kroppar som började formas till något mycket mer än Numooris vanliga, villrådiga vargar. Det fanns ingen mästerplan, inget syfte, men det gjorde bara projektet storhet än mäktigare. Han hade alltid sett så mycket svagheter i Numoori, sett och tagit del av de bräckliga legender som utgjordes av flockar och svunna ledare. Det var sådant som försvann då tidens tand nötte, legender som dog med sina skapare. Nordriket var något annat, något nytt, något evigt. Nya tider närmade sig Numoori, och de kom i en storm av is och blod.

   Än var det långt hem. Än kunde man se Numooris snöklädda vidder breda ut sig söderut, med de taggiga bergen bakom sig. Vinden sjöng mellan klipporna länga sluttningen, bittert frisk vind med snö dansande i sin famn. Även vintervrenens päls dansade i vinden, då han för ett ögonblick stannat och vänt sina himmelsblå ögon mot den döende solens ljus. Något skirt och himmelskt fanns i luften denna kväll, då himlen brann i nyanser av lila, rosa och guld, och vindens sång talade om nya årstider som kom. Den enorma vargen vred lite på sitt smala huvud, lät tungan slicka bort en del av blodet som dränkte hans nos. Nordriket växte, och näringen han skänkte det var inte endast i form av tankar. Hielo drog ett djupt andetag och knyckte på sin svans, varpå han åter begravde tänderna i nacken på den mammut han med sådan overklig styrka släpat hit från Eriinari. Än var det långt hem.

_________________
I have seen the dark universe yawning, where the black planets roll without aim,
Where they roll in their horror unheeded, without knowledge or lustre or name.
Till överst på sidan Gå ner
Netar
Valp
avatar

Spelas av : Johannes

InläggRubrik: Sv: Apotheosis [Stirall & Netar]   fre 02 maj 2014, 12:27

Små bruna tassar sjönk i den vita snön, nästan hela den bruna kroppen var i snön. För att ta sig fram skuttade han upp, hjälpte med vingarna så han kom fram en bit, innan han åter landade i snön. Stirall var med honom, hans syster och vän. Han skuttade vidare i de stora hoppen och skrattade, innan han stannade till, helt plötsligt, och sttirrade på marken. Vad var DET? Han fnissade högt och stirrade ner på det Enorma avtrycket i marken, det var nästan så att hela Han kune ligga i det! och sen var det ett stort spår, som om en jätte att hade säpat något. "Stirall! Kolla här!" Hans ljusa röst, en valps stämma, ropade förtjust ut hennes namn. Det här bara Måste de undersöka. Innan systern ens hunnit ikapp skuttade han vidare längs spåret. "Vad tror du att det är?" Frågade han, fortfarande fnissandes. Han fortsatte följa spåren, uppåt ledde dem. Doft av blod nådde hans nos. Mat! Någon hade skaffat dem mat! Han tog att skutt upp i luften och började sedan frenetiskt flaxa för att vinna höjd, han flög fortare än vad han sprang. Det tog inte lång tid innan de rosa ögonen lade blicken över en enorm vit gestalt vid en mindre, men fortfarande enorm, brun sak på marken. Han stannade upp och i chockan föll han ner i snön. Vem, eller Vad, var det? "St.. st.. Stirall?" Han stammade fram hennes namn. Hade hon ens hunnit ikapp? Den enorma varelsen, vargen? Var fascinerande och läskig på samma gång.
Till överst på sidan Gå ner
 
Apotheosis [Stirall & Netar]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen-
Hoppa till: