HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» [SLan] Återvändandet
Vårnyheter!! EmptyIdag på 16:41 av Locura

» Erbjudandet
Vårnyheter!! EmptyIdag på 16:24 av Locura

» SLan] Dessa nya tider [Even]
Vårnyheter!! EmptyIgår på 12:01 av Even

» Karaktärers spellistor
Vårnyheter!! Emptytis 17 sep 2019, 20:38 av Aurora

» [SLan] Kvällens färger [Ronia]
Vårnyheter!! Emptytis 17 sep 2019, 00:32 av Ronia

» Under pausen (öppet)
Vårnyheter!! Emptysön 15 sep 2019, 16:11 av Saghani

» Vilda gissningar [Skuggfall lan, Aurora]
Vårnyheter!! Emptysön 15 sep 2019, 11:18 av Aurora

» [SLan] En gammal sång [Nephania]
Vårnyheter!! Emptylör 14 sep 2019, 23:01 av Even

» Torn av småsten [Nace]
Vårnyheter!! Emptyfre 13 sep 2019, 23:54 av Ronia

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Even, Locura

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
Vårnyheter!! Emptylör 31 aug 2019, 22:56 av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Vårnyheter!! Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Vårnyheter!!

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mivria
Moraltanten the Admin
Mivria

Spelas av : Lin

Vårnyheter!! Empty
InläggRubrik: Vårnyheter!!   Vårnyheter!! Emptyons 26 mar 2014, 12:54

Ärade Nissar,

Här kommer lite info om uppdateringar som skett på Numoori under en tid;


  • Numoorri har ett nytt vår-tema! Som vanligt är det MP som står för den snygga bakgrunden!

  • Storlekarna på rassidan har ändrats! Kolla så höjderna stämmer överens med era vargar. Det har också dykt upp info-rutor på vargarnas profilsidor där man kan fylla i en exakt mankhöjd. Alla höjder på sidan räknar till vargarnas manke, man fyller alltså inte i höjden på vargen från tass till huvud, utan från tass till manken (en vargs skulderblad).

  • Reglerna har uppdaterats - Det är bra för alla, nya såväl gamla medlemmar att läsa igenom dem för att hålla koll på vad som gäller.

  • Rasernas info håller fortfarande på att långsamt förflyttas till wikin - Ett par raser kommer att få ny eller uppdaterad information med detta, så det kan vara bra att hålla utkik på wikin om dina raser uppdateras. Raserna Vren och Vampyr kommer att få näst intill helt nya texter och info så småningom, och lite andra raser kommer få uppdatering. 

  • Kraftsidan har genomgått en stor  uppdateing, och den uppdateras fortfarande. Då det är mycket som uppdaterats är det bra att läsa igenom krafterna. Många krafter räknas nu som egna krafter, som lava, kyla, värme. Man kan alltså inte längre ha eld och att det då skulle ingå både lava och värme i denna kraft. Alla kraftersom står listade, räknas som egna krafter. Kolla detta noga! Tänk på att försöka hålla era karaktärer inte för komplicerade, eller med för mycket krafter och egenskaper, och minns att alla karaktärer har svagheter. Ser vi karaktärer med för mycket krafter eller karaktärer som går emot reglerna så kommer vi att säga till förr eller senare. (mer info kommer även om vissa krafter som svartkonst, så kraftsidan är inte komplett ännu)

  • Ett par områden har fått nya områdesbilder senaste månaderna; Döda skogen, Eriinari samt eldskogen som exempel. En påminnelse är också att info om varje område finns i forumet.

  • Vi försöker gå igenom de flockar nu som behöver aktiveras, det kan vara flockar som tas bort eller får ledare bytta, så var uppmärksamma om ni vet med er att ni har en stillastående flock, eller hör av er om det är en flock ni vill ha hjälp med. Tills vidare så kommer vi inte skapa fler flockar då vi har så pass många flockar nu som behöver medlemmar. Försök gå med i flockarna med era vargar! I stort sett alla flockar behöver medlemmar just nu.

  • Om ni missat det tidigare så får flockarna nu mera skapa NPC-vargar - 3 stycken NPC per 5 medlemmar (endast "vuxna" vargar räknat då valpar har en tendens att flytta från flockar så fort de blivit vuxna) är siffran som gäller nu medan vi provar denna funktion, men det kan komma att ändras om folk önskar det och när vi sett hur det fungerat.

  • Vi planerar också en vårstädning bland våra rollspel - Ett datum där vi bestämmer att alla rollspel är avslutade och alla karaktärers roll blir nollställda. Alla oavslutade roll kan räknas som avslutade och att vargarna gått vidare från rollet. Datumet för detta blir 6 april, klockan 00:01, alltså natten mellan 5-6 april. OBS! Ingaa roll kommer tas bort, allt kommer ligga kvar, men ingen kommer behöva känna att de rollen räknas längre, utan alla kommer räknas som avlsutade. Ha man roll man vill fortsätta får båda rollspelarna gemensamt komma överens om detta, och ni har 10 dagar på er att avsluta pågående roll, eller planera vilka roll ni vill fortsätta. Det går bra att gemensamt komma på hur ett roll avslutades också. Jag tror detta blir bra för alla då vi är många som har många roll liggandes. Rensningen kommer även att gälla större flockroll, så ni är medvetna om det. Så den 6 april kan man säga att det blir en fräsch omstart för alla! 


Detta var i stort sett allt för stunden. Jag hoppas ni har en trevlig Numoori-vår framöver och att vi har många spännande roll och historier att ta del av! :)

Har ni frågor, eller om något i nyheten låter oklart eller konstigt så tveka inte att fråga här.

Kram på er alla!

Fridens Liljor ~

önskar alla vi i Crew

_________________
Om det inte är relevant, VARFÖR HAR DU MED DET?
Till överst på sidan Gå ner
 
Vårnyheter!!
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Nyheter-
Hoppa till: