HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Bakom ett leende [Even, Varya]
Igår på 21:36 av Even

» Röta [Aurora]
Igår på 18:58 av Ivo

» Lost, but not quite alone [Aliital]
Igår på 17:47 av Leutwin

» Andas in och andas ut [P]
Igår på 15:41 av Ivo

» Blodad tand [Duva]
Igår på 15:34 av Ivo

» Frågor och svar (öppet)
Igår på 14:00 av Aimar

» Another brick in the wall [Lamia]
Igår på 13:24 av Lamia

» Spun sugar [p]
Igår på 13:21 av Kolzak

» Blodskog [p]
Igår på 13:02 av Elite

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Vibrationer {Merton}

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Verdandi

Verdandi

Spelas av : Ash

InläggRubrik: Vibrationer {Merton}   mån 24 feb 2014, 17:27

Blicken var vänd mot bergen, sökandes efter ett tecken - en ingång. Innan Freke försvunnit.. dött.. hade hon inte fått så mycket att gå på. Det hon visste om Tidens grotta var inte mycket. Enbart att det var en grotta och att magin innanför kunde förena själar. Hon ville se den, se det hända  känna det. Om hon bara fann den skulle hon kunna gå tillbaka senare i livet och prova. Men först skulle hon hitta den. En följeslagare borde det inte vara så svårt att få tag i. Tanken fick henne att le. Freke hade klarat sig själv hela livet, aldrig funnit en av de platser han berättat om, men ändå. Verdandi var stor nu, självständig. 

När marken började vibrera vaknade honan till ur sina dagdrömmar och såg sig kvickt om. En hjord av de där stora varelserna {Mammutar}. Om hon inte aktade sig skulle de trampa på henne, tog ingen hänsyn över huvud taget. Att morra åt dem eller att resa raggen skrämde dem inte det minsta. För att undvika dem började hon röra sig närmare bergen.

[Skrutt, men ska på teorilektion nu.]
Till överst på sidan Gå ner
Merton

avatar

Spelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Vibrationer {Merton}   tis 25 feb 2014, 00:24

Etiinari, han hade faktiskt inte varit här så ofta, och mest i kanten av området. Det fanns inte så mycket som tilltalade honom här. Men samtidigt ville han ut dit och undersöka. Speciellt de stora bestarna som vandrade runt där ute. Han trodde inte att han skulle kunna ta ner någon av dem men det hindrade honom inte från att närma sig dem. Och kanske, klättra upp på en av dem. Han log till lite för sig själv. Hans plan var genomtänkt, de stora skulle troligtvis knappt känna hans klor på ryggen, åtminstone inte förren han lyckas ta sig upp på ryggen helt och hållet. De hade så mycket päls. Frågan var, hur skulle han smyga sig på dem, han var relativt liten och säkert inte som ett stort hot mot dem. Men, lite av hans list skulle han behöva få ta till.

Det tog inte så lång tid innan han fann de stora bestarna, de var lite större än när man såg dem på avstånd och han tittade snabbt runt sig och letade efter någon bra att försöka sin plan på. Det gick en långstund medan han väntade på att någon av dem skulle lämna sin lilla, flock. Och hans tålamod sjunk kraftigt. Det var ett under att tålamodet höll så länge hos honom. Allt tack vare Stripes träning. Att Stripe kanske inte skulle gilla vad han höll på med berörde inte hans hjärna något. Han ville rida en av dem! När en av ungarna till de stora bestarna vandrade iväg från de andra. Det var hans chans. Den var mindre, där med lättare. Ett bra val med andra ord! Han började smyga sig fram, försökte gömma sig bakom allt han kunde finna, hans svarta päls med de blåa tecknen talade inte direkt till hans fördel. Men han hade tränat inom detta och desto närmare han kom desto säkrare blev han. Den unga besten var ovetandes och långt ifrån sina flockmedlemmar. Han skulle lyckas med detta. Desto närmare han kom desto tystare försökte han vara. Stannade när han trodde att den såg honom och rörde sig snabbt när den antog att den hört fel. Han kunde höra sina hjärtslag men ignorerade det. Sekunderna innan han sprang mot besten var likt minuter. Det enda som talade om hur kort han väntade var hans få andetag som han tog. Han tog långa sten när han sprang fram mot besten och trots att den reagerade så reagerade den inte snabbare än honom och han kunde känna när klorna nästan gick in i den tjocka huden. Fick grepp om den något toviga pälsen och han klättrade snabbt, om än lite klumpigt då han var van vid träd. Han tog tag i pälsen så fort som möjligt när han lagt sig på ryggen och bet även fast för att kunna hålla sig kvar bättre. Det började läskigt och han studsade runt på ryggen och föll nästan av men lyckades hålla sig kvar med klorna trots allt. När den lilla besten sprang tillbaka efter en stund av att försökt få av honom från ryggen så trodde han verkligen att han skulle dö, men den lilla besten drog endast med sig alla andra i en flykt. Visst var han otroligt rädd men det var grymt också! Adrenalinet pumpade otroligt mycket. Det kändes otroligt bra och han kunde inte hjälpa mer än att släppa ut tungan i vinden som orsakades av farten. Det var härligt.
Bara ett problem, mitt i bestarnas och hans framfart var det en varg. Eller? Ja, en varg satt där mitt i vägen, skulle den trampas ner så skulle det vara hans fel! Han var tvungen att göra något, men vad kunde han göra. Så han ropade, försökte varna den andre, men den andre rörde sig bara lite och inte tillräckligt mycket. Och plötsligt försvann den andre, det var ett konstigt tillfälle han kunde inte komma håg att den andre förflyttade sig. Men efter några sekunders sökande så såg han den andre lite längre bort, i säkerhet från de stora bestarna.
Han tog i klorna hårdare och märkte hur den mindre besten svängde för det hårdare trycket. Han tittade lite förvånat men tog in informationen och hoppade av när den svängt ut tillräckligt och hade börjat svänga tillbaka till flocken för att fortsätta springa med dem. Han började långsamt efter en lätt ruskning närma sig vargen för att se om den fortfarande var vid livet. Och få reda på hur den flyttade sig så snabbt.

[shit, vad derpigt xD ]
Till överst på sidan Gå ner
Verdandi

Verdandi

Spelas av : Ash

InläggRubrik: Sv: Vibrationer {Merton}   sön 02 mar 2014, 17:56

Vibrationerna tog i styrka och hjorden skenade fram i en mycket snabbare takt än vad varghonan först trott. Vilket onödigt misstag från henne sida, men hon hade ännu inte lärt sig om världen utanför familjens revir. Det skulle ta tid, tack och lov låg tålamod till en av hennes främsta egenskaper. Även fanns där en förmåga att inte kunna bedöma varningstecken och faror ordentligt, vilket var anledningen till att hon inte ännu befann sig i säkerhet långt ifrån de stora varelserna. 

Istället befann hon sig nu stillastående mitt bland dem med den jord och grus deras stora fötter sprätte upp som i ett moln. Stampandet trängde sig in i de stora öronen, bedövade hörselsinnet och skapade ett tryckande dån. Om de såg henne visste hon inte, men om de inte gjorde det så var det ett under att de ännu inte trampat ner eller stött till henne. Situationen gjorde henne osäker och villrådig, men inte panikslagen. Kanske hon borde vara det.

Plötsligt slungades hon handlöst iväg, utan en aning om vad som hände. Förvånat reste hon sig och blickade runt, försökte förstå vad som precis hänt. Hon mindes att en mörk färgfläck mitt bland det bruna rufset dragit förbi och följde nu hjorden med blicken. Det tog inte lång tid innan den fastnade på en mörk sak, som verkade vara en varg i ungefär hennes egen storlek. Intresserat såg hon på den, den var inte det minsta lika henne själv eller familjen, inte ens Freke som hade en annan blodslinje. Borde hon säga något? Vänta in den?

”God dag” ropade hon och tog ett par försiktiga steg framåt, höll kroppen neutral och hållningen neutral. 
Till överst på sidan Gå ner
Merton

avatar

Spelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Vibrationer {Merton}   sön 02 mar 2014, 23:44

Han närmade sig den andre långsamt. Allting var hans fel från början. Han skrämde de stora bestarna. Så han ville verkligen att den andre skulle vara hel och väl för att han inte skulle få det på sitt samvete. Det må låta själviskt, men det var hans första tanke. Hans andra var att Stripe skulle bli besviken och han skulle inte vilja att hans förebild, hans.. Fader, skulle vara besviken eller rent av avsky honom. Så han visade sin lättnad genom en snabb vift på svansen och med öppen mun innan han åter fann sig och tittade på den andre med sitt allvarliga och vanliga ansikte. Hur lyckades den andre med vad han gjorde. Var den andre en ninja också? Han hade då inte hört från Stripe om en annan ninja som liknande denna som långsamt blev synligare då avståndet kortades. Men, den andre hade förflyttat sig väldigt snabbt, nästan som om denne teleporterade sig likt Stripe.
Hans öron ryckte förbi och han tappade tanken lätt när den andre hälsade. Han var inte speciellt glad i okända vargar och hans oartighet - trots bättre vetande på grund av otaliga lektioner från Stripe - visade det tydligt då han hoppade över hälsningen helt och istället talade med en hög röst så att han skulle höra över avståndet.
"Är.. Är du en Ninja som fader?" Han tvekade lätt innan han sade det men ställde sig och andades in så att den blåa bröstkorgen syntes väl i hans stolta hållning efteråt. Han försökte se trevlig ut, det fungerade dock inte allt för bra för honom.
Till överst på sidan Gå ner
Verdandi

Verdandi

Spelas av : Ash

InläggRubrik: Sv: Vibrationer {Merton}   tor 13 mar 2014, 22:01

Honan bevakade främlingens framkomst med ett vänligt uttryck. Nyfikenhet glänste i det bruna ögonparet. Denne kanske visste något om Tidens grotta eller någon annan spännande plats hon kunde besöka senare. Snabbt räknades listan upp i hennes huvud -  Tidens grotta, Sacraari, Ruinerna, Tårarnas träd, Spegelsjön. 

Fundersamt såg hon på, vad hon kommit fram till var en valp, då han talade. Ingen hälsning.. bara en fråga. "Jag är en varg.." sade hon utdraget, aningen frågande. En ninja, vad var det? Hade aldrig hört ordet förut. "Vad är en ninja?" frågade hon ganska snabbt efter. Hon sade det även tyst för sig själv en gång, för att lägga det på minnet. Att fråga om grottan fick vänta, det skulle bara göra dem båda förvirrade. Nu var hon fokuserad på vad en ninja var. Det borde ju vara någon sorts varg? Eller? Valpens fader kunde lika gärna ha med religion att göra.

[ Ursäkta dröjsmålet och längden :'c ]
Till överst på sidan Gå ner
Merton

avatar

Spelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Vibrationer {Merton}   ons 14 maj 2014, 23:07

Han tittade på den andre medan denne talade. Han uteslöt ganska snabbt att den andre var en ninjavarg och tittade istället på den andre med något avsmalnad blick. För några sekunder tänkte han att den andre var en inkräktare på deras revir, men snabbt tänkte han om. Det kunde vara så att han själv faktiskt inkräktade på den andres revir. Han slog till lite med svansen innan han lät den hänga stilla mot marken. Hans röst ändrade sig genast till en mer dominant ton, fortfarande med respekt ifall detta var den andres revir.
"Vem är du?"
Hans lite mörkblåa ögon undersökte på avstånd den andre vargen. Vargen, det kändes som en varg men. Den såg så väldigt konstig ut, men hans hjärna hoppade till något annat istället. "Hur gjorde du det där? Hur hoppade du ur vägen så fort?" Frågade han, brydde sig int om att den andre frågade vad en ninja var. Han ville inte längre förklara eller veta något sådant relevant. Den andre var rätt tydligt nu ingen ninja som Stripe i alla fall.

[Sorry för långsamt, kort och derpigt svar ;__; blev en liten oförsedd pause från min del.. >: ]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Vibrationer {Merton}   

Till överst på sidan Gå ner
 
Vibrationer {Merton}
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: