HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Forest of gold [Weles]
fre 15 jun 2018, 17:51 av Umbra

» Nytt blod [Öppet]
mån 11 jun 2018, 16:20 av Harlequin

» Kamp [Haru]
tor 07 jun 2018, 23:56 av Frenja

» Flackande ljus [Figaro]
tor 07 jun 2018, 16:03 av Figaro

» Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
tor 07 jun 2018, 13:47 av Zaynah

» Kallt vatten [Kasai]
tis 05 jun 2018, 22:26 av Kasai

» Så ska det låta för fjärde gången - Tävling
mån 04 jun 2018, 22:31 av Azazel

» Stör ej [Nilo]
tor 31 maj 2018, 15:45 av Frenja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
ons 30 maj 2018, 23:34 av Even

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Skalet av den jag en gång var

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kaiito
Död
avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Skalet av den jag en gång var   sön 23 feb 2014, 22:38

[Reserverad för Navareil.]

Det var ett kalt och ödsligt område som Hon hade fört honom till. Men det gjorde ingenting, kalt och ödslig eller frodandes av växtlighet - det spelade ingen roll. Inte så länge det gjorde henne nöjd, och det gjorde det. Inom sig kunde Kaiito höra demonens ljuva hummande som hon alltid använde för att tala om när hon var nöjd. Och det gjorde honom glad. För trots allt så var han glad när hon var det. Det var allt han ville, allt han önskade - att göra henne tillfredställd. Livet var inte värt mer.
Vad de gjorde här visste han inte. Sanningen var den att han inte visste mycket längre, det var ett tag sedan han hade vetat meningen med dessa vandringar. Men han visste bättre än att fråga, visste bättre än att undra. Det allra bästa var att bara acceptera, och det gjorde han. För trots allt, han älskade Henne. Och Hon ville honom inget ont, för Hon kände likadant för honom.

Det trasiga skalet av vad som en gång varit en varg släpade sig fram över slätten. Pälsen var matt, smutsig och tovig. Ögonen som en gång lyste klart hade nu knappt någon gnista kvar, som om de blåa kristallerna var täckta av en dimmig hinna. Kroppen var mager, utmärglad. Revbenen stack ut och benen var inte mer än pinnar. Han var ett vrak, inget annat.
Sömnbrist och en ständig hunger hade lett till hans utseende. Men han fick inte sova för Ristaka, han fick inte äta ordentligt för Henne. Men det gjorde ingenting, för Hon älskade ju honom.
Han gjorde allt för att göra Henne glad...

Och där vandrade de nu över den kalla slätten. Tillsammans, precis som det alltid skulle vara. Kaiito och hans Älskade, tillsammans.

[Skumt, men var längesen jag rollade Kaiito.]
Till överst på sidan Gå ner
Navareil
Död
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Skalet av den jag en gång var   sön 23 feb 2014, 22:50

Nava låg där och vilade. På en av de få kullarna på denna karga slätt. Ångan från en het källa i närheten fick luften att vara varm och kvalmig men den höll i alla fall kylan borta även om även ett lät dis låg över denna dal. Bredvid honom låg flera större stycken kött från den mammutkalv han lyckats dräpa för någon dag sedan. Han själv var fortfarande mätt av den festmåltiden.

De blodröda ögonen föll på en varelse som kom närmare honom. Ju närmare den kom desto mer såg han av den sorgliga uppenbarelsen. Han vinklade fram öronen först men sedan vek han bak dem och han blottade tänderna ännu mer. Han hade hört talas om de döda som ännu kunde röra sig, som levde fast de inte gjorde det. Han reste sig upp. Denna sorgliga uppenbarelse kunde ju inte leva. Han morrade till. "Stanna vem eller vad du än är"
Till överst på sidan Gå ner
Kaiito
Död
avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Sv: Skalet av den jag en gång var   ons 05 mar 2014, 21:36

Ett svagt väsande ekade genom hans huvud då Demonen med en intresserad blick fick honom att vrida på lätt på huvudet. Och hans egna tomma blick föll på en varelse. En varg. En levande varg.
Kaiito ryckte till, höjde huvudet och rynkade nosen. Det var länge sedan han hade mött en annan varg. En levande varelse. Ensam i bergen med sin älskade hade han tappat större delen av sitt förstånd och hela sin sociala förmåga. Så när den andre med en varnande röst talade åt honom sökte han desperat i sitt inre efter Ristakas stöd. Det enda som mötte honom var ett ekande kallt skratt som hånade hans rädsla.
Han fick inte vara rädd, han kunde inte göra Henne besviken...

"... vem?" Ordet var trevande, och det hördes klart och tydligt att Kaiito inte visste vad han talade om. Det var så länge sedan han yttrat ett ord. Rösten var hes, skrovlig, och så fort han talat var han tvungen att harkla sig. Strupen kändes torr, han ville inte möta denna varelse. Men han var tvungen, för Hennes skull. Hon fick inte tro att han var feg.
Men han stannade. Även om det kanske inte var för att den andre hade sagt åt honom att göra det så stannade han. Ett enkelt kommando som hans avdomnade kropp lyckades följa. Och kanske var det tur, då han inte var i något skick för att reta upp någon annan.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Skalet av den jag en gång var   

Till överst på sidan Gå ner
 
Skalet av den jag en gång var
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: