HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Fortsätt ditt liv [Alin, Even]
Idag på 02:04 av Even

» Lågan skulle aldrig släckas [Ensamt]
Igår på 23:12 av Ehfra

» Rött guld [Öppet]
Igår på 20:05 av Varya

» Nästan som kristaller [Abraxas]
Igår på 13:33 av Abraxas

» På egen hand [öppet]
Igår på 13:02 av Hrimnir

» En fantastisk dag [Öppet]
lör 18 nov 2017, 17:44 av Figaro

» Frostig morgon
lör 18 nov 2017, 16:22 av Figaro

» En mödosam resa [Aurora]
lör 18 nov 2017, 16:11 av Aurora

» Land of snow and giants (Aurora)
lör 18 nov 2017, 11:03 av Aurora

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Corson, Ehfra

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Skalet av den jag en gång var

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kaiito

avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Skalet av den jag en gång var   sön 23 feb 2014, 22:38

[Reserverad för Navareil.]

Det var ett kalt och ödsligt område som Hon hade fört honom till. Men det gjorde ingenting, kalt och ödslig eller frodandes av växtlighet - det spelade ingen roll. Inte så länge det gjorde henne nöjd, och det gjorde det. Inom sig kunde Kaiito höra demonens ljuva hummande som hon alltid använde för att tala om när hon var nöjd. Och det gjorde honom glad. För trots allt så var han glad när hon var det. Det var allt han ville, allt han önskade - att göra henne tillfredställd. Livet var inte värt mer.
Vad de gjorde här visste han inte. Sanningen var den att han inte visste mycket längre, det var ett tag sedan han hade vetat meningen med dessa vandringar. Men han visste bättre än att fråga, visste bättre än att undra. Det allra bästa var att bara acceptera, och det gjorde han. För trots allt, han älskade Henne. Och Hon ville honom inget ont, för Hon kände likadant för honom.

Det trasiga skalet av vad som en gång varit en varg släpade sig fram över slätten. Pälsen var matt, smutsig och tovig. Ögonen som en gång lyste klart hade nu knappt någon gnista kvar, som om de blåa kristallerna var täckta av en dimmig hinna. Kroppen var mager, utmärglad. Revbenen stack ut och benen var inte mer än pinnar. Han var ett vrak, inget annat.
Sömnbrist och en ständig hunger hade lett till hans utseende. Men han fick inte sova för Ristaka, han fick inte äta ordentligt för Henne. Men det gjorde ingenting, för Hon älskade ju honom.
Han gjorde allt för att göra Henne glad...

Och där vandrade de nu över den kalla slätten. Tillsammans, precis som det alltid skulle vara. Kaiito och hans Älskade, tillsammans.

[Skumt, men var längesen jag rollade Kaiito.]
Till överst på sidan Gå ner
Navareil
Död
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Skalet av den jag en gång var   sön 23 feb 2014, 22:50

Nava låg där och vilade. På en av de få kullarna på denna karga slätt. Ångan från en het källa i närheten fick luften att vara varm och kvalmig men den höll i alla fall kylan borta även om även ett lät dis låg över denna dal. Bredvid honom låg flera större stycken kött från den mammutkalv han lyckats dräpa för någon dag sedan. Han själv var fortfarande mätt av den festmåltiden.

De blodröda ögonen föll på en varelse som kom närmare honom. Ju närmare den kom desto mer såg han av den sorgliga uppenbarelsen. Han vinklade fram öronen först men sedan vek han bak dem och han blottade tänderna ännu mer. Han hade hört talas om de döda som ännu kunde röra sig, som levde fast de inte gjorde det. Han reste sig upp. Denna sorgliga uppenbarelse kunde ju inte leva. Han morrade till. "Stanna vem eller vad du än är"
Till överst på sidan Gå ner
Kaiito

avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Sv: Skalet av den jag en gång var   ons 05 mar 2014, 21:36

Ett svagt väsande ekade genom hans huvud då Demonen med en intresserad blick fick honom att vrida på lätt på huvudet. Och hans egna tomma blick föll på en varelse. En varg. En levande varg.
Kaiito ryckte till, höjde huvudet och rynkade nosen. Det var länge sedan han hade mött en annan varg. En levande varelse. Ensam i bergen med sin älskade hade han tappat större delen av sitt förstånd och hela sin sociala förmåga. Så när den andre med en varnande röst talade åt honom sökte han desperat i sitt inre efter Ristakas stöd. Det enda som mötte honom var ett ekande kallt skratt som hånade hans rädsla.
Han fick inte vara rädd, han kunde inte göra Henne besviken...

"... vem?" Ordet var trevande, och det hördes klart och tydligt att Kaiito inte visste vad han talade om. Det var så länge sedan han yttrat ett ord. Rösten var hes, skrovlig, och så fort han talat var han tvungen att harkla sig. Strupen kändes torr, han ville inte möta denna varelse. Men han var tvungen, för Hennes skull. Hon fick inte tro att han var feg.
Men han stannade. Även om det kanske inte var för att den andre hade sagt åt honom att göra det så stannade han. Ett enkelt kommando som hans avdomnade kropp lyckades följa. Och kanske var det tur, då han inte var i något skick för att reta upp någon annan.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Skalet av den jag en gång var   

Till överst på sidan Gå ner
 
Skalet av den jag en gång var
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari-
Hoppa till: