HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Igår på 17:48 av Yzma

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Wings With Charm (ÖPPET)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Luna
Vandrare
avatar

Spelas av : Exy

InläggRubrik: Wings With Charm (ÖPPET)   tis 18 feb 2014, 11:43

(Mitt första roll med Luna efter att jag adopterat henne, så detta ska bli intressant :3 Max 2 till får joina!)

Lunas vingar flaxade med elegans och utstrålning. Hennes lilla och lätta kropp bars för det mesta av vinden. Hennes älvsand glittrade bland hennes fjärilsvingar och som alltid hade hon ett leende på sina läppar. Vintern höll på att försvinna, det kalla var mest blött och blaskigt. Inget hon var så förtjust i, sommaren var så mycket vackrare och fascinerande. 
Från åvan hade hon en helt annan syn på världen, såg allt från skyn. Vinden smekte hennes päls och fick den att se silkes len ut. 
Varginnan landade bland några snö täckta granar där hennes nos hade sniffat upp harar. Hennes steg hördes knappt, men underifrån kunde djuren som levde där lätt känna av eftersom att de tillbringar mesta tiden av sitt liv under jord i värme och trygghet. Tassarna saktade ned, hon satt ena tassen mot en liten kulle och tröck till. Ett harbo, honan började att gräva snabbt men effektivt. De lilla hålet som de grävde kunde hon inte komma igenom, även fast hon var så liten. Med hennes älvsand kunde hon försöka locka ut en hare, om det nu var någon hemma där. Turen var med henne och en gnagare kravlade sig ut i blindo, Luna grep fort tag i krabaten och gav den en smärtfri död. Hon bar bytet mellan käkarna och bar bort den från boet, hon vela inte slakta den utanför harens bo eftersom att den garanterat hade familj där med tanke på dens storlek. 
Med en viftande svans kalasade hon på sitt kritvita byte med leende ögon. Tråkigt att vara ensam, men det var nog bäst ett tag framöver. Hon var tvungen att rensa sina tankar och upptäcka mer av Numooris värld. 
Det fanns fortfarande platser hon ej besökt än, men hon gjorde inget annat än att se fram emot de nya upptäckterna hon kunde göra.

(Är inte alls bra på att spela Goda karaktärer, inte heller honor.. Men tänker inte ge upp lilla Luna för det <3 JOINA NISSAR :3! )
Till överst på sidan Gå ner
Swana

avatar

Spelas av : Yamada

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tis 18 feb 2014, 12:21

Jag tar sats och springer en bit, det är så skönt att känna vinden emot mig. Jag stannar till, sakta går jag framåt och spanar. Jag känner lukten av en annan varg. En hona tror jag. Till slut ser jag en grå varg med vackra vingar. Jag kollar på de imponerat.

(Hoppas det är okej att jag joinar ^^)
Till överst på sidan Gå ner
Luna
Vandrare
avatar

Spelas av : Exy

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   fre 21 feb 2014, 11:59

Luna höjer sitt huvud då vinden burit med sig en främmande doft, doften av en främling.
Honan reser sig upp och kollar kring sig ifall hon skulle få syn på denne. Det var vitt och vindigt, men där bland träden kunde hon skymta en ljus individ. Varginnan stod och granskade främlingen, hon tog inga steg fram. Bara granskade denna gula individ.
Till överst på sidan Gå ner
Xenon

avatar

Spelas av : Ash

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   lör 22 feb 2014, 15:04

De bruna drakvingarna låg i tryggt förvar längs sidorna, måntatueringen gav ifrån sig ett vagt glödande som knappt var synlig i dagsljuset. Pälsen på tassarna och benen var våt från den smältande snön. Lite var som i sänkor bredde vattenpölar ut sig, något som föredrogs att undvika. Hanen följde den bekanta men samtidigt så främmande doften av varg. Nyfiket sökte han efter denne, förväntansfull inför ett möte. Öronen spelade på hans hjässa, höll honom uppdaterad om vad som hände i omgivningen.

Hanen stannade upp en kort stund för att sända en bön till månen, för att be om välsignelse inför kommande möte. Han bad att få möta vänligt sinnade individer vars mål inte var att skada eller vanära honom. Trots att solen dominerade himlavalvet visste han att månen fanns där för honom – alltid. Det var av den anledningen han fortsatte att be och tjäna månen, att vakta den om natten. Önskan att en dag kunna nå upp till det vackra skenet högt där uppe på himlen var så stark att det satt i hans märg. Längtan fanns alltid hos honom, dag som natt.

”.. Neisi”
Efter bönen satte hanen ännu en gång kroppen i rörelse, fortsatte sökandet. Då och då stannade han upp och vädrade. Vid ett tillfälle tillkom en doft, även denna från en varg. Farten ökade då motiverat. De kunde inte vara långt borta. Längre fram syntes träd, några med snö på, andra utan. Han styrde stegen ditåt, med hopp om att åtminstone en av vargarna skulle befinna sig där.

Hanen rörde sig långsamt mellan träden för att inte oväntat stöta på någon. Hörseln fångade upp lövens prasslande i vinden, ljudet av gnagare som rörde sig under jord, fågelsång och alla andra ljud som tillhörde skogens väsen. Snön knarrade lågt när varghanens tyngd fördelades på tassarna. Så småning om skymtade hanen en liten varg, omgiven av blod och rester av en hare. Han befann sig bakom, inget bra ställe att tillkänna ge sig från. Månen skulle guida honom till en bra plats. Av den anledningen rörde han sig lite i sidled för att komma mer från sidan, och fick då syn på ännu en varg. Det två var i ungefär samma storlek, och han själv en modell större. Tassarna förde honom framåt, i lugnt tempo. Tillräckligt nära för att de båda skulle se honom stannade han upp.

”God dag, mina damer”
hälsade han vänligt med ett leende på läpparna, kroppen var avslappnad och svansen vagt viftande för att inte kunna tas som ett hot.
Till överst på sidan Gå ner
Luna
Vandrare
avatar

Spelas av : Exy

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   sön 23 feb 2014, 17:48

Detta hade hon inte väntat sig, ennu en doft vidrörde hennes nos.
Luna hade blicken på den gule, men också öronen i riktning både bak och åt sidan där hon inte hade blicken. Tungan fuktade nosen, inte för att det behövdes. 
Något senare kunde hon höra en främlings röst, huvudet vändes automatiskt dit även fast hon visste att man inte skulle vända en främling ryggen.
Denne var något större, men hanens vingar fascinerade henne väldigt mycket. Påminde om fladdermus vingar. Luna backade något för att kunna hålla koll på de båda. "Var hälsad hanne" Dennes kroppsspråk visade sig glad, inte som något hot. Luna var glad över det positiva bemötandet och lät sin svans vifta glatt, fast inte hysteriskt. Hon fällde ned sina fjärilsvingar och lade dem ömt mot kroppen. 
Sedan kom hon på sig att inte ha hälsat på den andra honan, vad oförskämt. "Var hälsad du också, hona" 
Hon kollade honan i ögonen då hon hälsade, så att det inte skulle verka som en snabb och obetydlig hälsning. 
Det var länge sedan som haft sällskap av så många förut, visst var det bara två men fortfarande var det många. 
Hon lät sin baktass gräva en liten grop men utan att släppa ögonen på dessa på, sedan krafsade hon ned resterna av haren i hålet och grävde igen. Med snö intryckt mellan trampdynorna försökte hon ta bort det mesta av blodet kring munnen, resten fick tungan försöka få bort.
Till överst på sidan Gå ner
Swana

avatar

Spelas av : Yamada

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tis 04 mar 2014, 10:42

Jag ser på honan medans jag väntar på att hon ska vända sig om. Jag ser hur hon reser på sig och kollar emot mig. Där står jag bara helt stilla och kollar på vingarna. Väldigt vackra. Plötsligt känner jag en doft av en till varg... En hane. Jag hör hans röst och vänder sakta på mitt huvud emot honom. Efter en kort stund hör jag honans röst hon vänder sig emot mig och hälsade. Jag ler "Hejsan" Jag kollar från honan till hanen och sätter mig ner.
Till överst på sidan Gå ner
Xenon

avatar

Spelas av : Ash

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tor 06 mar 2014, 23:32

Hanen betraktade scenen framför sig medan känslor av glädje och nyfikenhet pirrade genom kroppen. En av honorna hade precis som han själv vingar, men som såg helt annorlunda ut från dem som fanns i hans släkt - sprödare. Dem var inte mycket till skydd om det skulle börja blåsa eller regna. De gav ett intryck av att vara ömtåliga, men hur skulle han kunna veta. Det var inte hans rygg de klädde. 

Han såg på medan den bevingade honan krafsade i marken och vände sedan blicken mot den ljusa. "Mitt namn är Xenon, son till Duraneir" sade han med lugn och behärskad stämma. Aldrig hade han presenterat sig som son till Sphexus, sin faders namn. Tron stod högst i värde då familjen en dag inte längre skulle finnas kvar hos honom, men månen skulle för alltid ge honom stöd. Han skymtade upp mot klotet på himlen och fick en känsla av förstående. 
Till överst på sidan Gå ner
Luna
Vandrare
avatar

Spelas av : Exy

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tis 11 mar 2014, 17:12

Medans luna väntade på att någon av dem skulle yttra sig granskade hon med nyfikenhet på hanen med de hornbeklädda vingarna.
"Mitt namn är Luna" Sade hon med en mjuk och lugn stämma. Detta kanske inte var så dumt ändå, lite sällskap. 
Vinden smekte hennes päls ömt och solens strålar värmde hennes lilla kropp. Fascinerad som hon var kunde hon inte låta bli att diskret kolla in hanens vingar, de såg ut att vara väl utrustade för strid och hårt klimat. Hennes vingar var inte så ömtåliga som de såg ut att vara, ganska sega att ha sönder för att vara fjärilsvingar. Blicken vandrade till den gule "Ditt namn varginna?" Hon log.
Till överst på sidan Gå ner
Swana

avatar

Spelas av : Yamada

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   ons 12 mar 2014, 11:03

"Mitt namn är Swana" Jag kollar på honan och ler, min blick går vidare emot hanen. Hans vingar ser väldigt annorlunda ut men ändå väldigt fina, Intressanta. Jag krafsar runt med ena tassen på marken så reser jag mig upp. Sakta går jag framåt emot de och sätter mig ner lite närmare för att visa att jag inte vill något ont.
Till överst på sidan Gå ner
Xenon

avatar

Spelas av : Ash

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   fre 21 mar 2014, 15:54

Hanen stod tyst och lyssnade när den vingbeklädda honan, Luna talade. Solstrålarna som tog sig genom trädkronorna tycktes lysa upp de färgglada vingarna. Hans egna var matta och reflekterade nästan inget ljus alls. Nu stod han ändå i skuggan, så det gjorde ingen skillnad. 

När den andra honan talade vände han huvudet åt hennes håll med ett vänligt leende på läpparna. Luna och Swana. "Trevligt att möta er båda" Än så länge höll han sig till artighetsfraser. Han behövde få en mer klar uppfattning om dem innan han kunde förstå vad de var intresserade av. Religion var alltid ett hett ämne för Xenon, men han visste att det fanns andra som inte uppskattade det samtalsämnet lika mycket som han själv gjorde. Särskilt när det kom till de otrogna. De ville han hålla sig ifrån. 
Till överst på sidan Gå ner
Luna
Vandrare
avatar

Spelas av : Exy

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   ons 02 apr 2014, 10:37

Honan nickade för att visa att hon uppfattat honans namn. Luna stod lugnt där och granskade de båda. Swana började närma sig några steg, honan var inget hot. Hoppades hon. 
Lika lugnt och sansat satt hon kvar för att fortsätta granska närmare hanens vingar, de var ståtliga och trygga. Även fast det mest såg ut som de var skapade för strid. Men ändå, fascinerande.  
"Så.. Vad för er hit till denna plats, om jag får fråga?" Hon talade lugnt men ändå med en vag glimt av nyfikenhet. 

(Sorry för segt svar!! <3 )
Till överst på sidan Gå ner
Xenon

avatar

Spelas av : Ash

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tor 17 apr 2014, 21:25

{ Med vårstädningen i åtanke så drar jag mig ur, nu i efterhand c: Månen kan ha kallat på honom eller något sådant.
Till överst på sidan Gå ner
Swana

avatar

Spelas av : Yamada

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tis 29 apr 2014, 13:03

(är detta fortfarande öppet? har varit upptagen med skola)
Till överst på sidan Gå ner
Lazgar

avatar

Spelas av : Ash

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tis 29 apr 2014, 16:51

{ Det tror jag nog! Det var bara Xenon som lämnade platsen c: *inte-bytt-karaktär* }
Till överst på sidan Gå ner
Luna
Vandrare
avatar

Spelas av : Exy

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tor 08 maj 2014, 15:55

Klart att det fortfarande är öppet! C: <3

Xenon: synd :C <33
Till överst på sidan Gå ner
Swana

avatar

Spelas av : Yamada

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tis 13 maj 2014, 12:00

Jag sätter mig ner och ser på Luna som nickar lugnt. Runt mig ser jag gräset och himlen, solen lyser på mig. Svalt och skönt, jag tar upp tassen och tvättar mig lugnt om nosen. Tystnaden spräcks av Lunas röst. Jag kollar på henne och ler "Min resa leder mig igenom här och vad för dig hit?"
Till överst på sidan Gå ner
Luna
Vandrare
avatar

Spelas av : Exy

InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   tor 14 aug 2014, 17:55

(Måste tvångsavsluta rollet, ni andra får gärna fortsätta. Men Luna har gått bort, tyvärr)

Liljor <3
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Wings With Charm (ÖPPET)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Wings With Charm (ÖPPET)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]
» Eldars vrede [Öppet]
» Vid gränsen [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: