HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Idag på 17:03 av Figaro

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
Idag på 16:54 av Kremla

» (Avslutat) Mejländring
Idag på 10:43 av Himalaya

» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 22:20 av Rowen

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 21:00 av Figaro

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
Igår på 13:32 av Kali

» Kära dagbok... (P)
Igår på 12:51 av Stripe

» Med andan i halsen (P)
Igår på 01:02 av Nyxe

» Tidslinje - Yzma
sön 15 jul 2018, 23:12 av Yzma

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Corson, Tramptass

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 [Avslutat] Tillstånd för kraft

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Arcelia
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: [Avslutat] Tillstånd för kraft   lör 08 feb 2014, 23:23

Jo, jag hade tänkt mig att Arc skulle ha kraften voodo. Hon skulle då kunna prata med andar som stannat kvar i den här världen, men bara prata, inte styra. De som inte stannat kvar utan kommit till Chaibos kan hon inte nå. Hon kan inte heller återuppväcka de döda. 

MEN! Det är tänkt att hon ska kunna skapa egna "själar", som kan besitta djur och då bli "levande", men ändå mer som en zombie - de har alltså nästan inga egna drag, bara naturliga insinkter som när den behöver äta, sova, osv. De köttsliga såren de åsamkas kan heller inte läka.
Enda problemet som hindrar henne från att bygga upp en armé av själar är att varje själ är ett ensamt personlighetsdrag, till exempel rädd - Och detta draget tas ifrån henne, så skapar hon en själ med tanken "bort rädsla" så kommer själen ifråga hela tiden vara rädd medan hon inte kan känna rädsla. Så skapar hon en modig själ så kan hon inte vara modig. ^^

Så när Arc skapar en själ med en av hennes drag tas som sagt den delen ifrån henne och kommer då ständigt att svärma omkring henne. Så om hon tex tar bort sin rädsla, så känner hon inte rädslan - men själen med räddslan kommer ständigt att sväva runt henne, och inte försvinna om den inte besitter något. Medan den svävar runt henne kommer den ständigt vara irriterande och viska till henne om saker hon borde vara rädd för - men den kommer inte kunna fungera som ögon i nacken, för den ser bara vad hon ser - såvida den inte besitter något, då ser den genom den kroppens ögon. Besitter den något kommer den besittna att fyllas av det Arc har givit bort, och det är en egen varelse som hänger intill Arc tills det att kroppen dör av ansträngning från sin nya själ. Då återvänder själen till Arc, och blir ett med henne igen - dvs, hon får i det här fallet tillbaka sin förmåga att känna rädsla.

Som redan nämt, själarna besitter djur. Främst små, men i vissa fall kan Arc få dem att ge sig på större varelser och låter dem då överleva längre i annan form. De kan -inte- besitta vargar, om det inte är något speciellt som har hänt.

Så.. just nu är jag sådär lagom okoncentrerad, men kan nog besvara alla frågor om jag missat något c: om det är något nu skulle vilja ändra på så säg till, är villig att kompromisa c;

Fridens liljor till alla! :'D
Till överst på sidan Gå ner
Mivria
Moraltanten the Admin
avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: [Avslutat] Tillstånd för kraft   ons 02 apr 2014, 16:19

Voodoo är för tillfället en kraft/religion under utveckling och kommer vara kopplat till svartkonst. kan försöka skynda på med den texten så kan du utveckla din kraft utefter det. Ett förtydligande här är att Voodoo kommer räknas som en relgion, där eventuella "voodoo-krafter" i grunden är svartkonst. Så en varg kommer i princip inte kunna ha just kraften voodoo, utan det är kraften svartkonst. Mer utförlig förklaring på detta kommer!

Men utefter vad jag läst, så tror jag att du kommer kunna ha en kraft snarlik det du beskrev, så du får ett godkännande. Men var upmärksam bara när den färdiga texten kommer om det behövs justeringar!

~Miv

_________________
Om det inte är relevant, VARFÖR HAR DU MED DET?
Till överst på sidan Gå ner
 
[Avslutat] Tillstånd för kraft
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: Kontakta Crew ::: :: Tillstånd-
Hoppa till: