HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» What is dead may never die.
Igår på 23:35 av Amanita

» Litet meddelande!
Igår på 20:44 av Ehfra

» Lost (öppet)
Igår på 17:24 av Harlequin

» Kaiito x Xhie
Igår på 10:33 av Kaiito

» Måne [Amanita]
tor 23 nov 2017, 20:04 av Amanita

» Sparkling lights [AMANITA]
tor 23 nov 2017, 19:56 av Amanita

» Frostig morgon
tor 23 nov 2017, 17:22 av Figaro

» Äldre än vinden [Locura]
tor 23 nov 2017, 17:06 av Locura

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
tor 23 nov 2017, 13:39 av Enilorac

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Låt mig fånga din blick [Armageddon]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Jenova
Död
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Låt mig fånga din blick [Armageddon]   fre 07 feb 2014, 23:36

Det var med en levande blick som den blå honan såg mellan de grova trädstammarna till skogen. Hon hade egentligen inte haft några planer på att ta sig hit men en blandning av minnen och nyfikenhet hade fått styra hennes färdriktning denna dag. Nu stod hon här igen, på samma plats som för flera år sedan tidigare.
 
Hon rättar till vingarna vid sina sidor och ruskar lätt på huvudet. Kylan var påtaglig, det kunde hon medge, men lyckligtvis hade det tjocka lagret av vinterpäls tagit sin plats på hennes kropp - det gjorde att vindmotståndet blev större när hon svävade genom skyn men det höll henne varm.
Honan höjer sin nos och vädrar genom luften men där fanns inga fräscha dofter av varken varg eller bytesdjur, endast en äldre som troligtvis kunde vara något av en gamla revirmarkering.   
Huvudet sänks åter till sin tidigare position och hon sätter kroppen i rörelse. I en lätt mak träder hon in i skogen samtidigt som hennes blick sveper nyfiket över dess innandöme. Hennes nyfikenhet sporrades starkt av den möjlighet att hon faktiskt kunde stöta ihop med den hetlevrade honan igen. 
Snön knastrar mjuk under hennes tassar och en korps hesa klagosång ljuder ut över skogen för att sakta försvinna ut i ett döende eko.

[Detta utspelar sig vid Kaiwoods södra gräns, angränsande till Numoorislätten.]
Till överst på sidan Gå ner
Armageddon

avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Låt mig fånga din blick [Armageddon]   ons 26 feb 2014, 01:10

Korpens väsen fick honom att åter igen känna ensamheten påtagligt påträngande. Han var långt ifrån revirets mitt och kärna. Egentligen utanför dess gränser också, då reviret inte längre försvarades på samma stora område som förr. Kylan gjorde honom påmind om att han skulle höja kroppstemperaturen och så med ens började snön under hans tassar smälta långsamt. Han satt stilla och tyst intill en av stammarna och på något sätt smälte han ihop med den vita bakgrunden och de nästan grå bruna trädstammarna som saknade löv. Det var en dyster syn enligt honom. Han älskade träden då de stolt sträckte på sig i sina vackra kronor. Han kände sig inte alls hemma i den kalla omgivningen, även om hela hans päls var klädd i de kalla färgerna gemensamt med ögonens isblå ton. Ack hans eld var blå, men frätande het. Han var likt sin hetlevrerade ledare en varg av eldens element. 

Hans uttråkade ensamhet bröts ganska snart av doften från en främling. En främling. Här? Det kunde stämma, men han skulle med ens råda denne att vända riktning. TBB gillade inte inkräktare och denne höll sig på tok för nära gränserna, egentligen. Fast Geddon var inte den som var överbrutal med att följa reglerna själv. Denne var trotts allt utanför. Han reste sig upp och styrde med ens sina steg emot främlingens doft källa. Kanske skulle han finna dagen intressant trotts allt. Fast den börjat så fruktansvärt tråkigt. 

(Kort sorry, men min fantasi dog)
Till överst på sidan Gå ner
 
Låt mig fånga din blick [Armageddon]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: