HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Something I must do [Mivria]
Idag på 1:55 am av Mivria

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
Idag på 1:52 am av Laali

» Förvrängda spegelbilder [Even]
Idag på 1:39 am av Even

» Dagar och nätter, igår och idag, välkommen min gäst, du är väntad [Immiker, Mivria, P]
Idag på 1:33 am av Mivria

» Fullmånens midvintersång
Idag på 1:26 am av Mivria

» Äldre än vinden [Locura]
Idag på 12:49 am av Even

» Slemmigt [Tezuka]
Idag på 12:41 am av Tezuka

» Kyla från norr [Öppet]
Idag på 12:12 am av Vera

» Inte vet jag
Idag på 12:09 am av Nepotonje

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Hielo, Malphas, Niara, Tezuka, Yina

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 8:30 pm
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor sep 14, 2017 12:15 am av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 1:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Under ytan [Mephisto]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Im'rahl

avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Under ytan [Mephisto]   sön jan 26, 2014 11:37 pm

I hans blick fanns stor vördnad för det härjade landskap som låg utsträckt för hans tassar.
Marken talade till honom om en mäktig skog med stora lövträd som hade sträckt sig högt ovan marken. En vacker plats, fylld med liv och rörelse. Ett hem. Men trots att skogens skepnad inte längre talade om dessa ting så fanns där ändå livet där. Smådjur, gnagare och insekter var en inte allt för ovanlig syn då skogens struktur fortfarande bar många gömställen för de små.
Här fanns fortfarande ett fungerande kretslopp vilket talade om att skogen en dag skulle återkomma, och ännu en gång skulle få spegla sin väldiga kropp under solens värmande sken. Återfödd.

Hannens skogsgröna blick söker sig upp mot de mörka molnen som gradvist börjat hopa sig på himlavalvet. Ett tecken på att ännu ett regnväder var antågande.
Hans svans sveper till i en varsam rörelse och kort därpå sätter de långa benen fart i en lättsam mak över eldskogens hårda anlete.
Till överst på sidan Gå ner
MephistoSpelas av : Pem

InläggRubrik: Sv: Under ytan [Mephisto]   ons feb 19, 2014 1:28 pm

Han hade skådat förödelsen långt innan han kommit nära området, från luften så var det inte så svårt att se de brända området. Han kände sig nästan tvungen att stiga ner för att se sig runt i området han innan beundrat en kort stund. Hans vingar var trötta och det passade utmärkt med en snabb återhämtningspaus och testa han nya skepnad. Han hade försökt att lära sig någon ny skepnad länge och det lättaste att fånga var smådjur, så det hade slutat med att det blivit det. En råtta om han inte hade helt fel i sina kunskaper. Som mot alla andra råttor var väldigt mycket större och i helt fel färg. Men det var inget som han visste hur man ändrade. Och lät det därför förbli så.
Nu, det svåraste var att finna en plats att landa i det nerbrända området. Det slutade med att han fick glida runt i skyn en stund innan han fann trädet han trodde skulle hålla bäst. De var ett av de mindre brända träden som skiljde det brända området från den orörda skogens del. När han landade på grenen kunde han höra hur det knakade i hela trädet. Trots att hans form var av en fågel så var massan och storleken samma som i hans vargform och trädet klagade högljutt medan han snabbt gick från sin fågel form till sin råttform och klättrade ner för trädet stam på ett någorlunda smidigt sätt. Världen såg annorlunda ut när man såg det från ett bytes ögon. De kunde se så mycket mer, bakom en. Det förundrade honom något, men skapade samtidigt nya idéer för hur han skulle kunna fånga dem lättare. Nu skulle han titta sig runt. Den stora röda råttan med vita magen och de gröna markeringarna sprang lätt osmidigt fram - talade om dess ovana i springandes. Han bar fortfarande tre svansar, även om det inte hade någon päls eller några markeringar så var det fortfarande hans tre svansar, och kunde han så skulle han ha dem med sig. I fågelform var det svårare. Balansen kändes inte rätt. Men i råttformen så fungerade likt orginalformen. Varför ville han springa som en råtta dock, när han likväl kunde springa som en varg. Det var inte så mycket formen som att träna sig i att hålla formen. Det krävdes uthållighet, speciellt att byta formen. Och desto längre han klarade av det. Desto bättre ansåg han själv. Det spelade ingen roll ändå, då han var nästan mer skräckinjagande som råtta än varg. Då rätter oftast inte var lika stora som vargar. Och vanligtvis inte röda och gröna heller för den delen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Under ytan [Mephisto]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: