HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Mitt hjärta ska sluta att slå [Kilah]
Idag på 21:40 av Kilah

» Förbannelse
Idag på 20:55 av Amanita

» Lost (öppet)
Idag på 18:36 av Harlequin

» Meaning [Xerxes]
Idag på 17:50 av Duva

» Continue [Shiva]
Idag på 17:17 av Shiva

» Akuma x Shiva valpar
Idag på 11:26 av Xejja

» Spår av ett moln
Idag på 09:55 av Kilah

» The tides are ever changing
Igår på 17:42 av Levanea

» Blodspår [JÄGARNA]
Igår på 15:33 av Zayev

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Cerulean, Dimitrij, Murg

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 ~ Om Eldskogen ~

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
AdminInläggRubrik: ~ Om Eldskogen ~   ons 08 jan 2014, 18:52

~ Eldskogen ~Eldskogen är ett utbrett område som för några år sedan sargades av en förödande skogsbrand. Den tillhörde en gång i tiden lövskogen, men kom att kallas för Eldskogen ganska snart efter branden, medan området ännu höll på att läka. Nu har landskapet återhämtat sig, men det påminner inte längre om den skog det en gång var.

Där döda rester av träd en gång stod reser sig nu grönskande pelare, klädda i snabbt växande kudzu rankor. Rankorna har mer eller mindre tagit över hela området, och täcker såväl mark som stockar och sten. På sina ställen står de bladklädda pelarna glest, på andra i täta klungor, och vittnar om den skog som en gång i tiden dominerade landskapet. Trots kudzuns snabba tillväxt så spirar fortfarande unga träd genom rankorna, främst i närheten av de angränsande skogarna i norr. Partier med gräs, sly, nässlor och många unga snår och buskar kämpar mot de kvävande rankorna. När kudzun och ett mångfalld av små blommor som lyckas leta sig upp till ljuset blommar så fylls området av en myriad av fjärilar. Landskapet är varierande kuperat, med flackare vyer längre söderut och höga, skarpa backar och kullar i norr. Stenar i olika storlekar sticker upp här och var, även de till största del klädda i rankorna. Det rinner gott om bäckar och floder genom området, och den som har otur kan råka trampa ner i ett vattendrag som dolts under kudzun.

Klimat: Ljumt till varmt klimat från de västligare till de ostligare delarna. Tidvis blåsigt. Oftast klart, soligt väder men en hel del regn under höst och vinterhalvåret.
Djurliv: Många varierade hjortdjur, från rådjur till älg. Mycket vildsvin, varav många är övervuxna. Gott om fåglar och många gnagare, groddjur och små reptiler. Rikligt med fjärilar.
Flockar: Här bor ingen officiell flock från Numoori.
Till överst på sidan Gå ner
 
~ Om Eldskogen ~
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: