HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 20:21 av Figaro

» Spillror av månljus [P]
Igår på 17:32 av Ezekiel

» Bland främlingar och vänner [P]
Igår på 17:12 av Duva

» Talk [Blindir]
sön 18 mar 2018, 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
sön 18 mar 2018, 11:22 av Nyaldi

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
fre 16 mar 2018, 18:27 av Xejja

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Arno, Hoshime

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Burning Inferno (ÖPPET)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Wind
Beta
avatar

Spelas av : Emelie

InläggRubrik: Burning Inferno (ÖPPET)   ons 18 dec 2013, 20:06

Den svartgråa röken är överallt i skogen, och elden sprider sig som en löpeld i skogen. Det luktade illa och man kunde knappt se, känna eller lukta något, och djur flydde överallt från elden, de försökte hitta vattendrag, sjöar eller dylikt för att inte bli tagna av den förödande elden. Det knastrade och sprakade i skogen och hela tiden välte det brinnande träd som gav efter för elden. Det är enda stor labyrint av stora eldslågor och rök och var man inte vaksam så kunde man hamna mitt i elden.

Den svartgråa tiken  sprang så snabbt hennes ben bar, paniken och rädslan syntes i hennes ögon, bredvid henne löpte en massa andra djur, alla ville de komma undan från det brinnande infernot. Hennes eldröda lugg dansade upp och ner medan hon sprang och hon flåsande tungt av trötthet men hon tvingande sig själv att fortsätta, hon måste finna ett ställe med vatten som skydd. Hon ser sig omkring och det var som ett orangefärgat hav runtomkring dem. Hon ser i ögonvrån hur ett träd ramlar ner mot henne och hon hoppar kvickt åt sidan och springer åt vänster, röker gör det att det svider i hennes hals och lungor och hon hostar och rynkar på nosen och ruskar på huvudet och springer vidare och hoppar över en nerfallen trädstam. Vart fanns flocken? är de alla okej? Men hon kände på sig att Gavin hade fört dem i säkerhet. Tankarna for till henens och Zodiacs valpar, hoppades att de båda är i säkerhet. " snälla gudar, gör så att jag överlever det här." tänker hon hela tiden medan hon springer

Hon fortsätter att springa men snubblar och håller på att tappa balansen men lyckats att hålla upp den men ett brinnande träd faller mot henne igen och slår i marken med ett högt brak så att det slår gnistor och små eldslågor om den och medan hon hoppar undan så vrider hon undan huvudet för att skydda ögonen men hon känner en fruktansvärt smärta på höger ansiktshalva och hon ylar av smärta och tappar balansen ändå och ramlar omkull på marken. Hon stönar av smärta men reser sig upp och springer vidare trots att det brände i hennes ansikte. Hon måste hitta vatten. Tankarna är hela tiden hos hennes familj, skulle hon få se dem igen?
Till överst på sidan Gå ner
 
Burning Inferno (ÖPPET)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]
» Eldars vrede [Öppet]
» Vid gränsen [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: