HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Something I must do [Mivria]
Idag på 1:55 am av Mivria

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
Idag på 1:52 am av Laali

» Förvrängda spegelbilder [Even]
Idag på 1:39 am av Even

» Dagar och nätter, igår och idag, välkommen min gäst, du är väntad [Immiker, Mivria, P]
Idag på 1:33 am av Mivria

» Fullmånens midvintersång
Idag på 1:26 am av Mivria

» Äldre än vinden [Locura]
Idag på 12:49 am av Even

» Slemmigt [Tezuka]
Idag på 12:41 am av Tezuka

» Kyla från norr [Öppet]
Idag på 12:12 am av Vera

» Inte vet jag
Idag på 12:09 am av Nepotonje

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Hielo, Malphas, Niara, Tezuka, Yina

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 8:30 pm
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor sep 14, 2017 12:15 am av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 1:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Burning Inferno (ÖPPET)

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Wind
Rådgivare
avatar

Spelas av : Emelie

InläggRubrik: Burning Inferno (ÖPPET)   ons dec 18, 2013 7:06 pm

Den svartgråa röken är överallt i skogen, och elden sprider sig som en löpeld i skogen. Det luktade illa och man kunde knappt se, känna eller lukta något, och djur flydde överallt från elden, de försökte hitta vattendrag, sjöar eller dylikt för att inte bli tagna av den förödande elden. Det knastrade och sprakade i skogen och hela tiden välte det brinnande träd som gav efter för elden. Det är enda stor labyrint av stora eldslågor och rök och var man inte vaksam så kunde man hamna mitt i elden.

Den svartgråa tiken  sprang så snabbt hennes ben bar, paniken och rädslan syntes i hennes ögon, bredvid henne löpte en massa andra djur, alla ville de komma undan från det brinnande infernot. Hennes eldröda lugg dansade upp och ner medan hon sprang och hon flåsande tungt av trötthet men hon tvingande sig själv att fortsätta, hon måste finna ett ställe med vatten som skydd. Hon ser sig omkring och det var som ett orangefärgat hav runtomkring dem. Hon ser i ögonvrån hur ett träd ramlar ner mot henne och hon hoppar kvickt åt sidan och springer åt vänster, röker gör det att det svider i hennes hals och lungor och hon hostar och rynkar på nosen och ruskar på huvudet och springer vidare och hoppar över en nerfallen trädstam. Vart fanns flocken? är de alla okej? Men hon kände på sig att Gavin hade fört dem i säkerhet. Tankarna for till henens och Zodiacs valpar, hoppades att de båda är i säkerhet. " snälla gudar, gör så att jag överlever det här." tänker hon hela tiden medan hon springer

Hon fortsätter att springa men snubblar och håller på att tappa balansen men lyckats att hålla upp den men ett brinnande träd faller mot henne igen och slår i marken med ett högt brak så att det slår gnistor och små eldslågor om den och medan hon hoppar undan så vrider hon undan huvudet för att skydda ögonen men hon känner en fruktansvärt smärta på höger ansiktshalva och hon ylar av smärta och tappar balansen ändå och ramlar omkull på marken. Hon stönar av smärta men reser sig upp och springer vidare trots att det brände i hennes ansikte. Hon måste hitta vatten. Tankarna är hela tiden hos hennes familj, skulle hon få se dem igen?
Till överst på sidan Gå ner
 
Burning Inferno (ÖPPET)
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]
» Eldars vrede [Öppet]
» Vid gränsen [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: