HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Gif-reaktionsleken!
Idag på 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
Igår på 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
Igår på 00:08 av Weles

» Himlen morrar [Figaro]
mån 21 maj 2018, 17:05 av Figaro

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Agree to disagree [Doris]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Etzlenil
Vandrare


Spelas av : Pem

InläggRubrik: Agree to disagree [Doris]   mån 16 dec 2013, 21:33

Han gick i en snabb takt fram. Han hade egentligen inget direkt mål med sin ny bestämda resa. Men även om han varit på en så vacker plats hade han fortfarande inte hittat någon som var i närheten så vacker som han själv. Eller i hans egna ögon värdig honom själv. Han hade haft kul dock med några andra vargar - tränat sina krafter och samtidigt roat sig. Han log smått för sig själv och betraktade omgivningen samtidigt som han stannade till lite. Den var kanske inte lika vacker som rosorna i Itrozo men det var nytt och fortfarande vackert. Solen stod ganska lågt på himlen och började färga himlen orange. Han förundrades lite av hur solen lyckades byta färg på himlen men han lät det vara så och fortsatte istället att gå.

Han använde bergen som vägledning även om han inte kände någon större dragningskraft till att gå närmare bergen än han redan var. Och han var ändå ganska långt ifrån de kala och tråkiga bergen. De såg inte speciellt vackra ut från där han stod nu och kanske var det därför han inte ville gå dit. De såg inte vackra ut och för honom betydde utseendet nästan allt. Han slängde till med manen och en liten tyst fnysning lämnade honom medan han fortsatte sin vandring. Utseende för honom betydde allt för att det fanns inget annat som han känt betytt någonting för honom. Han antog mer att kärlek skulle komma när han fann den som var lika vacker som han själv - vilket verkar svårt.

[försöker komma in karaktären men; varsågod, tog sin tid gjorde det xD ]
Till överst på sidan Gå ner
Doris
Vandrare
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Agree to disagree [Doris]   ons 18 dec 2013, 15:41

Doris rörde sig långsamt över slätten. Gräset delade sig när hennes ben plöjde genom det, och gungade runtom av en lätt bris. Hon hade de två öppna ögonparen vända mot horisonten, där solen sjönk långt borta. Himlen färgades i kvällningens ljus. Det var vackert. Hon log för sig själv, ett brett leende som fick de tjocka läpparna att spännas runtom betarna. Nosen darrade när hon vädrade i den kyliga luften. Den var klar och doftade av fukt och annalkande vinter. Hon vandrade för tillfället västerut. När hon sett det tjocka rökmolnet stiga över skogen i öst hade hon skyndat åt andra hållet, rädd för att elden kanske skulle sprida sig. Hon hade tappat bort vattendraget hon tidigare följt, och spejade då och då ut över landskapet för att försöka hitta det igen.
    Hon ropade fortfarande efter Alice ibland, men mellanrummen hade blivit längre och rösten lägre. Hon hade inte sett vännen på hela sommaren. På hela hösten. Var var Alice? Vart hade hon tagit vägen? Hon visste att vännen aldrig skulle fastnat i branden, hikiokin var för snabb och kunnig för att låta sig fastna i något sådant. Doris hade dragit slutsatsen att vännen antagligen också hade rört sig bort från elden. Det fanns ett landskap som hon hade hört talas om, som skulle vara klätt i vackra blommor av alla slag. Dit tänkte hon vandra. Där skulle hon säkerligen hitta sin vän. För vad för plats vore inte bättre att hitta Alice på än ett landskap färgat av vackra blommor?
    Mitt i ett steg nös Doris till och tvingades stanna upp. Ljudet var kraftigt, djupt. Hon överraskades av nysningen och blinkade till innan hon ruskade på den kraftiga kroppen. Den långa, risiga pälsen gungade över hennes kropp. Hon kände den kortare, glesare pälsen också röra sig, men den rörde sig mest för att huden gjorde det. Hon lade över tyngden på vänstra framtassen och höjde den högra för att med långa fingrar klia sig högt upp på vänsterbenet. Hon öppnade ytterligare ett av de många ögonparen och lät det fara över området. De delade synfälten var inget konstigt för Doris. Hon var född med det, och tyckte att det måste vara underligt att bara ha ett par ögon. Då kunde man ju bara se på en sak i taget. Med det nyöppnade ögonparet fångade hon skymten av en rörelse en bit bort. Hon satte ner framtassen igen och vände hela huvudet mot rörelsen. En främling. Något besviket insåg hon snabbt att det inte var Alice. Den främmande skepnaden var för stor.
     "Urfäkta", ropade hon med sin kraftiga röst för att höras på avståndet. "Har du fett en liten grön hikioki?" Hon tog ett par steg mot den främmande innan hon stannade. Svansen hängde lågt och stilla bakom hennes höfter.

[Doris läspar kraftigt, å alla "S" blir "F". Det låter inte som att hon säger "Fett" utan som ett läsp-s, men "F" är den närmsta bokstav jag kan komma C:]
Till överst på sidan Gå ner
Etzlenil
Vandrare


Spelas av : Pem

InläggRubrik: Sv: Agree to disagree [Doris]   sön 26 jan 2014, 22:05

Han tittade på himlavalvet och betraktade dess skönhet när han samtidigt långsamt vandrade framåt. Stegen var automatiskt lite kortare när han samtidigt tittade på solen och vände på sitt huvud. För att han säkrare skulle kunna gå utan att ha koncentrationen på själva steget. Och böjningen på huvudet gjorde det lite svårare att gå framåt. Han avfärdade snabbt ett litet ljud som trots att den inte passade in i stunden och platsen lät normalt, och han tänkte inte mer på det tills han hörde en röst. Öronen spetsades något medan han tittade runt sig lite snabbt och ögonen fastnade på en annan varelse som tycktes titta åt hans håll. Han kisade med ögonen och försökte se den andra tydligare, formen och allt påminde om en varg men något kändes.. Fel när han tittade på den andre. Något med konturen verkade inte... Rätt. Han slog lätt med svansen innan han tog ett par steg mot den andre. Han log lätt ett otydligt illvilligt leende. Han lät långsamt illusionen förgylla honom för den andres ögon medan han gick fram emot denne för att minska avståndet.

"Jag kanske har sett denna, berätta mer och väck mitt minne." Han talade med en hög röst och hans leende var tack vare hans illusion inte lika illvillig som det egentligen var. Han ville bara lura den andre, träna på sin kraft. Om inte denna råkar hans själsfrände kanske.

[försöker komma in i honom men >..< han är så... Han ]
Till överst på sidan Gå ner
Doris
Vandrare
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Agree to disagree [Doris]   sön 02 feb 2014, 12:56

Han hade kanske sett henne. Doris sken upp. Svansen började att gunga bakom henne. Hon satte sig ned.
     "Hon är liten, ungefär fåhär hög", började hon och höjde båda sina långfingrade framtassar från marken för att visa hur stor Alice var, "och hon är grön, och har blå vingar och lång lugg." Hon satte ner tassarna igen så snart som hon visat klart.
Till överst på sidan Gå ner
Doris
Vandrare
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Agree to disagree [Doris]   sön 02 nov 2014, 10:29

Off: Eftersom att det här rollspelet har stått still i 9 månader så tänker jag nu se det som avslutat. Om du vill fortsätta så säg till, annars är det här nu avslutat.

[Avslutat]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Agree to disagree [Doris]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Agree to disagree [Doris]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: