HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Forest of gold [Weles]
fre 15 jun 2018, 17:51 av Umbra

» Nytt blod [Öppet]
mån 11 jun 2018, 16:20 av Harlequin

» Kamp [Haru]
tor 07 jun 2018, 23:56 av Frenja

» Flackande ljus [Figaro]
tor 07 jun 2018, 16:03 av Figaro

» Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
tor 07 jun 2018, 13:47 av Zaynah

» Kallt vatten [Kasai]
tis 05 jun 2018, 22:26 av Kasai

» Så ska det låta för fjärde gången - Tävling
mån 04 jun 2018, 22:31 av Azazel

» Stör ej [Nilo]
tor 31 maj 2018, 15:45 av Frenja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
ons 30 maj 2018, 23:34 av Even

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Thein

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Månskensnatt. (P)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Fallulah
Död
avatar

Spelas av : Eve

InläggRubrik: Månskensnatt. (P)   tis 29 okt 2013, 23:25


Det var en stjärnklar natt, och allt var stilla i lövskogen. Träden suckade i sömnen och vaggade svagt i vindens famn. Inga störande ljud, inte en levande själ förutom hon själv.
Den rosa rävhonan vandrade lugnt i månskenet. Hon rörde sig graciöst med en elegant, värdig hållning som fick henne att likna en kunglighet. Hon tog bara en promenad, sträckte på benen. De andra klarade sig utan henne ett tag. Hon behövde bara se sig omkring lite. 
Detta var hennes hem, men detta faktum hindrade henne inte att betrakta dess skönhet desto mer. Hon tyckte om de mjuka färgerna och de enkla formerna, inget som stack i ögonen. Hon rös vid tanken på de stora, färgsprakande växterna söderut. Djungeln var ingen plats för henne. En plats hon tyckte var vacker, det var Silverpile. Men därifrån hade hon alltför hemska minnen. Nej, Fallulah höll sig till sin lövskog, där hennes smala tassar kunde sätttas ner i mjuka höstlöv.

Plötsligt kände hon dofter som inte hörde hemma i skogen. Eld, och främmande varg. En rynka bildades mellan hennes ögon då hon ökade takten en aning och rundade en buske. Då fick hon syn på ägaren till doften. En ung, mörk hane. Hon kände genast igen honom som en inferno, men han hade troligtvis något annat i blodet också. Han verkade inte helt ren. Hans kraft var tydlig - eld. Han satt och lekte med elden, tände eld på en gren och släckte den, tände den åter igen. Samtidigt yttrade han små ord, på ett språk inte helt olikt hennes modersmål. Sanglingua, latin.
Fallulah tog några steg framåt innan hon stannade, höll blicken mot främlingen. Ett svalt leende lade sig över hennes läppar, och ena ögonbrynet höjdes en aning. Den fluffiga svansen rörde sig bakom henne i svepande rörelser medan öronen tippade framåt mot främlingen.
(Till Fire games! c: )
Till överst på sidan Gå ner
Fire games

avatar

Spelas av : Aniara/ Strössel

InläggRubrik: Sv: Månskensnatt. (P)   fre 01 nov 2013, 09:41

Han la sig ner vid grenen med ett nästan ett valpigt uttryck ansiktet. Skuggan muttrade missnöjd. "Quinque horas vis feci. Nunc risus vicissim ad aliquid!" Sa han bestämt men skuggan fortsätt att klaga. Han morrade och tillkallade elden med tanken. Skuggan tystnade två sekunder innan den börja vässa och skrika av missnöje. Han styrd elden mot skuggan. Eldens sken gjord så att skuggan försvann. Han börja nöjt nynna på en låt och skickade en del av elden på den gren som låg breved. Han lät elden sluka grenens toppar och sedan slockna. Han fortsätt bit för bit att arbeta sig till grenens botten. Men efter ett tag så bliv han lite uttråkade och släppt skuggan med elden. Han hörd klart hur skuggan fräst men han struntade det och börja att sjunga en låt som skuggan hade lärt honom när han var yngre. Till sluta börja även skuggan sjunga med honom.

Efter en stund så tystnade skuggan och börja varna att någon annan skugga var i närheten. Han fick ett lite leende på läpparna och höjd huvudet för att söka efter främlingen. Hans blick fastnade på en rosa liten sak. "Rosea...?" Sa han lite fundersamt. Han hade aldrig sätt en rosa varg tidigare, i alla fall av vad han minns. Han satt tyst och väntade på vad den rosa honan skulle göra.

(*Jag har gjort som du vill i fem timmar. Nu är det min tur att ha lite kul!
*Rosa...?)
Till överst på sidan Gå ner
 
Månskensnatt. (P)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: