HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 15:26 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Ett möte mellan fyra ögon (Iver)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   ons 23 okt 2013, 18:12

Ivy var glad. Hon hade i flera dagar rört sig mot nordöst, allt för att se mer. När hon hade kommit in i skog hade hon först stannat. Den var inte vacker. Brända stammar, och aska istället för det mjuka gräset hon var van vid. Förbryllat hade hon vandrat i det döda lanskapet. Så småningom hade det bytts ut mot friskare träd, och askan under hennes tassar hade raskt blivit utbytt mot löv. Hon strök svansen mot en ung björk. små björkflagor fastnade. Hon blev irriterad och viftade på svansen.
"Sluta, du ser dum ut!" stönade rösten i hennes huvud. Ivy slutade vifta på svansen och svarade istället.
"Det är inte mitt fel att du inte har en egen kropp. Stick och hitta en egen!" fräste hon och återgick till att vifta lite på svansen. Den fungerade inte, så hon avbröt sig.
"Jag har ju sagt att jag inte kan. Här, jag har en överenskommelse. När vi möter trevliga vargar får du prata, men jag sköter snacket när dem börjar bli otrevliga. Okej?" rösten var inställsam. Ivy svängde lite på svansen och hoppade över en fallen trädstam.
"Visst. Kör till. Men du får inte säga ett pip när jag pratar." sa hon och gick vidare.
"Överenskommet." svarade den, och Ivy kunde höra glädjen i rösten. Äntligen skulle den få prata utan att hon la sig i. Ivy suckade lite, men plötsligt snappade hennes känsliga nos upp en doft. Varg, en annan varg. Ivy stannade och såg sig omkring. Hon lät vargen bestämma. Skulle dem mötas, eller skulle denne gå vidare?
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   ons 23 okt 2013, 19:13

Solen glimmade mellan trädstammarna och fick skuggorna att rusa likt skogsnymfer över den grästäckta marken. Det honungsgula ljuset som filtrerades genom lövverket kändes nästan värkande emot hans mörka gestalt. Vinden låg på från hans håll, och gjorde att alla dofter var flyktiga, och rasslandet från de tunna löven bedövade ljudet omkring honom. Trots att Ïver inte var osäker, så trivdes han inte i ovissheten om vad som hände omkring honom.

Den högresta skepnaden rörde sig med en rask takt genom den smaragdgröna skogen. Den osmakliga lyckan och fröjd som låg över skogen fick honom att nästan längta till Nordanskogen. Där var inte lika öppet, inte lika livligt. Ïver ruskade på sig så den tjocka, gråa pälsen hamnade i oreda.

Den storvuxna hannen gick förbi några snåriga buskar. Den orangea, glödande blicken naglade sig fast vid en annan gestalt; en grå varghynda. Den oberörda blicken höll i sig, även om han stannat av. Kanske var det därför skogen inte hade gett honom någon förvarning. Han förbannade sig lite över hur skogen lett honom till en annan varg - han längtade inte efter någons närvaro, inte alls. Andra vargar var bara bördor, byten, offer. Inte ens hade han haft tålamod att stå ut med sin maka, Luna, istället hade han dödat henne. Men han tyckte inte han hade mördat henne - även om alla påpekat att det var vad han gjort - han hade ju räddat henne! Världen är korrupt. Han hade sagt till henne att världen inte kunde hantera hennes skönhet. Den var ful, smutsig, den förtjänade inte henne.

Borta i tankar, insåg att han ödslat allt för många minuter med en blick åt hyndans håll för att kunna bege sig av utan att säga något. Ett djupt, begrundande harkel lämnade hans strupe innan han vågade ta till ton:
" Var hälsad. " Hans röst var hes, sprucken. Kanske påminde den lite om ett kraxande från en kråka. Dock var rösten oberörd, tom. Nästan lite nonchalant, men, det var han. Han fann inget intresse av honan egentligen, men med närmare eftertanke så kände han en avlägsen hungerkänsla - om honan visade sig vara en ynkrygg, kanske hon kunde bli hans måltid. Ett snabbt knyck på svansen skvallrade om hans tillfredsställande tankar.

Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   ons 23 okt 2013, 19:31

Hon svängde lite på svansen. Främlingen framför henne såg inte ut som en varg man lekte med. Något i hans blick fick henne att putta fram sin andra sida, att sköta diskussionen.
"Var hälsad, främling." Hon avvaktade. Det såg lite roligt ut, för främlingen såg nästan ut att kunna äta henne. Lycka till. Om han åt henne skulle hans organ frätas sönder, och på köpet skulle nervsystemet börja krångla.

Hon höjde huvudet och nickade mot honom.
"Vad gör en sådan.." hon såg lite fundersamt på honom. Skulle hon smöra? Nej, det tyckte hon inte om. Bäst att varken förolämpa eller berömma. "..varg här?"

(OFF: Fantasibrist ;()
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   ons 23 okt 2013, 19:42

Ïver var något förbluffad - av någon anledning hade han fått för sig att honan skulle vara social, något påträngande och på ett vis som skulle göra honom allmänt irriterad. Istället verkade denna något neutral, i hans ögon lite nonchalant, och på något vis fångade den frånvaron hans intresse.

Ïver tog några långa steg framåt, och avståndet emellan de förminskades drastiskt. Öronen var bakåtvinklade, och svansen hängde livlöst bakom hans högresta ben.
" Vandrar. " Ett kort svar. Kanske skulle hon ifrågasätta hennes ordval, att kalla honom "en sådan varg", men nej, han behövde inte, istället kände han sig nöjd - det var uppenbart att hon ansåg honom något utöver det ordinära och det föll honom i smaken.
" Du själv? " Hans fylliga, orangea ögon betraktade hennes kroppsbyggnad begrundande. Hennes ögon var något fängslande - ett giftgrönt och ett intill ceriserosa. Lite förundrat drog han i ena mungipan som ett hemligt flin. Hans sylvassa tänder skymtades under de mörka vargläpparna.
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   ons 23 okt 2013, 19:52

Hon iakttog honom.
"Vandrar." Hm. Ett väldigt kort svar. Nästan för kort. Men, i och för sig så var inte hon bättre.
"Du själv?" Såklart han ville veta det. Frågor och genfrågor.
"Jag.. vandrar." sa hon med ett småleende. Hans ögon, orangea fångade hennes blick. Dem var väldigt orangea, till skillnad från hennes rosa och gröna.
Hon kunde inte komma på något att säga, så hon lät det vara tyst. Ivy hade inget behov av att fylla tystnaden. Det var så ofta det inte var tyst i hennes huvud.
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   ons 23 okt 2013, 20:31

Ett skrovligt skratt bubblade ur hans strupe. För en gångs skull var hans mörka sinne roat. Vad var det som roade honom så? Jo, att varghonan bemötte hans hemlighetsfullhet med samma metod. Tystnaden som tog över efter att hans spruckna skratt tystnad var skön. Kanske borde han känt sig obekväm; han hade nyss träffat denna hona och tystnaden emellan dem borde egentligen vara något obehaglig, men istället lyckades den smeka hans sinne på ett sätt som fick honom att känna sig avslappnad. Att slippa tänka på henne, Luna, kändes som en befrielse.

På en bädd av gräs, slog sig han ner. Hans ögon följde henne med osviklig precision - registrerade och analyserade varje minsta rörelse hon gjorde. Det var länge sedan, allt för länge sedan han hade funnit någons närvaro uthärdlig. Hade hans psyke blivit svagt?

Plötsligt ruskade han på sig för att skingra tankarna. Tankar. De var alltid så förödande. Blicken släppte henne och flackade emellan trädstammarna. Efter några sekunders ytterliggare tystnad, vände han sig emot henne.
" Får jag be om ditt namn? " Artighet? Nej, det var inte artighet. Han råkade bara behandla honan med en likgiltig respekt. Det var främmande, nästan lite läskigt för honom.

En vindpust seglade förbi och drog med sig en stark doft av honans päls. En avlägsen arom av eld satt i hennes päls - samma doft som legat med vinden bara för någon dag sedan. Osäkert klippte han på öronen. Var det en skogsbrand i närheten?
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   ons 23 okt 2013, 20:45

Ivy's ögon klippte lite.
Främlingen intresserade henne på ett annat sätt än alla de andra töntarna. Den här främlingen var.. Inte oartig, men inte heller artig. Hon gillade det.
"Det här går fint!" tänkte hon. För visst gjorde det? Främlingen hade inte försökt döda henne. Han hade inte morrat åt henne, inte kallat henne galen.
"Jag antar det.. Jag tycker att han känns otäck.".
"Din mes. Sluta visa känslor, han kanske ser det. Känslor är svaghet." flinade hon i huvudet.

Hennes blick vändes mot vargen. Han var större än henne, åtminstone vad hon uppskattade. Han hade en grå päls med orange ögon. Men hon visste inte hans namn. Som om han hade läst hennes tankar talade vargen.
"Vad är ditt namn?" Skulle hon säga det? Under ett ögonblick övervägde hon att inte säga det, bara för att retas. Men den naken sköt hon bort. Ivy kände inte för att retas. Så istället svarade hon vargen.
"Mitt namn är Ivy. Vad är ditt?" Hennes röst var klar. Lite forskande såg hon på vargen. Om han inte gav henne sitt namn var han feg. Det var fegt att inte säga sitt namn.
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   tor 28 nov 2013, 23:27

Ïver kände sig likgiltig till honan, något som förvånade för honom. Men han kände sig inte tvungen att på något vis skrämma henne, eller behandla henne illa därför heller, nej, istället lät han den nya sidan av sig själv spela ut. Han ville se till vilket pris denna oförargade sidan skulle ge.
" Mitt namn är Ivy. Vad är ditt? "
Rösten var klar. Hennes ögon granskade honom nyfiket. Ïver breddade flinet så att tänderna glimmade i det dunkla ljuset från trädens skuggor. 
" Ivy säger du? " Ett lätt skratt bubblade upp från hans strupe. Ännu höll varggrinet i sig.
" Jag är Ïver. " Deras namn hade en likhet i sig. Något som han funnit roande. De var avsevärt olika, men ändå var det något som fick honom att behandla henne något annorlunda, det kändes som en slags hemlig anslutning. Ïver var bara tvungen att se vart detta ledde.
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   fre 29 nov 2013, 20:42

"Ivy säger du?" Hon sa inget, eftersom hon visste att det bara var ett konstaterande. Istället lyfte hon lite på hakan och höjde på ögonbrynen(?). 
"Jag är Iver." Iver. Namnet lät så likt hennes men samtidigt så olikt. Iver och Ivy. Ivy hade helt klart en mer feminin klang, men å andra sidan var det väldigt passande. 
"Iver?" Det var egentligen ingen fråga, utan mer ett sätt att bedöma den andra vargen. En bekräftelse på att hon hört och bedömde honom just nu. 
Ivy hade helt klart respekt för den andra vargen. Han var en sådan som verkade van vid det, men i Ivy's ögon hade han på något sätt klarat ett 'prov'. Hennes prov för att bedöma vargar hon mötte.
Iver hade inte placerat sig på listan över mesar, men hon hade inte kunnat sortera in honom i något fack. Istället drev han runt. 
Ivy ville få grepp om honom. 
"Vem är du, Iver?" Frågan ställdes utan någon egentlig nyfikenhet. Det enda som man kunde finna i hennes anlete var likgiltighet. 


[Skumt o.O]
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   fre 29 nov 2013, 21:50

" Vem jag är? " Ïver slickade sig fundersamt runt käkarna. Vem han var? Det var en fråga han inte riktigt kunde besvara. Skulle han skrämma ynglingen? Eller skulle han ge henne ett tråkigt svar? Ïver kände sig rastlös, och den främmande varginnan intresserade honom.
" Ensam strövare. Mörker. Mördare. " blicken spände sig fast i varghonan. Ivrigt inväntande en reaktion. Skulle hon fly? Skulle hon skratta? Varghonan verkade inte alls skrämd av hans högresta kroppsbyggnad, seniga lemmar och vassa tänder som hela tiden glittrade emot de korpsvarta läpparna. Svansen vaggade lite försiktigt bakom honom, var det fientligt, var det hotfullt, var det skämtsamt? Det var svårt att tyda signalerna som varghannen sände.
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   tor 05 dec 2013, 20:16

"Vem jag är?" Vargen slickade sig om käkarna och verkade tänka efter. Ivy stod stilla och lät en min av likgiltighet visas i hennes ansikte.
"Ensam strövare. Mörker. Mördare." Han spände sin orangea blick i henne och hon mötte den stadigt. Han skrämde henne inte. Ett lågt fnysande skratt lämnade hennes läppar. Varghannen skrämde henne inte, för inom sig kände hon på något sätt att de hade en tyst respekt för varandra. 
Hans svans vaggade fram och tillbaka, utan att rycka till eller stanna. Lite tankfullt följde hon den med blicken, och hennes egen svans följde med i rytmen.
"Jag antar att det var allt." Flinet drog hennes mungipor uppåt. På något sätt var det mycket mer roande att få prata med honom. Eller så var det bara att hon inte blev störd av någon annan nu. Det var bara hon där, och hon njöt i fulla drag.
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   fre 06 dec 2013, 16:12

Ïver log så fullständigt att båda tandraden av sylvassa tänder syntes. Det fanns ingenting mer hos honom, hon hade rätt - det var allt, och inte mindre. Svansen knyckte roat bakom honom. Han kände inte för att mörda henne, trots att han tycktes fatta tycke för den unga tiken, något stod absolut inte rätt till, och även om det retade honom så mycket så förmådde han sig inte att ersätta leendet i hans anlete med ilska. Istället lät han det flyta på, det var en främmande väg han gick på, men han var nyfiken, och han verkade inte kunna sluta gå.

" Och du? Vad är du? " Återigen gled tungan över käkarna, kanske lite utmanande. Han var faktiskt intresserad av hennes historia, även om hon knappast hade varit med om allt som han varit med om, så fanns det säkert något mörkt och förödande i hennes förflutna, som inte fick henne att fly från honom. Han hade precis förklarat sig som en mördare, den chockerande sanningen, men han tycktes inte bry sig. Istället verkade hon finna det roande, precis som honom, det fanns en slags likhet emellan dem, så bara inte gick att förneka.
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   fre 06 dec 2013, 16:23

Ivy blottade tänderna i ett snabbt men stort flin. Frågan hade kommit, precis som hon väntat sig. Så hon slickade sig lite om de svarta läpparna innan hon vände blicken mot honom. 
"Jag? Tja.. Giftvarg. Ensam vandrare. Mördare av små ekorrar. Hon log lite. "Ekorrarna är inte dem enda som jag haft ihjäl. Ett antal andra bytesdjur fanns med på listan. Plus hennes familj som hon hade mördat. Ivy själv hade blivit förtvivlad, förtvivlad över blodet på sina tassar. Själv hade hon bara skrattat, och blivit lite irriterad när de bra satt kvar, utan att röra sig. Det fanns en sak som hon inte nämnde. Hon nämnde inte att de var två inuti henne. Det var oviktigt. 

Ivy följde varenda rörelse den större hanen gjorde. Allt ifrån hans ögon till hans svans. Han såg så avslappnade ut där han låg i gräset(rätta mig om han stod upp!), och hon kände sig lite konstig som stod upp. Lugnt satte hon sig ner och virade svansen runt sig, så långt det gick. Sedan mötte hon lugnt hans blick, med ett snett leende på läpparna.
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   fre 06 dec 2013, 17:35

Ett kortfattat hummande lämnade honom. Hon var alltså som honom. Det var spännande, intressant. Det krokiga leendet höll sig kvar.

" För att vara så ung, så verkar vi ha mycket gemensamt. " Blicken var en aning avsmalnad, och den naturliga hånfullheten strålade. Leendet höll sig fortfarande kvar, det verkande inte vilja dö ut, men han ägnade inte mer tankar åt det.

" Var kommer du ifrån? " Rösten var slät, tonlös. Men det var ändå så självklart att han fann henne intressant, annars hade han aldrig ställt frågan, och något sa honom, att hon förstod det också. Svansen piskade något otåligt bakom honom.
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   lör 07 dec 2013, 09:33

"För att vara så ung verkar vi ha mycket gemensamt. Var kommer du ifrån?"
Iver hade rätt. De hade mycket gemensamt, kanske till och med mer än vad han insåg. Ivy kunde dock inte säga något, för hanen framför henne sa inte mer än nödvändigt. Det gjorde gjorde hon också när hon tänkte på det. De hade mycket gemensamt. Hon var säker på det. 
"Svaret på den frågan är Itrozo. Rosornas skog. En dödlig skog." Hon log snett när hon tänkte på skogen. Så många vargar som fallit offer för rosornas dödliga taggar. Ivy själv hade alltid behandlat dem med föraktfull respekt, medan hennes andra sida behandlat dem med beundran. 
"Och du, Iver? Var kommer du ifrån?" Ivy lade huvudet på sned.

[Mobilinlägg ~]
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   ons 11 dec 2013, 20:13

[ Förlåt att det tog längre tid än väntat att svara. xD ]

Leendet höll sig kvar - under hela konversationen hade han haft det där hånleendet på sig. Med öronen lätt spetsade & svansen försiktigt knyckandes bakom honom lyssnade han till vad varginnan hade att säga.

Itrozo? Åh, så länge sedan han besökt den skogen. Den var så vacker, dödligt vacker, för att vara bokstavlig. Ett kvävt, kort skratt lämnade strupen på honom. Vart han kom ifrån? Några avlägsna, gamla tankar om Azhekaslätten tinade fram. Det var där han dödat sin pappa, & Luna. Det var den enda platsen han riktigt känt sig hemma på. Leendet breddade sig lite ytterliggare, det hade varit lyckliga dagar där. Åtminstone var det lyckliga dagar för honom.

" Azhekaslätten. Det sägs att vampyrerna regerar där nu. " Log han. Det var konstigt, han hade alltid funnit vampyrerna fascinerande, han hade aldrig sett en, bara hört talas om namnlösa historier om de. Men de var döda. Döden var nog det som drog honom till att fascineras av dem. Ïver slickade sig lite fort om käkarna. 
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   fre 13 dec 2013, 18:26

Hon hörde skrattet från honom och flinade lite. Han måste ha varit där, måste ha upplevt den dödliga skönheten. Itrozo. Rosornas skog.
Azhekaslätten. Det sägs att vampyrerna regerar där.
Ivy nickade. Hon hade varit där. En snabb bild av ett grått landskap, kyliga vindar och tät dimma drog förbi på hennes näthinnor.
"En ganska ogästvänlig plats, visst är det? Men alla rykten om platsen har gjort den otroligt spännande. Tänk, vampyrer!" Hon skrattade till och skakade lite på huvudet. Ivy trodde halvt om halvt på vampyrerna. Ena delen tyckte det var tams, andra var faktiskt övertygade om att de existerade. Och nu, när Iver verkade tro på dem, blev den troende sidan starkare. 
"Vampyrer. Så.. dödliga men ändå... fascinerande." Hon nickade lite för sig själv. Minst sagt. Om de nu fanns.
(Skumt o.O)
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   lör 14 dec 2013, 22:03

Han nickade instämmande, nästan så snabbt att han avslöjande ivern kring dem. 
" De har lyckats lura döden. " Sade han leendes, & lät några tankar föra honom iväg för stunden. Vem ville inte kunna lura döden? Men samtidigt, ett liv som ensam, avskydd, hatad, när Ïver tänkte på det, var det inte mycket olikt det liv han levde för stunden. De måste ha stängt av sin mänsklighet för att kunna leva ett liv dömd till mördare. 

" Jag har hört att de behöver blod för att överleva. " Rösten skvallrade om en innerlig iver. Det fanns så många mysterier kring dessa vampyrer. Något han högt önskade var att faktiskt få träffa en, att få stirra döden i dess ögon. De var mäktiga, & på något vis värderade han dem högt. Om det var någon som någonsin skulle leda honom, var det en av dem. 
Till överst på sidan Gå ner
Ivy
Död


Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   lör 14 dec 2013, 22:20

Hon såg igenom honom på hans ivriga nickning. Iver var mycket mer intresserad av vampyrerna än vad hon var. Varför var han så intresserad av dem? Det fanns många svar. Dem var så dödliga, så vackra, så övernaturliga att man bara måste avundas dem. 
Ett annat alternativ till varför han var ivrig var att han var galen. Hon kvävde ett kort skratt vid den tanken. Skrattet visades bara i ett litet leende. 
"De har lyckats lura döden!" Han nickade och log mot henne och hon nickade lite tankfullt. Lura döden? Tja, det skulle man väl också kunna säga. För att leva i århundraden var väl att lura döden; undkomma honom. 
"Ja.. Jag antar att de har det.." svarade hon lite drömmande. Tänk att ha deras möjligheter. Leva i all evighet, ha alla vargar i smutsen av deras fötter. 
"Jag har hört att de behöver blod för att överleva." Hon skrattade, och det klingade förvånansvärt högt. Ivy var mycket road. 
"Vad skulle de annars äta? Gift? Blommor? De är inte som vi, och de äter inte samma sak som vi. Men de liknar oss, och äter väl därför något som liknar det vi äter.. eller ja, mest liknar oss. Blodet.." Det sista ordet sa hon inte högt, utan så lågt att läpparna bara vibrerade. Ett minne av när hon slet upp sina egna syskon poppade upp i hennes huvud. 
Sluta med att tänka och lägga dig i! Du stör mig! fräste hon mentalt till sig själv. Sedan fäste hon den olikfärgade blicken på hanen.
Till överst på sidan Gå ner
Ïver

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   mån 23 dec 2013, 02:49

Ïver betraktade varginnan något spänt. De delade mycket, men hans fascination över vampyrer var uppenbart mycket starkare än hennes. Men det tycktes inte tråka ut henne dock. Leendet svalnade av lite.

Med några ryckiga, sega rörelser reste han sig upp från platsen han legat på. Den högresta kroppen såg senig & tunn ut, men dolde bara långa, utdragna muskler. Han var inte speciellt robust, men vem behövde det när man hade tänder som hans? Något ivrigt log han åt tanken. 

" Nå, Ivy. Har inte detta varit trevligt? " Sa han frågande. Kanske var han för mentalt fördärvad för att kunna avgöra. Men åtminstone i hans smak. Men nu började hans intresse brista. Det var tråkigt att vara på samma plats allt för länge, han skulle nog bege sig tillbaka till Nordan.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   mån 23 dec 2013, 09:27

[Oups, fel karris  :oops: ]
När hanen reste sig upp reste sig även hon. Musklerna hade slappnat av och protesterade nu mot att åter igen sättas i rörelse. 

Nå, Ivy. Har inte detta möte varit trevligt?
Jodå. 
"Mycket."
Hon kände att det var dags att gå vidare. Antagligen kände han det också, för det fanns någon otålig spänning i luften som de båda framkallat. 
Ja, mötet hade varit intressant, men det var dags att dra vidare. 
"På återseende, Iver." Och med de orden gav hon honom ett leende, och började sedan vandra iväg.

Avslutat

[Om inte du vill skriva något ;3]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Ett möte mellan fyra ögon (Iver)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Ett möte mellan fyra ögon (Iver)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: