HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 21:12 av Figaro

» Famla blint [Unnown]
Igår på 18:55 av Unnown

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 16:41 av Xejja

» Tillbaka, men inte hem [Lucius]
ons 21 feb 2018, 21:40 av Xejja

» Blodspilla mellan bröder
ons 21 feb 2018, 19:44 av Haqim

» Solsyskon [Haqim]
ons 21 feb 2018, 18:55 av Haqim

» Skuggpasset, IC-kategori?
ons 21 feb 2018, 17:46 av Ursa

» Än minns jag det strålande norrskenet
ons 21 feb 2018, 17:37 av Andúnë

» Meaning [Xerxes]
tis 20 feb 2018, 17:26 av Duva

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 2 Botar

Hielo, Valkyrian

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Där gränserna möts - Pacem

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Become Anything

avatar

Spelas av : Lyric

InläggRubrik: Där gränserna möts - Pacem   mån 21 okt 2013, 19:42

Become lät svansen gå, det var morgon och hon hade nyss satt i sig en fågel. Vilket fick räcka för stunden, hon vandrade längs en upptrampad stig då hon hörde en röst: "Become..". Hon snodde runt, en ande var? Vart? Hur? "J.. Ja" svarade hon försiktigt och det kändes som om något rörde sig runt henne. "Kom.." viskade rösten och hon följde efter. Hon kunde inte motstå det. Rösten var len, trygg som hennes mors röst.
"Jag är här Become. För dig" viskade rösten. För henne? "Vem är  du?" sa hon svagt en viskning. Hon blundade, och hörde rösten igen. "Dig, din käraste" sa rösten och så kom ett ljussken för henne. Fast hon blundade, men hon var inte rädd, hon ville vara där. Men ändå inte, kunde ingen hjälpa henne från det? "Hjälp.. Hjälp mig bort från det här.." kved hon gång på gång. "HJÄLP MIG!" ropade hon, hon hade äntligen lyckats ge ifrån sig ett rop.

Men det kändes fortfarande tryggt. Även fast hon inte ville vara där. Hon la sig ner, som ifall någon hade puttat henne. Hon drog upp tassarna mot sin kropp. La in svanansen och ville komma bort från ljuset. Men hon lyckades inte.
Till överst på sidan Gå ner
Pacem

avatar

Spelas av : Aniara/ Strössel

InläggRubrik: Sv: Där gränserna möts - Pacem   tis 22 okt 2013, 13:08

Han öppnade ögonen och tittade runt. Var någonstans var han? Hans blick får runt den färg sprakande naturen runt honom. Han rest sig från marken som gungade under honom. Hans blick var som förhäxade av färgerna som svajade runt honom.
  Han ryck till och slängde upp huvud men innan han sträcka ut halsen till sin fula längd så slog han i klippan som han låg under. Hans ögon får upp medan han böjde ner huvudet en bit. Var hände med alla färg? Varför var allt mörkt? Tänkt han panikartat tills han kom på att han var blinde. Det var alltid mörk för honom, färgarna var bara en dröm.
  När han hade lugnat sig tillräckligt så börja han spetsar öronen. Varför hade han vaknat så plötsligt? Undrade han. Han hörd ett hjärtslag som verka komma från en varg. Han riktade sitt huvud mot vargen. Han hörd röster som verka tala med honan. Han börja känna en lite oroligt. Så vitt han kunde bedöma så hade det inget hjärtslag. Han närmade sig försiktigt honan men rösterna tyckt inte om att han närmade så det morrade mot honom. Han ignorerade rösterna och fortsätt framåt.
  När han kom fram till honan så böjd han ner sig och puttade till henne. "hej, mår du bra?" Frågade han och puttade till henne igen.
Till överst på sidan Gå ner
Become Anything

avatar

Spelas av : Lyric

InläggRubrik: Sv: Där gränserna möts - Pacem   tor 24 okt 2013, 21:19

Become uppfattade en annan röst, en annan röst som frågade hur hon mådde. Sedan hur någon rörde vid henne. Hon försökte sakta öppna ögonen, men då var rösten tillbaka: "Stäng dom! NEEJ!" skrek rösten, och Become slöt dom. Rösten var inte snäll längre. Den lät som en demons raspiga stämma. Vad var det här? Vad hade hon gjort för att förtjäna detta?

Become öppnade munnen, stängde den inte hur mycket rösten än skrek. Det var säkert en ond ande, "Fast..." fick hon fram. Hon pratade långsamt och utdraget. "Hjälp.." fick honsedan fram. "Tyst! Dumma tik! Du kommer bli kvar här.." rösten uttalade dom sista orden långsamt och njutande. Hon försökte att pressa undan rädslan, varför kunde inta månen vara uppe nu. Hon saknade natten, och månens energi.
Hon spände hela kroppen, försökte pressa ut benen. Hon lyckades för några få sekunder, innan dom trycktes tillbaka till henens kropp igen.
Till överst på sidan Gå ner
Pacem

avatar

Spelas av : Aniara/ Strössel

InläggRubrik: Sv: Där gränserna möts - Pacem   lör 26 okt 2013, 20:40

Han hörd hur rösterna talade till honan. Han kunde inte riktig uppfatta vad det sa till honan men när honan sa hjälp så blottade han lätt sina tänder. "Låt henne vara." Viskade han fram till rösterna. Men det verkar inte lyssna på honom. Vad skulle han göra? Tydligen gick det inte putta på honan. Plötsligt slog en tanke honom. "Förlåt." Sa han till honan. Sedan gnisslade han med tänderna så det bliv ett öron skärande ljud. Han morrade och bakade undan för ljudet. I en normals vargs utan extra känsliga öron så skulle det här var ett plågsamt ljud. För honom var det här ljudet tortyr. Han slängde ner huvudet mot marken och hoppades att smärtan av det skulle bedöva smärtan som ljudet gjorde.
Till överst på sidan Gå ner
Pacem

avatar

Spelas av : Aniara/ Strössel

InläggRubrik: Sv: Där gränserna möts - Pacem   tis 21 apr 2015, 17:42

(Avsluta) 
på grund det ha gå lång tid utan svar.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Där gränserna möts - Pacem   

Till överst på sidan Gå ner
 
Där gränserna möts - Pacem
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: