HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 22:44 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Goda dofter (Meldew & Lorelei)

Gå ner 
Gå till sida : Föregående  1, 2
FörfattareMeddelande
LoreleiSpelas av : Pem

InläggRubrik: Sv: Goda dofter (Meldew & Lorelei)   mån 08 sep 2014, 21:24

Hon tittade på brodern när denne talade. De gröna ögonen speglade inget hat, känslorna var mer komplicerade än det. Och de nu tårfyllda ögonen var till störst del tårade av den delande frågan som drog i henne. En viss del av henne ville lyssna på broderns logiska ord, lämna valpen till dess föräldrar som antigen skulle komma eller helt enkelt aldrig dyka upp - men en annan del kunde inte bara lämna den valpen. Att det inte spelade någon roll om hon skulle lära sig varje ord från början på ett helt nytt språk. Ett val hon knapp kunde göra fören hon hörde hans sista tysta ord. Deras stora öron hade sina för- och nackdelar, men denna stund skulle hon nog för evigt lägga hos nackdelar. Hon kunde inte höra allt vad han sa, men hon förstod sammanhanget och det var tillräckligt.
Hon blundade hårt, höll tillbaka några tårar som motsträvigt inte föll ner för hennes kinder medan hon tog ett lugnande andetag och viskade i en nästan tystare, lenare stämma än brodern själv gjort.
"Then you're heart aren't with me.." Hon vände på huvudet mot valpen bakom henne. Drog på sig ett leende och även fast hennes ögon fortfarande var tårade så försökte hon att visa sig positive framför valpen. Hon vände ryggen mot brodern, gav honom ingen blick med de gröna ögonen - ville inte visa den svaga pulsen som vandrade från höger till vänster öga. Hon försökte tänka ut den enklast meningen hon kunde, med hopp om att det skulle hjälpa.
"Tyrocho. Come?" Hon försökte uttrycka sig med rösten endast. Hon hade aldrig försökt uttrycka en fråga med kroppen men hennes svans slog lite lätt fram och tillbaka vid tippen för att visa det positiva i det hon sagt. Hon började långsamt ta några steg emot valpen och sedan förbi honom för att till sist vända huvudet mot valpen och upprepa ordet för att försöka få honom att förstå. "Come?" Hon tog en kort paus innan hon sade: "You wanna come with me?" Vetandes att han inte skulle förstå det sista i alla fall så hade hon försökt i alla fall. Hon hoppades att det skulle vara nära nog dock att förstå.

[Sorry, IRL problem D: Gomenasai, tho I'm doing my best to get back!]
Till överst på sidan Gå ner
Tyrocho

avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Sv: Goda dofter (Meldew & Lorelei)   tis 09 sep 2014, 16:48

(Tyrocho har ju förändrats en hel del, så detta utspelar sig INNAN han söker till TDN ^-^)

Valpen låg kvar, likt en boll med öronen strukna bakåt. De två färgade  ögonen granskade dem och ett lätt gny lämnade honom. De bråkade, det kunde han förstå. Men om vad? Det kunde han däremot inte lista ut, för han förstod inte någonting av det dem sa till varandra.
Honan vände sig om med tårar i ögonen med ryggen mot hannen.
Tyrocho kollade upp med osäkra ögon, osäkerheten tog över och han kröp bakåt ett steg. Men då honan talade med tårfyllda ögon, len men lite sorgsen röst till Rocho kunde han inte hjälpa att han sakta reste sig upp och gick allt närmare Lorelei, sedan lade han sig på ena hennes framtass och började slicka på den ömt för att trösta. Den lilla krabaten låg kvar, han vela inte se henne så ledsen.

(Det är lugnt lei <33)
Till överst på sidan Gå ner
Meldew
Vandrare
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Goda dofter (Meldew & Lorelei)   tis 09 sep 2014, 20:07

Blicken låg i systerns då tårarna blänkte till i ljuset, varje liten tindrande ljusfläck som träffade hans ögon fick smärtan att skära inom honom, hennes smärta. Hennes sorg. Han kunde känna den, det var som knivar i hans inre. Hennes ord nådde hans öron, korta men intensiva, vart enda ett var pilar i hans hjärta. Hon måste missförstått vad han menat, eller så hade hon gjort tvärt om och förstått allt för väl. Hon insåg vad de innebar, Hans hjärta var förlorat, bortrövat den dag han första gången såg på systern med kärlek i ögonen. Lovat till Chaibos för hans synder. Förbjudet att vandra i paradiset. Hon hade insett att han älskade henne och detta var hennes sätt att lämna honom. Eller kanske, bara kanske, så kunde hon missförstått honom. Han hoppades så innerligt att så var fallet. Men han talade inte, han tänkte inte stoppa henne.
Ville hon gå så tänkte han inte tvinga på hans sällskap. Men han tänkte inte lämna henne, Nej. Han skulle hålla koll på vart hon gick. Se till att hon alltid låg utom fara. Men skulle hon ångra sig skulle han befinna sig där. Den lila blicken föll på den grönvita valpen. Syndabocken. Han hatade den inte, men han tänkte inte påstå att han gillade den. Den hade lindad sig kring systerns ena ben.
 "If thats how you feel, I can't stop it" Hans röst brast nästan i slutet av meningen men hölls annars monoton, med en hint av smärtan han kände.
 "I can't stop you" Denna gång hörde man tydligt att han var ledsen, sorgsen. Hans lila blick låg på marken framför honom. Han hade inte ens märkt när han krypit ihop, som han skulle gjort när han hade ont i magen när han var liten.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Goda dofter (Meldew & Lorelei)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Goda dofter (Meldew & Lorelei)
Till överst på sidan 
Sida 2 av 2Gå till sida : Föregående  1, 2

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: