HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 15:20 av Blair

» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster.

Abraxas

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Now you'll know real pain[E]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Loiana
Död
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Now you'll know real pain[E]   sön 06 okt 2013, 00:33

Solen stod relativt lågt på himlen, och hade för några timmar sedan påbörjat sin vandring nedåt. Kvällen annalkades och skuggorna från de låga buskarna blev allt längre. Hennes olikfärgade tassar trummade mot den hårda marken som doldes under de höga gräset. Hon kunde knappt fatta att hon var på väg, att hon närmade sig, bit för bit. Hon var tvungen att se om han var på riktigt, om han inte bara var en dröm. Det hade inte varit så konstigt då hon fler gånger under de år som passerat drömt så verkliga drömmar, och Kenai verkade bara för bra för att vara sann, hon var helt enkelt tvungen att komma dit i tid. Hon hade redan hunnit litet efter schemat då hon valt att stanna med Dimitrij och Aldo, och sedan lyckats virra bort sig, om hon skulle vars ärlig var hon helt efter i schemat och nu hoppades hon bara på att Kenai skulle vänta på henne.

Men en plötslig oros känsla grep tag om henne och som av instinkt stannade hon till, så kraftigt att hon nästan ramlade till marken, och kastade en blick bakåt. Det som mötte henne  var förödande. Det hon såg grep tag om hennes själ i ett järngrepp, chocken var det första som slog henne. Vart kom denna skarpt färgade brand ifrån? Varför åt den upp lövskogen som om det inte var mer än en flugskit? Varför? Sedan kom en gripande rädsla som skakade om hela hennes väsen. Dimitrij, Aldo och deras valpar, var de kvar där inne? Sedan kom smärtan, då hon insåg att de antagligen var det, valparna skulle inte kunna förflytta sig fort nog. Hon hade frusit fast på stället, stirrade på den mörka röken som steg på himlen, dolde solen och kastade en enorm skugga över Numoorislätten. Hennes ben skakade okontrollerat, musklerna drogs i spasmer och hon kände en känsla som var både främmande och bekant. En glöd, en sorg. Den lade sig snabbt tillrätta i bröstet, som om den redan skavt ut ett perfekt hål.

Hon lyckades tillslut få musklerna att lyda henne och snabbt var hon vänd mot lövskogen igen. Utan att tveka flög hon i stora språng över marken, den försvann snabbt under hennes tassar, hon skulle fram. Nu. Alla tankar på Kenai hade försvunnit ur hennes sinne. Hon måste bara till Dimitrij, måste hjälpa henne. Hon kunde nästan höra elden när den morrande och ilsket slukade allt i dess väg. Men det kanske hon bara inbillade sig då branden var långt ifrån henne. Men hon kunde ändå känna värmen. Känna hettan från dess lågor. Kände Dimitrij lågornas hetta? Kunde Dimitrij känna smärtan av eld som förtärde hennes kött? Tankebanorna fick henne att öka den redan vansinnigt snabba takten. Hon måste hinna.

[Detta är ett ensamt roll och jag vill därför inte att någon ska svara på det]
Till överst på sidan Gå ner
 
Now you'll know real pain[E]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: