HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
Idag på 16:19 av Tapeesa

» Spöregn [Culpa]
Idag på 14:34 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Ronia, Saoirse, Sari, Tilaqiia, Ökker

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Now you'll know real pain[E]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Loiana
Död
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Now you'll know real pain[E]   sön 06 okt 2013, 00:33

Solen stod relativt lågt på himlen, och hade för några timmar sedan påbörjat sin vandring nedåt. Kvällen annalkades och skuggorna från de låga buskarna blev allt längre. Hennes olikfärgade tassar trummade mot den hårda marken som doldes under de höga gräset. Hon kunde knappt fatta att hon var på väg, att hon närmade sig, bit för bit. Hon var tvungen att se om han var på riktigt, om han inte bara var en dröm. Det hade inte varit så konstigt då hon fler gånger under de år som passerat drömt så verkliga drömmar, och Kenai verkade bara för bra för att vara sann, hon var helt enkelt tvungen att komma dit i tid. Hon hade redan hunnit litet efter schemat då hon valt att stanna med Dimitrij och Aldo, och sedan lyckats virra bort sig, om hon skulle vars ärlig var hon helt efter i schemat och nu hoppades hon bara på att Kenai skulle vänta på henne.

Men en plötslig oros känsla grep tag om henne och som av instinkt stannade hon till, så kraftigt att hon nästan ramlade till marken, och kastade en blick bakåt. Det som mötte henne  var förödande. Det hon såg grep tag om hennes själ i ett järngrepp, chocken var det första som slog henne. Vart kom denna skarpt färgade brand ifrån? Varför åt den upp lövskogen som om det inte var mer än en flugskit? Varför? Sedan kom en gripande rädsla som skakade om hela hennes väsen. Dimitrij, Aldo och deras valpar, var de kvar där inne? Sedan kom smärtan, då hon insåg att de antagligen var det, valparna skulle inte kunna förflytta sig fort nog. Hon hade frusit fast på stället, stirrade på den mörka röken som steg på himlen, dolde solen och kastade en enorm skugga över Numoorislätten. Hennes ben skakade okontrollerat, musklerna drogs i spasmer och hon kände en känsla som var både främmande och bekant. En glöd, en sorg. Den lade sig snabbt tillrätta i bröstet, som om den redan skavt ut ett perfekt hål.

Hon lyckades tillslut få musklerna att lyda henne och snabbt var hon vänd mot lövskogen igen. Utan att tveka flög hon i stora språng över marken, den försvann snabbt under hennes tassar, hon skulle fram. Nu. Alla tankar på Kenai hade försvunnit ur hennes sinne. Hon måste bara till Dimitrij, måste hjälpa henne. Hon kunde nästan höra elden när den morrande och ilsket slukade allt i dess väg. Men det kanske hon bara inbillade sig då branden var långt ifrån henne. Men hon kunde ändå känna värmen. Känna hettan från dess lågor. Kände Dimitrij lågornas hetta? Kunde Dimitrij känna smärtan av eld som förtärde hennes kött? Tankebanorna fick henne att öka den redan vansinnigt snabba takten. Hon måste hinna.

[Detta är ett ensamt roll och jag vill därför inte att någon ska svara på det]
Till överst på sidan Gå ner
 
Now you'll know real pain[E]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: