HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 23:04 av Inamorta

» Bland främlingar och vänner [P]
Igår på 22:44 av Xejja

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 08:28 av Andúnë

» Spillror av månljus [P]
ons 21 mar 2018, 19:48 av Kolzak

» Talk [Blindir]
sön 18 mar 2018, 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
sön 18 mar 2018, 11:22 av Nyaldi

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Oberon

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Now you'll know real pain[E]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Loiana
Död
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Now you'll know real pain[E]   sön 06 okt 2013, 00:33

Solen stod relativt lågt på himlen, och hade för några timmar sedan påbörjat sin vandring nedåt. Kvällen annalkades och skuggorna från de låga buskarna blev allt längre. Hennes olikfärgade tassar trummade mot den hårda marken som doldes under de höga gräset. Hon kunde knappt fatta att hon var på väg, att hon närmade sig, bit för bit. Hon var tvungen att se om han var på riktigt, om han inte bara var en dröm. Det hade inte varit så konstigt då hon fler gånger under de år som passerat drömt så verkliga drömmar, och Kenai verkade bara för bra för att vara sann, hon var helt enkelt tvungen att komma dit i tid. Hon hade redan hunnit litet efter schemat då hon valt att stanna med Dimitrij och Aldo, och sedan lyckats virra bort sig, om hon skulle vars ärlig var hon helt efter i schemat och nu hoppades hon bara på att Kenai skulle vänta på henne.

Men en plötslig oros känsla grep tag om henne och som av instinkt stannade hon till, så kraftigt att hon nästan ramlade till marken, och kastade en blick bakåt. Det som mötte henne  var förödande. Det hon såg grep tag om hennes själ i ett järngrepp, chocken var det första som slog henne. Vart kom denna skarpt färgade brand ifrån? Varför åt den upp lövskogen som om det inte var mer än en flugskit? Varför? Sedan kom en gripande rädsla som skakade om hela hennes väsen. Dimitrij, Aldo och deras valpar, var de kvar där inne? Sedan kom smärtan, då hon insåg att de antagligen var det, valparna skulle inte kunna förflytta sig fort nog. Hon hade frusit fast på stället, stirrade på den mörka röken som steg på himlen, dolde solen och kastade en enorm skugga över Numoorislätten. Hennes ben skakade okontrollerat, musklerna drogs i spasmer och hon kände en känsla som var både främmande och bekant. En glöd, en sorg. Den lade sig snabbt tillrätta i bröstet, som om den redan skavt ut ett perfekt hål.

Hon lyckades tillslut få musklerna att lyda henne och snabbt var hon vänd mot lövskogen igen. Utan att tveka flög hon i stora språng över marken, den försvann snabbt under hennes tassar, hon skulle fram. Nu. Alla tankar på Kenai hade försvunnit ur hennes sinne. Hon måste bara till Dimitrij, måste hjälpa henne. Hon kunde nästan höra elden när den morrande och ilsket slukade allt i dess väg. Men det kanske hon bara inbillade sig då branden var långt ifrån henne. Men hon kunde ändå känna värmen. Känna hettan från dess lågor. Kände Dimitrij lågornas hetta? Kunde Dimitrij känna smärtan av eld som förtärde hennes kött? Tankebanorna fick henne att öka den redan vansinnigt snabba takten. Hon måste hinna.

[Detta är ett ensamt roll och jag vill därför inte att någon ska svara på det]
Till överst på sidan Gå ner
 
Now you'll know real pain[E]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: