HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Lost (öppet)
Idag på 6:36 pm av Harlequin

» Förbannelse
Idag på 6:08 pm av Paimonia

» Meaning [Xerxes]
Idag på 5:50 pm av Duva

» Continue [Shiva]
Idag på 5:17 pm av Shiva

» Akuma x Shiva valpar
Idag på 11:26 am av Xejja

» Spår av ett moln
Idag på 9:55 am av Kilah

» The tides are ever changing
Igår på 5:42 pm av Levanea

» Blodspår [JÄGARNA]
Igår på 3:33 pm av Zayev

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 1:11 am av Hector

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Kilah, Paimonia

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor sep 14, 2017 2:15 am av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 2:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Var sak har sin tid (p)

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Nehexor
Aningen Kufisk
avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: Var sak har sin tid (p)   lör sep 14, 2013 3:29 pm

Vinden sjöng och gräset dansade, höga strån i vacker färg ständigt i rörelse. De sträckte sig uppåt, slängde sig åt sidan. Lila ögon följde deras steg, hans egna väg långsamt korsande.
Det var inte länge sedan slättens marker vandrat under hans tassar. Tillräckligt för att kännas som många månar, men sanningen låg närmare en enstaka. Det kändes underligt att återvända till bekanta marker där han senast vandrat tillsammans med sin fader. Av Zekaryth hade Hexor inte sett något utav sedan de skiljt åt, men det skulle komma en dag då det åter vandrade i harmoni.
En mjuk vind drog genom vit fäll och svart man. De lila ögonen såg hur landskapet formades av vindens framgång, hur gräset böljade i vågor likt ett grönt oändligt hav i solens sken.
Nehexor gick långsamt framåt. Med sitt medvetande kände han närvaron av harar i sina bon. De visste ännu inte att han var där, någon han visste för att annars skulle deras rädsla ha slagit emot honom likt vågor mot en strand i storm. Än så länge var de lugna och harmoniska känslor som strålade, någonstans under marken. De visste inte att han var där.
Magen kurrade. Hunger var något han kunde glömma och trycka bort länge länge mycket längre än vanliga. Varför visste han inte, men det var ett faktum som han alltid varit medveten om.
Men nu behövde han något att äta.
Till överst på sidan Gå ner
Taher

avatar

Spelas av : Aniara/ Strössel

InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   lör sep 14, 2013 3:55 pm

Han travade över slätten. Det ryckt irriterade i hans örat. Han kände hur gräset smekt hans ben. För honom kände det onaturligt och han tyckt inte om det. Han höjd huvudet och sniffade. Han sänkt besviket huvudet. Han kände inte vitring av sin familj. Men dock kände han vitringen av harar. Han börjar gå mot doften. Hans kände hur magen svagt skrik efter mat. Hans dimma följde med honom i hans sökande efter mat.
Han travade ljudlös mot born. Han stannade en bit bort och lät sin dimma växa över born så att haren skulle bli förvirrade när han hade skrämt ut dem. Han lät sin dimma smyga in i born. Han skapade en illusion av en räv och hararna flög ut ur born med ett förskräck skrik. En harar sprang mot honom i ovetande. Taher fångade med lätthet haren. Sedan lät han sin dimma krympa och börja att på haren.
Till överst på sidan Gå ner
Nehexor
Aningen Kufisk
avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   lör sep 14, 2013 5:14 pm

Det var som ett slag. Harmoni plötsligt omvandlat till ett så kaosartat virrvarr av känslor att han blev helt vimmelkantig. Det var så mycket, så intensivt. Han hade varit inzoomad på deras medvetande, och skiftningen hade inte ingått i planen.
Något hade hänt.
Huvudet bultade. Nehexor kisade mot ljuset, oförstående men dock förmögen att gissa sig till en slutledning.
Den vita hannen ruskade på huvudet, och den smala kroppen följde med i rörelsen. Sedan fnös han, och blockerade vad han kunde av hararnas rädsla, förvirring och smärta.
Det var inte alltid lätt att vara en varg av den empatiska kraftsorten. Många fördelar fanns, men ibland kunde han undra om smärtan i huvud och själ var värt det.
Lukten av blod fördes med vinden.
Nehexor följde den med säkra steg.

((sorry, kort ^^'))
Till överst på sidan Gå ner
Taher

avatar

Spelas av : Aniara/ Strössel

InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   lör sep 14, 2013 11:41 pm

När han hade ätet upp haren så rest han sig. Han var på väg ifrån platsen när han kände hur en varelse kliv in i hans dimma. Hans huvud flög mot riktning som främling kom in. Han spetsade öronen och försökt känna av doften från främlingen. Han lät dimman bli tätare medan han ljudlöst närmade sig främlingen. Vem kunde det vara som bord på en så hemskt plats? Han tyckt i alla fall att det var hemskt här. Allt var så öppet och det irriterande grässtrån som smekt hans ben.
Till överst på sidan Gå ner
Nehexor
Aningen Kufisk
avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   sön feb 09, 2014 6:30 pm

Nehexor kände hur ett främmande sinne blev allt mer påtagligt.  Det var inte hararna han kände, utan han kände igen de komplexa trådarna och den typiska utstrålningen. En varg.
Tillfälligt stannade han, övervägde fördelarna med att beblanda sig med en eventuellt lägre stående varelse. Nästan alla han stötte på var tråkigatråkigareTRÅKIGAST. De var emotionellt styrda och kunde inte för sina liv tänka logiskt.  Se sanning. 
Mot allt det, så valde han att fortsätta framåt och mot det främmande sinnet.
Han hoppades på det bästa.
Till överst på sidan Gå ner
Taher

avatar

Spelas av : Aniara/ Strössel

InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   sön feb 16, 2014 7:37 pm

Han känd hur hans dimma böjd sig undan för främlingen. Som han kunde bedöma med sin dimma var att främlingen var mindre än honom. När det var bara tre meter ifrån dem så stannade han och lät sin dimma lätta sig mellan honom och främlingen. Han såg en skumt av den bruna och vita färgen som hanen hade på sin päls innan han lät sin dimma bli tätare mellan honom och främlingen.
Till överst på sidan Gå ner
Nehexor
Aningen Kufisk
avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   tor mar 13, 2014 2:09 am

Fördelen med den typen av kraft som Nehexor bar på, var att trots den onaturliga dimmans täta massa så visste han redan ungefär vart främlingen befann sig. I nosen stack det av fuktig jord och blöt vegetation, tystnaden platt över det han kunde se.
Det kändes som en hanne, sinnet Nehexor smakade på med försiktiga sprön. Vagt maslulint bland den dimma som dolde så mycket annat.  Nehexor stod stilla, och han övervägde att vända om.
Till överst på sidan Gå ner
Taher

avatar

Spelas av : Aniara/ Strössel

InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   tor mar 27, 2014 5:34 pm

Han la huvudet på sned innan han börja gå runt hanen. Han hade ingen anledning eller intresse att tala med honom i nulägget. Ljudlöst snuddade hans tassar marken för sedan lika ljudlöst lämna den. Om det inte hade varit för grässet svaga prasslande så skulle han röra sig likt en vålnad. Han gav grasset en uppgiven blick. 
Han vrid huvudet mot hanen en sista gång innan han lämnade hanen bakom sig.

(Halv dåligt inlägg...)
Till överst på sidan Gå ner
Nehexor
Aningen Kufisk
avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   tor apr 03, 2014 11:06 am

Nehexor hade ingen önskan att följa det falnande sinnet. Nog för att slöjan dolde mycket av det som fanns djupare inuti sinnets kärna, och för att utmaningar vanligtvis brukade få nyfikenhet att spraka; men gnistan var slocknad och låg livlös. Intresset vad lika dött som hans aptit.
Så höga ben vände om och gick tillbaka i spåren. 
Mot nya äventyr. 

((Avslutat roll kanske?  :b om inte Taher har några invändningar))
Till överst på sidan Gå ner
Taher

avatar

Spelas av : Aniara/ Strössel

InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   tor apr 03, 2014 11:11 am

(Taher har inga invändningar  ;) )

(Avslutat)
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Var sak har sin tid (p)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Var sak har sin tid (p)
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: