HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» What is dead may never die.
Idag på 13:52 av Amanita

» Kaiito x Xhie
Idag på 10:33 av Kaiito

» Måne [Amanita]
Igår på 20:04 av Amanita

» Sparkling lights [AMANITA]
Igår på 19:56 av Amanita

» Frostig morgon
Igår på 17:22 av Figaro

» Äldre än vinden [Locura]
Igår på 17:06 av Locura

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
Igår på 13:39 av Enilorac

» Rött guld [Öppet]
Igår på 11:25 av Varya

» [Avslutat] Namnbyte?
Igår på 10:46 av Yargol

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Akuma

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Just a sidetrack

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Shady
Död


Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Just a sidetrack   ons 11 sep 2013, 22:25

Doften hade lett henne in bland de döda brända stammarna. Blande de träd vars grenar sträckte sig utåt, mot henne. Som om de ville åt hennes liv. Dimman låg tjock och hon fnös, vad hade henne bror gjort här nere? Hon följde doften litet längre in i skogen, Varför var han här? Hennes steg trummade på den askgrå marken, sökte brodern, jagade honom. Kroppen hade smalnat av litet sedan hon mötte Taher och tröttheten värkte i hennes muskler och till och med skuggorna var tysta. Hon behövde egentligen både vila och äta men uppdraget hon gett sig själv brände bort hungerkänslan och dämpade tröttheten. Skogen viskade genom vinden och skuggorna väste lätt i hennes huvud. Deras ord var först lugna, ett lugnare sett att få henne tänka på bara uppdraget. Det var dem som höll igång den slanka kroppen. Hetsade och matade elden som brann inom henne. Tog alla de barndoms minnen hon haft med brodern och använde dem som ved. Var alla de dagar, veckor, månader och år inget för brodern? Betydde hon inget? Var alla samtal och den ovillkorliga systerliga kärlek hon hyst honom inte nog för att han skulle bry sig? Var alla löften inte heller värda något? Ilskan flammade upp igen, gav bränsle till musklerna som ökade farten. Utan hennes vetskap började vägen hon valt svänga och doften började leda tillbaka till lövskogen. Men hon märkte det inte fören de svartbrända träden byttes ut mot lövskogens gröna. Ilskan växte igen, kunde hennes bror inte bara bestämma sig vart han skulle?! Måste han vandra fram och tillbaka, som om han ville reta henne?! Hon hade stannat upp och hon stirrade in på lövens gröna blad. En morrning steg i strupen och hon kastade sig fram igen, nu med Skuggornas höga, nästan skrikande, röster i huvudet som åter hejade på, hetsade. Nu verkade doften vara på väg uppåt igen, men hur långt skulle hon få springa?

[Detta är endast ett ensamt roll med Shady, Snälla svara inte här]
Till överst på sidan Gå ner
 
Just a sidetrack
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda Skogen-
Hoppa till: