HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Plask-plask [Vera]
Igår på 15:27 av Oreliel

» Kyla från norr [Öppet]
Igår på 14:40 av Vera

» Spår av ett moln
Igår på 13:30 av Kione

» Förbannelse
Igår på 13:24 av Amanita

» Mejländring
Igår på 10:27 av Xejja

» Akuma x Shiva valpar
Igår på 10:27 av Xejja

» Upp på torra land
tor 19 okt 2017, 16:19 av Dafne

» Blod & Jord
tor 19 okt 2017, 10:54 av Tannin

» Ta en svamp, ge en svamp.
ons 18 okt 2017, 23:11 av Jodano

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Worried [E]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sirocco
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Worried [E]   mån 02 sep 2013, 00:59

[Detta är ett ensamt roll med bara Sirocco, svara inte är ni snälla]
De oproportionerligt stora tassarna rörde upp små lätta dammkorn, som snabbt singlade till marken igen, när han gick. Han hade åter lämnat reviret, och denna gång längre än han gjort tidigare, det var något som drog honom utifrån. Kanske var det bara lockelsen av det förbjudna? Fadern hade nämligen förmanat honom att stanna på reviret och anamma den trygghet det gav honom. Visst, Nyadi hade försvunnit, vandrat iväg, och själv förstod han inte varför man skulle vilka det. Visst han själv gillade att gå utanför Reviret, men han återvände alltid. Qu var hans liv och hans familj och det var Qu han skulle slåss för. Men under den senaste tiden så hade något tyngre tankar fyllt valpens huvud, Mivira och ledarrollen som Damon fått. Mivira hade varit den som han sett leda flocken, leda honom. Han hade drömt om att stå i ett krig med Mivira som befäl, med Mivira som vägledare. Damon var någon han inte riktigt förstod såg på ännu, men han Sirocco var inte den som ville ifrågasätta den forne ledarens beslut och gick därför och behåll sina frågor för sig själv.

Plötsligt hade ett Yl ekat över slätten och det rop på hjälp i det fick honom att stelna till. Hans blod isade, det hade varit Mivira som ropat, Mivira som bad om hjälp. Han ville springa, han ville hjälpa, men nu ringde faderns ord i hans huvud. Säkra före det osäkra. Men ändå,menade han även det när Mivira var i fara? Han stirrade åt det håll ljudet kommit ifrån och tog ett tvekande steg. Var sekund som gick kanske försatte henne i mer fara? Den tanken fick honom att snabbt återfå kontrollen över de korta benen, som ändå börjat bli längre, och lyckades för en gång skull hålla reda på tassarna. Han flög fram, kändes det som, och tassarna trummade snabbt på den hårda marken, hon behövde hjälp. Men sedan tvärnitade han. Doften från hans far och Damon, hans nya ledare, blandades med doften han fått upp av Mivira, två främlingar och blod. Då skulle de klara sig,men med hur få skador? Vems var blodet? Han började vanka av och an där han stod, väntade på att att de skulle komma tillbaka. Hörde faderns röst eka i huvudet och undrade om han skulle komma tillbaka, alls. Visst Sleazoid hade bra kontroll över sina skuggor men hur mycket skulle han orka? Kunde han inte tänka på Rocco också? Kunde han inte tänka på att även valpen kunde bli orolig. Han vankade ännu några varv innan han Oroligt gnydde. Varför var det just De som behövde slåss?
Till överst på sidan Gå ner
 
Worried [E]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: