HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Fortsätt ditt liv [Alin, Even]
Igår på 23:31 av Kenai

» Atheala - The Healing Light
Igår på 17:44 av Atheala

» Ethanimero/Ajani
Igår på 17:21 av Ajodelle

» Search [Unnown]
Igår på 17:10 av Unnown

» Bloom with grace [P]
Igår på 16:46 av Cry

» (Avslutat) Döden
Igår på 16:10 av Sleazoid

» (Avslutat) Inga Mer Böner - Loiana död
Igår på 16:08 av Sleazoid

» (Avslutat) Varkara mördad
Igår på 16:07 av Sleazoid

» (Avslutat) Zombie Q är död på nytt
Igår på 16:05 av Sleazoid

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Navus, Verida

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Det tomma mörkret (Arya)

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Aquaria
InläggRubrik: Det tomma mörkret (Arya)   tor 29 aug 2013, 20:52

Äntligen natt igen! Hon slog ett kraftig slag med stjärtfenan. Den mörka kroppen klyv vattenytan. Den svarta päls smekt av den kalla natt luften. Ett leende prydde hennes läppar. Kropp klyv vattnet åter ingen. Hon vände sina vita lysande ögon upp mot den tom natthimlen. Hon börja simma runt den lilla sjö hon hade hittat natten före. Hon undrade för sig själv vilka stackare djur som skulle välja dricka från sjön i kväll.
Hon stannade till när en syn om en främmande varg som närmade sig sjön. Ett elakt leende kom på hennes läppar. En ny leksak...? Eller kanske mat?

(Kanske inte det bästa inlägget men det får duga :) .)
Till överst på sidan Gå ner
Arya
InläggRubrik: Sv: Det tomma mörkret (Arya)   fre 30 aug 2013, 16:30

Arya andades in den friska nattluften. Hon visste att det var farligt att röra sig öppet på natten, men törsten hade väckt henne och hon hade känt ett underligt sug efter att gå upp och gå lite. Långsamt vandrade hon framåt. Allt var så annorlunda på natten. Färgerna, ljuden. Nästan magiskt.
Hon såg sig om kring och fick syn på sjön hon sett dagen innan. Sakta gick hon närmre. Stranden låg öppen, en bit från skogsbrynet. Hon visste att hon inte borde inte utsätta sig för en sådan öppen plats, men törsten drog henne framåt. En rysning gick genom hennes kropp när hon klev ut från trädens skyddande grenar, men nu var vattnet så nära. Vad kunde hända? Hon skulle ju bara dricka lite.
Hon tog de sista stegen fram till vattenbrynet och sänkte ned huvudet. Vattnet svalkade hennes strupe. Hon hann precis tänka att det iallafall inte var så farligt när hon hörde ett plaskande ljud...
Till överst på sidan Gå ner
Aquaria
InläggRubrik: Sv: Det tomma mörkret (Arya)   sön 01 sep 2013, 17:24

Hennes huvud riktade mot honan från hennes syn. Ett elakt leende pryde hennes läppar. Dasks att leka. Hon simmade mot honan. Ögonen siktade mot strupen.
Kroppen klyv vattnet med lätthet. Luften kittlade hennes kind när hon var på väg mot honan. Hon kunde nästan föreställa sig blodet smak.
Till överst på sidan Gå ner
Arya
InläggRubrik: Sv: Det tomma mörkret (Arya)   mån 02 sep 2013, 15:11

Arya tittade upp precis för att hinna se en mörk varelse i vattnet. I nästa sekund hade varelsen hoppat upp mot henne med blottade tänder. Utan att hon hann tänka slängde hon sig åt sidan. Hon slog emot marken med en duns. Varelsen hade susat förbi bara en millimeter ifrån henne. Hon reste sig snabbt upp för att komma sig att se in i två, kalla, vargögon.
Till överst på sidan Gå ner
Aquaria
InläggRubrik: Sv: Det tomma mörkret (Arya)   mån 02 sep 2013, 18:01

Hon stirrade på honan. Skulle hon attackera eller skulle hon åter vända till vattnet? Tre sekunder flög förbi innan hon backade ner i vattnet. Ett utmanade leende kom på hennes läppar.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Det tomma mörkret (Arya)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Det tomma mörkret (Arya)
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: