HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Forest of gold [Weles]
fre 15 jun 2018, 17:51 av Umbra

» Nytt blod [Öppet]
mån 11 jun 2018, 16:20 av Harlequin

» Kamp [Haru]
tor 07 jun 2018, 23:56 av Frenja

» Flackande ljus [Figaro]
tor 07 jun 2018, 16:03 av Figaro

» Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
tor 07 jun 2018, 13:47 av Zaynah

» Kallt vatten [Kasai]
tis 05 jun 2018, 22:26 av Kasai

» Så ska det låta för fjärde gången - Tävling
mån 04 jun 2018, 22:31 av Azazel

» Stör ej [Nilo]
tor 31 maj 2018, 15:45 av Frenja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
ons 30 maj 2018, 23:34 av Even

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Thein

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Summer will soon be gone but not forever(Lirio)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   ons 28 aug 2013, 19:33

Den vita lilla valpen står själv på Numoorislätten. Vinden drar över gräset och får det att se utt som vågor, som vatten! På den vita valpens huvud sticker det ut två små knoppar, början på två horn. Helt plötsligt kommer en svart varg upp bakom honom. Vargen har två stora horn och svarta ögon. Den röda , ormliknande tunga glider över de vassa huggtänderna. Den är ganska mager och grotesk.
Den kommer ännu närmare valpen tills den bara är en millimeter ifrån.
'Do it...' väser den i valpens öra. Valpen visar ingen reaktion till den svarta vargens ton. Valpen nickar och den svarta vargen drar sig tillbaka. Valpen fyller sina lungor med luft och andades ut den långsamt sedan. Tystnaden följer. Rådjur och andra djur står och betar på ängen. Sen öppnar valpen ögonen och kaoset utbryter. En stor tryck våg kommer från den lilla valpens kropp och dödar allt inom några meter. En av de några dödsoffren, den svarta vargen


Xerxes vaknade. Hans hjärta bultade mot hans revben och en iskall våg sköljde över hans svettiga kropp. Han höjer huvudet och tittar sig omkring. Han är i lövskogen.
Han andas in ett djupt andetag och andas ut koldioxiden långsamt. På skakiga ben ställer han sig upp, men den iskalla rädslan är fortfarande där. Men han lugnar ner sig fort. Den gråa varg hanen har vant sig vid döden och blod. Och han önskar, att han aldrig gjort det.
Till överst på sidan Gå ner
Lirio
Död
avatar

Spelas av : Nickie

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   tor 29 aug 2013, 16:52

Skogen var tyst och lugn nästan harmonisk, det var bara kråkornas hesa skri som höll skogen från fullständig tystnad.
Hon gick på trädgrenarna i träden,hon var helt i sin egen lilla värd och brydde sig inte så mycket om någon såg henne. Hon lätt tassarna gå var de vill och hon följde snäll med men nosen var på hel spänd men hon visste inte varför?
Solen stod på och ljuset sken ner mellan trädkronorna lite här och där, de flesta djuren la och sov under träden som hon klättrade i men vissa la bara och villade i skuggan som träden gav.
Vinden var inte så aktiv men då och då kom det vindpustar och gjorde att blad lossande från sina grenar och det blev ett härligt lövregn.
Vinden kom mot henne och för en gång skull tog den med en intressant doft, en hane fanns i närheten. Hon drogs ut från sin lilla värd och kom tillbaka till verkligheten. Hennes blick gick runt och nosen vädrade i luften, det var länge sedan hon kände doft av en annan varg.
Hennes tassar började röra på sig och hon följde snällt med, hon visste inte var de ledde henne men hon litade konstigt nog på dem.
Doften blev starkare men trädgrenarna blev tätare, skulle hon fortsätta eller skulle hon ge upp?.Tanken gick runt i hennes huvud och till slut tog nyfikenheten över, hon blev som en liten valp,sprallig,bussig och lekfull. Hon vet inte varför hon blir så men då och då får hon för sig att hon fortfarande är en valp.
Hennes smalla kropp klämdes när hon gick igenom de trånga trädgrenarna, taggarna som satt på vissa träd gjorde små rivsår på hennes sidor och på hennes ben men det var inget man skulle se tydligt.
Grenarna skingrade sig lite och hon tyckte att det såg ut som en varg men var inte helt säker för grenarna var i väggen. Hon gick tyst fram mellan grenarna som gav henne lite skydd så att vargen inte skulle se henne  så tydligt.
Doften som hon hade fått upp tillhörde den här vargen alltså var vargen en hane.
Hon satte sig ner på den tjockaste trädgrenen som hon kunde hitta och stirrade länge på hanen,hon ville se om han upptäckte henne eller inte, för hennes lukt var lite svårare att upptäck än andras.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   tor 29 aug 2013, 20:01

[color=#6699ff]Xerxes andas in en vindpust som blåste i hans ansikte, lekte med hans vackra päls. Han kände inga lukter förutom natur och ett par bytesdjur som han inte brydde sig om. Han höjde huvudet och lät solen blända honom, värma hans kalla kropp. Han kände hur blodet började värmas, lå-ng-samt.

Helt plötsligt kände han igen en vibration i marken, det var den sorters vibration han känt många gånger. Fyra tassar , klor , Muskulös kropp: varg.(?) Efter att ha blivit tränad av en blind varg kunde han känna vibrationer i marken, anpassa sig efter miljön och använda den på rätt sätt. Han kunde bara känna några vibrationer, men den här kunde han känna igen lätt.

Han vände sig hastigt om , och där satt den. En varg hona. (?). Hans blick var som fast limmad i dens blick. 'Enjoying the view, much?' sa han hest och flinade smått. Han luktade, men vargens lukt kände han knapp(?). Ändå fast han koncentrerade sig ganska mycket. 'I hope you don't mind i'm talking english' sa han lågt. 'I can talk swedish or gaelic if you prefer that more.' sa han och rykte på axlarna.
Till överst på sidan Gå ner
Lirio
Död
avatar

Spelas av : Nickie

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   tor 29 aug 2013, 21:04

Hon väntade otåligt på att hanen skulle upptäcka henne i träden.
Det gick några minuter innan hanen vände sig hastigt, deras ögon mötets och båda två hade blåare än blåast som sin ögonfärg.
Hennes huvud hamlade på snett och svansen började vifta lätt bakom henne.
'Enjoying the view, much?' sa hanen och flinade lite åt henna. Hon tittade smått förvirat på hanen.
'I hope you don't mind i'm talking english' sa han lågt. 'I can talk swedish or gaelic if you prefer that more,sa hanen sen på engelska, om han ville göra på det visste.

-Hola mi nombre es Lirio y cuál es su nombre? hon tittade på honom och gav ett flin tillbaka.
-Yo puedo hablar sueco si desea?
Flinet på hennes läppar blev större, om hanen ville ha det på ett annat språk  skulle han få det också.
Skuldkänslor började dyka upp inuti henne för hon brukar inte vara den som är elak mot andra. Men hon ville inte säga något ännu, hon ville bara se om han kunde lista ut vad hon sa.

(Hola mi nombre es Lirio y cuál es su nombre? = Hej mitt nam när Lirio och vad heter du?
Yo puedo hablar sueco si desea? = Jag kan prata svenska om du
vill?)
Tänkte att du ville veta vad det betydde.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   tor 29 aug 2013, 21:21

Han skrattade ör sig själv, högre än vad han velat.
'oh god.' skrattade han och himlade med ögonen.
'Que?' sa han med den lilla spanskan han kunde. Efter ett tag dog skrattet ut och han flinade bara lite, road. 'Jag antar att du pratar spanska och svenska?' sa han och höjde ena ögonbrynet. Hans ögon lämnade hennes och de smekte hennes kropp. Han följde den svarta pälsen, men hans blick var mest nyfiken på hennes blåa mönster.De blåa ögonen följde hennes kattliknande svans. Han tittade upp från hennes svans och flinade snett.
Hur länge var du där? Det är ganska oförskämt att spionera på främlingar' sa han ironiskt. Hans svans viftade smått , den här sidan var väldigt ovanlig. Men han kunde inte hjälpa det. Han blev så himla stum när hon började babbla spanska och ord som han inte visste existerade. Det var en väldigt främmande känsla för honom.
Till överst på sidan Gå ner
Lirio
Död
avatar

Spelas av : Nickie

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   tor 29 aug 2013, 22:27

Skrattet och de himlande ögonen brydde hon sig inte om men när hanen sa 'que?' började hon skratta själv, hanen kunde tydligt inte mycket spanska men ett ord är alltid en bra start.
Hanens skratt dog ut och han började prata svenska, synd hon hade inte pratat spanska på länge och hade glömt hur roligt det var att göra andra förvirrade.
Hon reste sig upp och gick lite längre ut på trädgrenen som hon satt på. Blicken gick från huvud och ner mot svansen på hanen, stor varg eller ragana som rasen heter, stora horn, grå päls och försöker vara charmig. Det sista påminde henne om vrenen hon möte i höstskogen.
Hanen började prata och ställde en fråga till henne och hon kände väll igen frågan " hur länge var du där? och sen kom det som gjorde att ett stort leende började snytas på hennes läppar "det är ganska oförskämt att spionera på främlingar".
-Ja den frågan har många ställt mig, hur länge har du suttit där eller ståt där, men jag har väll suttit där i några minuter, hennes röst var lite charmig och leendet på läpparna hade inte försvunnit än.
-Och jag spionerade inte på dig jag bara tittade nyfiket på vad du gjorde, hennes svans la hon framför sig den gick nästan runt ett helt varv på henne.
-Men vad heter du?,leendet hade blivit mindre och charmen med. Hon visste inte om valp beteendet var på väg eller om hon höll på att bli seriös?
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   fre 30 aug 2013, 07:54

'Jaha, hur länge hade du tänkt sitta där uppe och titta på mig da?' frågade han, men flinet var fortfarande där. Han tittade på henne medans han kände hur hennes blick flöt över hans kropp.
'Vad heter du?' sa tiken helt plötsligt. Han tittade på henne några gånger innan han öppnade munnen och sa:
'Vad heter du?' frågade han, utan att besvara hennes fråga. Flinet som han hade haft hade försvunnit smått, men man såg fortfarande en glimt av det.
'Vad gör en varg , eller borde jag säga karg, här i denna skog?' Frågade han och höjde ena ögonbrynet. Han tog förgivet att det var en karg, han såg det på vargens svans.
Xerxes visste inte om alla raser på numoori, eller tja, han kunde inte dem i huvudet. Men karg visste han. Den var ändå så himla... annorlunda från de andra raserna. Med dens kattlikna drag kunde man lätt känna igen den.
Han kände hur en vindpust kom och hans päls dansade med i vinden. Vinden susade mellan hans stora,eleganta horn. Solen lös på honom så att hans ljusgråa päls glänste. Hans skugga såg ut som något monster. Men i verkligheten var han något helt annat.
Till överst på sidan Gå ner
Lirio
Död
avatar

Spelas av : Nickie

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   fre 30 aug 2013, 09:32

'Jaha, hur länge hade du tänkt sitta där uppe och titta på mig da?' hanes flin var fortfarande där.
-Jag hade tänkt sitta där till du upptäckte mig, hennes ögon fick syn på något på marken och började leka lätt med det med framtassarna.
Hanen svarade aldrig på hennes fråga, istället ställde han exakt samma fråga till  henne istället.
-Jag frågade först så du får svara först,svansen gick fortare för hon började bli lite irriterad på hanens lilla charm.
'Vad gör en varg , eller borde jag säga karg, här i denna skog?', hon tittade på hanen och fundera ett stund, "jag går hit och ditt i numoori, sa hon medan hon tittade ner på saken som hennes framtassar hade fått tag på.
-Vad gör en ragan själv i skogen då?, hon fortaste att titta på saken som hon lekte med.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   fre 30 aug 2013, 15:07

'jag hade tänkt sitta där tills du upptäckte mig' Han nickade vagt, inte säker på vad han skulle säga.
Han följde honans tassar när hon fick tag på något, eller syn på något. det såg ut som om hon lekte med det. Han tittade på henne med en känslolös blick, man kunde inte förstå vad han tyckte eller ville.
'Du är blir ganska lätt distraherad, va?'
sa han skamlöst. Han höjde nosen lite så att man kunde se hans små käkben. 'Jag frågade först så du får svara först' Han fnös åt tikens svar.
'Oh nej, sötnos. Så funkar det inte' sa han och flinade retsamt. Han sänkte huvudet i en retsam gest innan han sedan höjde den igen.
'Ja-a, försöker överleva antar jag.' sa han torrt.
'ditt namn...' sa han mörkt, som en order.
Till överst på sidan Gå ner
Lirio
Död
avatar

Spelas av : Nickie

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   fre 30 aug 2013, 17:04

Tassarna förde saken som var en träbit fram och tillbak,vinden kom och lekte med hennes päls men mest med svansen och luggen.
'Du är blir ganska lätt distraherad, va?' hon tittade upp på hanen, han lyfte nosen lite så att man kunde se en lite dela av käkbenet.
-Nej egentligen inte, jag vill bara inte vara oartig och stirra ner dig,jag har en tendens att göra det mot andra, rösten var lite lekfull men lugn samtidigt.
'Oh nej, sötnos, så funkar det inte',sa hanen och fnös mot henne.
-Det är så det går till, den som frågar först får sitt svar först,hon tittade upp på hanen men hon gav inget leende tillbaka bara en irriterande lugn blick tillbaka.
-Och snälla kalla mig inte sötnos jag har ett namn som du får ta reda på så fort du har sakt ditt, nu kom ett litet leende upp på hennes läppar och hennes blåa mönster och ögon började lysa lätt för hon började bli lekfull.

Hanens svar var att han försökte att överleva men vem gör inte det egentligen,alla i numoori försöker att överleva men han kanske hade det svårare än andra, hon la huvudet på snett.
'Ditt namn...',sa hanen med en mörk röst precis som om det var en order.
-Är på spanska,sa hon medan hon reste sig upp och hoppade ner från grenen hon satt på, hon landade mjukt på det gröna grästet och höjde huvudet mot hanen. Svansen sveptes över gräset, hennes svan gjorde det bara,hon tog aldrig upp den som visa vargar gör. Den bara följer med och åker lätt åt höger och vänster lite då och då.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   fre 30 aug 2013, 18:27

'Vill du verkligen bråka om det här?' suckade han och gav henne en menande blick. Han hade inte hela dan, eller jo... det hade han ju. Han var ju flocklös och vandrare och då var livet oftast simpelt.
'Jag slutar kalla dig sötnos när du har sagt ditt namn, sötnos' retades han medans flinet på hans läppar blev större.Men han blev något irriterad, kunde inte tiken ta något på allvar? Han gillade kontroll och han kände sig också väldigt bekväm med det. Det var så han levt efter han lämnat sin flock.
'Är på spanska' han skrattade lågt och skakade på huvudet.
'I can win this fight, can i?' tänkte Xerxes. Han höjde huvudet och skrattet försvann. Han hade istället ett mjukt leende och hans ögon visade att han var road. Han såg hur honan hoppade ner från gräset och han iaktog hennes minsta rörelse. Han såg hur tassarna mjukt sjönk ner i marken(?), elegant enligt Xerxes.
'Jag är Xerxes' sa han mjukt, till sist.
Hans blick landade på honans blåa mönster och stannade där, de lös(?).
Till överst på sidan Gå ner
Lirio
Död
avatar

Spelas av : Nickie

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   fre 30 aug 2013, 20:02

Hon tittade på hanen som följde hennes blick när hon hoppade ner från grenen men innan hon hade gjort det han hanen säga några intressanta ord 'vill du verkligen bråka om det här?',hon tänkte på det sju orden.
-Jag kan om jag vill,leendet blev större på hennes läppar.
'Jag slutar kalla dig sötnos när du har sagt ditt namn, sötnos', hon tänkte tyst för sig själv varför just sötnos?
Sen kom de ord som hon visste svaret på direkt 'I can win this fight, can i?', ett leende dök då upp på hennes ögon istället för på läpparna.
-Tyvärr inte den här gången, hon tog en närmare titt på hanen.
Hanen höjde huvudet men skrattet hade försvunnit,istället hade hanen en mjuk leende och hans ögon visade klart att han var road.
-Hur kan det alltid komma sig att jag roar alla när jag egentligen inte har gjort något annat än prata och ler lite?,hon tittade fundersamt på hanen.
'Jag är Xerxes', hennes blick riktades mot hanens ögon.
-Nå var det svårt att säga sitt eget namn för en främling?, hennes blåa mönster började lysa mer och mer,hon var både irriterad på Xerxes för det hade tagit honom lång tid att säga sitt namn men ändå var hon nyfiken på raganan och det var de två sakerna som gjorde att mönstren och hennes ögon började lysa mer plus att hon var lekfull för valp beteendet började smyga nätt upp i hennes kropp.
-Mitt namn är Lirio,och för att översätta det till svenska för att det är spanska så betyder det Lilja,hon försökte gömma att hon var irriterad på hanen men det var svårare att gömma sin lekfullhet, hon letade snabbt upp något att sysselsätta sina tassar med.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   fre 30 aug 2013, 20:29

Leendet på honans läppar blev större samtidigt som han sa:
'Jag kan om jag vill'
Xerxes skakade på huvudet och tittade upp på luften. ' oj oj...' tänkte han samtidigt.
Hans ögon lämnade himlen och kom tillbaka till honans blåa.
Han förstod inte om nästa mening var en fråga eller ett påstående eller om han bara skulle stå där och lyssna. Var hon van med att smitta av sin glädje på andra? Den känslan hade Xerxes aldrig känt. men han blev på något sätt förtrollad av denna karg. Han hade aldrig blivit så här ... förtrollad av en glad varelse. Han trodde att allt inom honom hade varit dött. Kanske var det det, bara att han lurade sig själv.
'Nå var det svårt att säga sitt eget namn för en främling' Dem orden gjorde så att Xerxes leende försvann och hans känslor blev som bortblåsta. Han tittade upp i himlen igen och stängde ögonen, som om han hade ont någonstans. Han suckade lågt. Kargen's glädje hade smittat av sig på honom en liten stund, men nu var han immun mot den.
'Du måste förstå att... Jag känner mig obekväm att säga mitt namn innan nån annan sagt sitt. . .' sa han lågt och hest. Detta fick honom att komma ihåg sitt känsliga förflutna. Han tittade och flyttade blicken ännu en gång till kargen igen. Denna gång fanns det ingen glädje eller känslor. Han var sitt "riktiga" jag.
'Vackert namn...' sa han lågt ,men det var fortfarande inga känslor. Det var bara tomma ord. Han vände sig om och tittade bort från honan. Blicken vändes mot marken innan han sedan skakade på huvudet så att hornen slog i vinden.
Huvudet höjdes ännu en gång och han sträckte på nacken för att få igång sina muskler. Han sa inga med ord efter det, han stod bara där och ignorerade henne.
Till överst på sidan Gå ner
Lirio
Död
avatar

Spelas av : Nickie

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   fre 30 aug 2013, 20:49

Hon satt och följde Xerxes rörelser och lyssnade noga på vad han svarade på de frågor som hon hade ställt till honom och sen lyssnade hon på de andra om att han inte gillade säga sitt namn innan någon annan hade sakt sitt. Hennes leende försvann och med det slutade hennes ögon och mönster lysa.
-Du hade bara kunnat säga det så hade jag sakt mitt namn först,hon tittade på hanen och la huvudet lätt åt höger och gav ett mjukt leende till honom.
All glädje hade försvunnit från raganan och leendet på hans läppar hade gjort detsamma.
"Vackert namn...",sa Xerxes till henne men rösten var låg och känslorna borta.
-Tack så mycket, det var länge sedan någon snällt till mig,hennes blick åkte ner till sin framtass som hon hade ärret av havsvargen när de mötes,ärret var smalt men långt och hon hade fortfarande lite svårt att gå på det.
Hon fick syn på en liten blomma vid hennes svans och tittade en stund på den.
-Ditt namn är underligt för mig men det är cool om jag ska erkänna,
blicken hade åter igen åkt till hanen, men han tittade bara upp i luften och ignorerade henne.
Hon vände huvudet upp mot himlen och det blev tyst.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   lör 31 aug 2013, 10:18

'Du hade bara kunnat säga det så hade jag sakt mitt namn först' sa Lirio. Han suckade åt hennes ord, men sa inget.
'Det var det jag försökte göra' tänkte han. Han ville verkligen inte berätta om hans förflutna. Detta gjorde han lite frustrerad, men det visade han inte.
'Tack så mycket, det var länge sedan någon snällt till mig' Men han var fortfarande lika tyst. Den enda reaktionen var hans öra som rörde på sig lite. Dessutom, brydde han sig inte. Han hade dödat flera varelser, så det här var bara en liten små sak. De isblåa ögonen tittade lugnt och livlöst ut bland träden, samma blick som han normalt hade. Och de fick han att tänka: Skulle han lämna honan? Han hade fått tillräckligt av henne och han skulle lätt kunna lämna henne, utan problem. Men lite hyfs hade han. Han borde låta henne tala klart.
'Ditt namn är underligt för mig men det är cool om jag ska erkänna' Det ljusgråa vargen var fortfarande lika tyst, sa inte ens ett tack. Han väntade och lyssnade efter fler ord som skulle ramla ur honans mun, men det kom inga(?). Långsamt gick han ur den glänta de stått i(?) och försvann in bland träden. Men han stannade och tittade efter sig. Bara för att se om hon ville säga något mer. Bara för att se om hon fattade att detta var ett hej då. Bara för att se om hon ville att han skulle stanna...
Till överst på sidan Gå ner
Lirio
Död
avatar

Spelas av : Nickie

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   lör 31 aug 2013, 16:34

Hennes blick gick åter till hanen och sedan till gräset under hennes tassar. Hon märkte att Xerxes lyssnade på vad hon sa men fick aldrig något svar tillbaka,det ända som rörde på sig var hans ena öra.
Hon tittade sig omkring i den lilla gläntan som de satt i, träd och gräs var det hon såg och solen stod på från öster.
Hon märkte att hanen reste sig upp och började gå ut ur gläntan, skulle hon säga något eller skulle hon klättra tillbak i samma träd som hon hade kommit från?
Xerxes försvann in mellan träden och kunde bara se hans horn.
-Tack så mycket för den trevliga sällskapet, ett mjukt leende dök försiktigt upp på hennes läpparna men hon viss inte om han såg det.
-Om du vill ha sällskap en bit så säg bara till men annars hoppas jag att vi träffas igen någon gång.
Hon ville inte säga hejdå riktigt än för hon ville se om Xerxes sa något tillbaka.
Till överst på sidan Gå ner
Xerxes

avatar

Spelas av : Siri

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   lör 31 aug 2013, 17:58

'Tack så mycket för det trevliga sällskapet' hörde han Lirio sagt. Hon förstod att detta var ett hej då. Hon ville säkert att han skulle gå, inte för att Xerxes hade förväntat sig något annat. Han läppar var fortfarande avslappnat tryckta mot varandra.
Han vände sin kropp lite, gjorde sig redo för att börja den långsamma, mjuka traven han brukade ha. Han märkte också att ett leende dök upp på Lirios läppar, men han kunde inte besvara det. Om han skulle fejka det , vilket han inte hade tillräckligt med empati för att göra ändå, skulle det bli ett fult och skrämmande leende.
'Tack så mycket för det trevliga sällskapet' Han upprepade orden i hans huvud.
'Det var väl knappast så trevligt...' sa han lågt, men tillräckligt högt för att hon skulle höra. Kanske var det trevligt, kanske tyckte han det långt ner i hans djupa tankar. Men en sak var säker, det sista var inte lika trevligt.
'tack för omtanken men jag klarar mig nog själv' sa han och sedan. Sen försvann den ljusgråa kroppen in bland träden.
Till överst på sidan Gå ner
Lirio
Död
avatar

Spelas av : Nickie

InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   lör 31 aug 2013, 18:23

'Det var väl knappast så trevligt...',var det ända hon hörde hanen säga tillbak och hennes leende försvann,hade hon gjort något fel?
Hon reste sig försiktigt upp och såg åt det hållet hanen hade gått men han var borta.
Vinden kom och blåste hennes lugg åt höger, det började bli kallt.
Hon vände sig om och insåg att hanen hade gett sig iväg och det skulle även hon göra för hennes tid i lövskogen var snart borta och hon skulle fortsätta varandra till nya ställen.
-Hejdå Xerxes,var de sista orden hon innan hon hoppade upp it rädet igen och försvann in i trädgrenarna.

(Avslutad)
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Summer will soon be gone but not forever(Lirio)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Summer will soon be gone but not forever(Lirio)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: