HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 18:05 av Corson

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Idag på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Idag på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Idag på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Idag på 10:42 av Lazuli

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 10:30 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Idag på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Idag på 03:36 av Niara

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
Idag på 03:28 av Haru

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Loke, Niyaha

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Moln [Mirrow]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Midnight
Vandrare
avatar

Spelas av : Tzou

InläggRubrik: Moln [Mirrow]   ons 07 aug 2013, 20:43

[Förlåt för världens sämsta rubrik ._.]

Solen hade gått i moln. Hela himmelen var täckt av moln. Inte stora gråa som hotade om regn, utan bara vanliga vita.
Den svarta vargen var på Numoorislätten igen, och den här gången höll han sig noga utanför Qu's revir.

Midnight for fram i rask takt, som om han hade bråttom. Sanningen var att han bara ogillade att vara här. Även om ljuset för en gångs skull inte irriterade honom så.. gillade han det bara inte.
Han såg sig vaksamt omkring, och hans nos fångade upp doft av bytesdjur. Det hade varit tillfredsställande med lite mat, men han hade lovat sig själv att bara stanna så länge han behövde. Han hade ätit innan han började gå, så han behövde nödvändigtvis inte fånga något nu.
Farten ökades ytterligare, och han klippte med öronen. Varför var Ken-Yak tvunget att ligga så långt bort? Och varför var han tvungen att korsa den här eländiga slätten för att komma dit? Han önskade att han hade valt att gå runt istället.
Den svarta passerade ett träd, och dess skugga sträcktes villigt ut, fick hela hans gestalt att bli otydlig tills han kom tillräckligt långt bort från det igen. För honom var det ingen märkvärdig sak då det hände hela tiden, men andra kunde tycka olika.
Han stannade upp med en fnysning, kastade en blick bakom sig - han kunde inte vända om nu.
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow
Flocklös valp
avatar

Spelas av : Magga

InläggRubrik: Sv: Moln [Mirrow]   fre 09 aug 2013, 13:39

Mirrow hade åter tagit sig för att besöka slätten, inte för att göra någon längre visit då han skulle vidare, men han var ändå här igen. Förra gången hade han inte varit ensam, men det var en tid sen och han hade missat den stora slätten en aning. Men efter ett tag hade han också börjat känna sig rastlös då det bara var platt mark och gräs överallt. Han rörde sig i en snabb trav då han tog sig fram, blicken var uttråkad och han började längta tills han skulle komma fram till annat landskap. Men så ändrade vindens riktning och Mirrow stannade upp och vädrade mot doften, en flock med hjortar var i närheten. Mirrow stod stilla och kände efter och kunde känna hovar mot mark som rörde sig. Han kunde stanna till och jaga innan han fortsatte, det fanns gott om bytesdjur på slätten och han hade egentligen ingen brådska. Så han bytte riktning för att ta upp jakten på hjortflocken.

Det tog inte länge innan han hade kommit nära på flocken då de lugnt betade av gräset. Han drog lite på munnen och började tyst smyga sig fram hukande i det långa gräset. Då han hittat sitt byte och bestämt hur han skulle gå till väga kastade han sig fram mot de ovetande djuren och skingrade flocken. Han fick bort sitt djur från resten och då lät han en eldring skapas runt dem för att omringa de båda från resten av omvärlden. Hjortens ögon var stort uppspärrad och den fnös skrämt då den såg den stora elden.
Hennes sista stund var kommen.
Mirrow kastade sig på sitt byte för att sen fälla det till mark, på samma gång djuret dog slocknade elden.

[Crap inlägg... ]
Till överst på sidan Gå ner
Midnight
Vandrare
avatar

Spelas av : Tzou

InläggRubrik: Sv: Moln [Mirrow]   ons 14 aug 2013, 17:10

Framför honom hade ändå hjortflocken börjat synas i horisonten, då de av en tillfällighet skulle komma och korsa hans väg oavsett om han ville eller inte. Han övervägde om han skulle ta en matbit nu när de ändå var där de var, men beslutade att det fortfarande bara skulle ta onödig tid. Förhoppningsvis skulle de nog vara förbi då han väl hade kommit fram dit.
Helt plötsligt skingrades dock gruppen, och han följde ett av de flyende djuret med blicken. Den som såg ut att jagas.
Sedan så slog eld upp, någonting som istället fångade hans intresse. I svag nyfikenhet började han springa igen, dels för att komma närmare dels för att det trots allt var åt hållet han skulle.

Flammorna slocknade - och han var knappt halvvägs vid händelsen. Doften av varg och bytesdjur slog emot honom. Så det var en varg trots allt?
Hans fart saktade ner och han blev vaksammare igen. En medlem till flocken här, som bara var ute och jagade? Eller en vanlig främling?
Midnight sökte med blicken efter vem som nu kunde ha skapat det, och han fick syn på en möjlig gestalt. Han tog ett par steg närmre, osäker på om han skulle ta risken att hälsa när han kom längre eller om han, istället, skulle ta en omväg.
Till överst på sidan Gå ner
Midnight
Vandrare
avatar

Spelas av : Tzou

InläggRubrik: Sv: Moln [Mirrow]   tis 26 nov 2013, 20:01

[Detta roll har stått i runt 3 månader utan svar, och ligger långt bak i Midnights tidslinje. Säg till om du vill fortsätta med det, men för tillfället kommer jag att se det som avslutat.]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Moln [Mirrow]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Moln [Mirrow]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: