HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 22:20 av Rowen

» Mejländring
Igår på 21:09 av Yzma

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 21:00 av Figaro

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
Igår på 13:32 av Kali

» Kära dagbok... (P)
Igår på 12:51 av Stripe

» Med andan i halsen (P)
Igår på 01:02 av Nyxe

» Tidslinje - Yzma
sön 15 jul 2018, 23:12 av Yzma

» (Avslutat) Lägga till Titel
sön 15 jul 2018, 22:14 av Sleazoid

» Tillbaka där jag började (Black)
sön 15 jul 2018, 16:33 av Tear

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Dimitrij, Xejja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 När näktergalen tystnar (öppen)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Nightingale

avatar

Spelas av : Nymphaea

InläggRubrik: När näktergalen tystnar (öppen)   mån 01 jul 2013, 15:38

Det var något särskilt med Numoorislätten när solen precis gått upp. Till och med Nightingale kunde erkänna det, fastän hon enbart tillbringat några dagar i Numoori. Trots att hon redan hade ett hem - en flock, en familj, spenderade hon förvånansvärt lite tid med sagda flock. Istället hade hon cirklat över landet och försökt memorara vad som låg var. En röd skog, som såg närmast brinnande ut, en liten ö strax utanför den sydvästra kusten, öken, glaciärer, berg. Nu hade hon kommit tillbaka till Raukakekedjans gränsmarker, närmare bestämt Numoorislätten. Den vad vidsträckt och i morgonljuset kunde hon se harar rycka upp grässtrån ur marken. Daggdropparna glittrade, och strax till höger om en mjuk höjning spanade Nightingale en spegelblank sjö. Perfekt.

Den gyllenfärgade honan gick in för landning i vida cirklar och landade mjukt och graciöst i det höga gräset. Några skrämda harar skuttade åt olika håll för att komma undan fakarghonan. Trots att Nightingale såg betydligt piggare ut nu än när hon kom till Numoori - pälsen var glansigare, ögonen piggare och fjädrarna på vingarna tätare- var hon fortfarande sjukligt mager och därmed ett lätt byte för illvilliga. För tillfället fruktade Nightingale inte mycket. Hon hade inte sett någon annan varelse större än en hare annat än två betande rådjur, och ur fågelperspektivet undgick inte mycket ens blick på en öppen yta som den djupgröna slätten. Daggdropparna fuktade hennes tassar när hon närmade sig sjön och ett tillfredsställt leende spred sig över Nightingales ansikte. Som vanligt när hon var avslappnad och lycklig, dök små blommor upp i hennes fotspår och gräset tycket luta sig mot henne. Med slutna ögon lutade hon sig ner mot vattnet och lapade i sig svalkade klunkar. Svansen svepte från sida till sida i takt med brisen och blommorna - hennes blommor- vajade med den. Nightingale öppnade ögonen och spanade ut över den lilla sjön som i ena änden mynnade ut i en liten å. De azurblå ögonen tittade ner på hennes framtassar som stod i vattnet. Känslan av vattnet nådde genom hennes päls och svalkade det varma skinnet. Nightingale insåg plötsligt hur varm hon var, och gick längre ut i vattnet tills det gick upp till hennes bringa. Svalkan lugnade hennes flämtningar och hon klippte med öronen. Hem, insåg hon. Det här var hennes hem.
Till överst på sidan Gå ner
 
När näktergalen tystnar (öppen)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: