HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 15:26 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Arrival of the Birds [Sitera]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kenai

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Arrival of the Birds [Sitera]   tor 13 jun 2013, 17:45

Slanka, brunnyanserade trädstammar fyllde omgivningen med ett helt annat sorts liv än vad han sett den närmsta dagarna. Från ett böljande gulgröna gräset, till en skog så fylld med annat liv. Istället för antiloper, kunde man hitta kronhjortar. Här regerade inte lejon eller hyenor, här var hans arts rike. Den nykomna sommaren hade tagit skogen med storm: träden var så gröna att det nästan kändes i ögonen. Solens honungsfärgade ljus som strålade rakt igenom lövverken kastade fascinerande, otydbara mönster på marken. Skönheten i Lövskogen sommaren som denna - den var obeskrivlig.
Den storväxta, brunmönstrade hanen såg sig omkring med sina olikfärgade ögon. Försökte suga åt sig allt det vackra. Det gröna gräset som växte sig vilt kring stammarna - de klart gröna bladen som växte sig frodiga på de höga träden. Bland trädkronorna kunde man endast skymta det klarblåa himlavalvet. Hela skogen var fylld med grönt, grönt ljus. Kenai, den bruna varghanen, hade aldrig känt sig så till fröjds.

Trots hans medfödda osmidighet, kände han sig extra lätt när han spatserade fram genom skogen. Skogsvindarna som drog förbi bar med sig mängder av dofter - trädblod, jord, gräs, hjortar, fåglar, insekter. Allting kändes som en virvel av aromer i hans luktsinne. Savannens doft hade nästan blivit inpräglat och det kändes skönt att bli av med den. Trots sin kärlek till den öppna platsen, hade han saknat skogen och dess nordiska skönhet. Den stora hanen fortsatte ta sig fram med sina glädjefyllda steg.
Till överst på sidan Gå ner
Sitera
Vandrare
avatar

Spelas av : NJ

InläggRubrik: Sv: Arrival of the Birds [Sitera]   tor 13 jun 2013, 20:04

Farkaghonan flög genom trädkronorna som var grönare än grönast.Hon hade aldrig flugit såhär nära marken för,hon brukade alltid hålla sig högt uppe bland himlens alla moln, bland de alla olika färgglada fåglarna.
Hon flyger genom de breda bruna trädstammarna och tittar upp och får den honungs färgade solen i ansiktet hon blir varm i hela sin kroppen och hon tittar vidare mot trädkronorna och ser färglada fåglar i alla olika storlekar. Hon hör hur de sjunger glatt till varandra och till hela skogen, hon har nog aldrig varit med om något så harmoniskt för. Hon tittar ner på marken som hon flyger förbi hon ser små åar som blänker i solljuset, hon ser en flock rådjur dricka vid åarna, det finns två ungar i flocken de ligger och sover i skuggan av ett ekträd.
Hon tittar vidare i den stora skogen och hon ser saker som hon aldrig har sätt för hon brukade aldrig flyga så här lågt ner på dagen för det är störst fara för henne att andra vargar eller djur ska attackera henne och skada henne.
Hon ser ett träd som ligger precis bredvid en liten damm hon känner i munnen att den är helt torr hon hade inte druckit på länge.
Hon tittar sig om för att göra sig säker på att ingen varg eller något annat djur som kunde skada henne var i närheten, hon tar ut vingarna och åker sakta ner mot dammen.Hon landar försiktigt och tyst och drar in vingarna hon tittar sig omkring ytligare en gång till för att var på den säkra sidan, hon går fram till dammen och sänker ner sitt huvud mot det klarblåa vattnet. Hon kände hur hennes nos blir blöt av det kalla vattnet och sänker ner huvudet ännu mer, hon tar några klunkar och känner det kalla vattnet gå genom strupen. Hon tar sen upp huvudet och tittar på vattnet, hon tänkte för sig själv skulle hon våga att hoppa i vattnet och svalka sin varma kropp eller skulle hon lägga sig under trädet och villa?
Hon bestämde sig att ta ett snabbt dopp och sedan lägga sig under trädet och torka. Hon tog ner framtassarna i vattnet och gick sedan ner långsamt i vattnet, hon kände hur vattnet kylde ner hela hennes kropp och hennes kropp slappnade av helt och hållet. Hon simmade runt lite och gick sedan upp ur det blåa vatten, hon la sig under trädet så hon fick solstrålarna på sig men hade ändå skydd av skuggan. hon orkade inte tvätta sig själv. Hela hennes kropp var utmatad efter att ha flugit i flera veckor. Hon kände hur hennes ögonlock blev tyngre och tyngre och till slut orkade hon inte att hålla upp ögonlocken mer hon somnar under det stora trädet men har öronen öppna.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Arrival of the Birds [Sitera]   tor 13 jun 2013, 21:00

Den gröna omgivningen fyllde Kenai med energi. Energi han inte känt på ett par veckor. De heterokromiska ögonen flydde omkring, försökte fästa sig på ett specifikt ställe; men allting var så lockande. Fåglarnas stämmor sjöng i takt, medan ett avlägset porlande stämde in, trädkronorna rasslande inbjudande medan bladen dansade i takt. Harmonin i atmosfären gick inte att inte känna av. Den var som ett tjockt, omfamnade moln. De söta dofterna av de stora, blommande bärbuskar var berusande. Kenai tvingades stanna upp, för att slå sig ner.

Ljudet från ett skvalpande vattendrag lockade på honom, medan törsten rev honom försiktigt i halsen. Öronen ställde sig till rätta på hans hjässa. De vibrerade lite lätt till tempot av resten av naturen. Lukterna kändes fortfarande starka i hans trubbiga nos. Men ny doft hade börjat brutit sig fram, och kändes nu mycket mer levande, mycket mer dominant. Kenai lät blicken segla emellan trädstammarna. Inget verkade annorlunda. Nosen vibrerade lite extra mycket, då han drog ett djupt andetag genom näsborrarna. Kenai kunde slutligen konstatera vad det var för doft; en doft av en blöt varg. Lite fundersamt försökte han lokalisera vart vattendraget befann sig, och på så vis kunna dra en långsökt slutsats om vart den främmande vargen befann. Trots allt kunde det vara någon som inte var lika vänligt sinnad som han själv. Kenai bestämde sig för att stanna kvar en stund.
Till överst på sidan Gå ner
Sitera
Vandrare
avatar

Spelas av : NJ

InläggRubrik: Sv: Arrival of the Birds [Sitera]   tor 13 jun 2013, 22:30

Sitera öppnar ögonen och ser sig yrt omkring, hon sätter sig upp och sträcker sig. En vindpust går igenom hennes vit och våta päls och vingar hon hade inte torkat men det förvånade henne inte. Hon reste sig upp och gick ut i solljuset, hon stärkte ut sina vingar som var blöta hon tittade på dem och sa för sig själv 
-Vad ska jag göra nu? jag kan inte flyga när vingarna är blöta.
Honan gick fram till dammen och tog en klunk av vattnet som nu hade blivit lite gummit av solens strålar. Hon tittade sig om och såg flera råddjur som hade lagt sig att sov, ekorrar satt i träden och ät ekolon ,rävar som vaktade sin lya och familj Sitera mage började låta och det betydde bara en sak ¨mat¨ men hon hade aldrig jagat på marken hon hade fångat fåglar i luften. 
Honan tänkte lite hon kom och tänka på bär ja det kunde hon äta.
Hon tittade sig omkring och såg en liten buske med blåbär i. Hon gick fram till bären försiktigt för om något djur skulle hoppa ut ur den skulle hon vara bered. Hon kommer fram till busken och ser inget djur i den så hon tar ner sitt huvud och tar ett bär det smakar söt hon sväljer det och hennes mage låter ennu mer nu, hon tar fler bär hon lyckas inte bli helt mätt på bären men det får duga. Hon sätter sig i solen och tvättar sig hon känner hur solen värmer hennes kropp och en vindpust åker förbi henne. hon stelnar till hon känner ne doft som hon inte hade känt för ensrund sedan hon drar in ett andetag och känner att det är inte vilket djur som helst det är en varghane.
Hon tittar sig omkring men hon ser ingen men hon vet vilket håll lukten kommer men hon bestämmer sig för att stanna på sin plats för hon kan inte flyga och hon vet inte om vargen är snäll eller fiende?
Hon går mot det stora trädet som hon hade sovit under hon fäller ut sina klor och börjar klättra upp i trädet hon är halvvägs upp och tappar plötsligt fästet under vänstra fram tas och river upp sitt gamla sår hon hade fått i en kamp med en annan varg. Smärtan den går inte att förklara men hon bitter i ihop och fortsätter upp i trädet hon hittar en bra gren att sitta på. Hon tittar ner på sitt sår blodet bara rinner och rinner och smärtan bli bara mer och mer, hon vet inte vad hon ska göra men då kommer hon på att hon kan ju ta bort smärtan. Hon sätter sig ordentligt och samlar sig hon säger de tre orden tyst för sig själv quitar el dolor = ta bort smärtan. Hon märker att smärtan börjar lätt att försvinna men den skulle komma tillbak nästa dag eller under natt hon hoppades bara att inte vargen kände lukten av blodet frö hon kunde inte lägga över något över det för allt hon behövde var nere på marken och hon ville inte göra ett blodspår som lede till henne hon hoppade att vargen som var i närheten var snäll.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Arrival of the Birds [Sitera]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Arrival of the Birds [Sitera]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: