HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
ons 09 aug 2017, 12:13 av Laali

» Bistick [Tenána]
sön 06 aug 2017, 20:34 av Blair

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Burn [Lokie]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mirrow
Flocklös valp
avatar


InläggRubrik: Burn [Lokie]   mån 27 maj 2013, 18:21

Det var e mulen dag, avvikande från de tidigare soliga och varma dagarna. Kanske kunde det komma lite regn? Inget något Mirrow kände något stort hopp om, han gillade inte att regnet tog en del av hans energi av att hålla kvar den höga kroppstemperaturen. Men så länge det inte var regn så gjorde det inte så mycket det var fortfarande ganska varmt ändå.
En eld slickade ett av träden som var lite avskilt från de andra. Det var besynnerligt för det verkade inte antända något av de andra föremål runtomkring, som gräs eller andra träd. Mirrow tränade. Det hade han gjort i flera dar nu, försökt att hålla kontrollen. Denna gång gick träningen ut på att sakta bryta ner trädet utan att släppa elden fri och bita ner det på en gång. Hans blick var helt fastnaglad vid trädet. Han undrade hur mycket León hade behövt träna innan hon blev så skicklig att hantera elden som hon var. Men hon var renblodig och hade inte behövt jobba lika mycket som han. Och han hade också rösterna som ven i hans huvud hela tiden som distraherade honom. Han hade stiftat bekantskap med flera av dem och de som velat samarbeta med honom håll utskik i området och följde efter honom som skuggor. Han kunde alltid veta om någon var där.'

En av dem hade blivit mer ödmjuk och höll sig ofta i hans synfält, Mirrow hade inget emot det. Hon var stor och bar på starkt gift, Mirrow hade varit intresserad av henne sen han mött henne, hon var större än de flesta av ormarna han träffat på i de mer kallare skogarna och såg inte riktigt ut att höra hemma här heller. Men han skulle ha mycket nytta av henne i framtiden.
Till sist så stammen blivit svart och grenarna fallit ner lät han elden försvinna, tyst försvann den, och det ända som vittnade om att den varit där var det svarta liket av trädet.

[Rösterna och allt yadyada han pratar om är ormar han snackar med.]
Till överst på sidan Gå ner
Loke
Antagen
avatar


InläggRubrik: Sv: Burn [Lokie]   tis 28 maj 2013, 22:23

Den väldige hannen vandrade framåt genom den grönskande skogen, fascinerad av den mjuka gröna kulör som omgav honom. Så otroligt vackert var det.
Ett vagt leende vägde på hans läppar. Skogens härlighet fick det att rycka i mungiporna helt ofrivilligt.
På en plats lik denna skulle han kunna slå sig till ro med ett lugn i hjärta och själ.

Det rycker plötsligt till i den mörka nosen när en obehaglig doft av brand når honom. Öronen klipper till och riktas strikt framåt, sökandes efter ljud. Var någon i fara? Utan att ge tanken mer luft så sätter den vite vargen av mot platsen, utan någon som helst tvekan.
Benen bär honom med långa kliv. Vinden sliter i hannens tjocka päls, drar i honom. Som att den vill att han ska stanna och inte färdas till eldens ursprung. Men hannen bryr sig inte, kan han hjälpa någon som befinner sig i nöd så betyder det allt för honom.
Det och Tehhi.
Lokie hoppar över en stor stock som bryter hans väg, och tar i marken med en lätt duns.
Men det som hans blick möter, när han lyfter det breda huvudet, gör att han bli ståendes på platsen. Oförstående om vad som inträffat här.

Liket av ett nyligen nerbränt träd.
Den vite hannen upptäcker strax därpå skepnaden av en annan varg. En som är mindre än han själv. Men något får honom tveka. En känsla av osäkerhet söker att få slå sina vassa klor i honom.
Lokie sträcker på sig och låter blicken vila över främlingen, med ett neutralt uttryck som ligger över hans anlete.

"Främling."
Till överst på sidan Gå ner
Loke
Antagen
avatar


InläggRubrik: Sv: Burn [Lokie]   mån 28 okt 2013, 16:53

[Fem månader har gått sen jag svarade och eftersom jag har skickat PM men inte fått något svar tillbaka så tar jag beslutet om att avsluta detta roll.  Avslutat. ]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Burn [Lokie]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Burn [Lokie]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: