HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» All these forests tho [P]
Idag på 9:25 pm av Nagini

» A place to rest? [Pandora]
Idag på 8:13 pm av Pandora

» Light like a feather [NEPOTONJE]
Idag på 7:42 pm av Idunn

» The echo of my heart
Idag på 6:52 pm av Harlequin

» Madness is much like gravity [P]
Idag på 5:56 pm av Rialea

» Kallt vatten [Kasai]
Idag på 5:34 pm av Blair

» Zayev © Älg
Idag på 5:27 pm av Zayev

» Sea of Rage [p]
Idag på 5:12 pm av Varkara

» I Nostalgins Skog[Even]
Idag på 4:57 pm av Loiana

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Blair, Even, Nagini, Phenex

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 8:30 pm
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 1:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis jan 31, 2017 10:23 pm av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Inte utan min själ [Midnight]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lainadan
VandrareInläggRubrik: Inte utan min själ [Midnight]   tor maj 16, 2013 3:14 pm

"Lainadan, kom. Vi måste fortsätta."
Firdrach kämpade med att hålla den andra på tassarna. Ända sedan han hade tagit livet ev Phol hade Lainadan gett upp allt hopp om att leva. Själv trodde han fortfarande på att de skulle klara sig bättre utan honom. Om bara hans andra hälft kunde se det också...

"Jag vill inte..." gnällde den bruna vrenen och gjorde ett försök i att kasta sig mot marken.
Han fångades upp av Firdrach igen.
"Allting är ditt fel." sade Lainadan anklagande.
Tårarna började rinna ner för hans ansikte igen. Varför kunde Firdrach inte bara låta allting vara så som det var? De hade det bra tillsammans med Phol. Varför kunde han inte se det? Benen vek sig under honom och han föll ihop på marken. Okontrollerat började han skaka och han dolde nosen under tassarna. Han ville inte finnas längre. Inte utan Phol.

"Lainadan! Sluta gråta! Det rinner ur mina ögon, och jag är inte det minsta ledsen!" morrade den andre åt den gråtande.
Han sörjde inte Phol. Inte det minsta. Att sörja honom var som att sörja lopporna i pälsen när de äntligen dött. Det fanns inte någon logik i det hela. Och hade han inte lämnat kroppen hade de aldrig kommit därifrån. Lik börjar lukta rätt så illa efter en vecka...
Magen kurrade på honom.
"Vi måste jaga... snart."

Lainadan skakade våldsamt på huvudet. Han kunde inte få fram ett ord.
Till överst på sidan Gå ner
Midnight
Vandrare
avatar


InläggRubrik: Sv: Inte utan min själ [Midnight]   tor maj 16, 2013 4:06 pm

Denna skog.. Efter ett tag där började man tycka den var ganska vacker, men det fanns inte en chans att han tänkte vara här någon längre stund, när det fanns flera andra platser i världen att utforska. Träden här gav bra skugga, också. En fördel han utnyttjade under jakten. Han flinade lätt när han tänkte på hur idiotiska djuren här kunde vara.. Eller var det bara han som var listig? Eller hans kamouflage som fungerade allt för bra? Ett kort skratt lämnade honom. Dagen idag hade varit bra hittills, och han skulle se till att den fortsatte vara det. Det var sällan han verkligen hade nöje med sin vandring, få gånger då han inte påpekade nackdelarna för sig själv eller klagade på något onödigt. Han såg på det på det viset i alla fall, men han kanske överdrev?

Vägen han använde var ingen särskild, en någorlunda ny stig som han hade följt ett par dagar nu. Han hoppades att den ledde till något bra ställe - han var trött på sådana som fick en att gå runt i cirklar..
Röster. Eller en röst? Han spetsade öronen, uppfattade inga ord men det var någon. Den lät.. klagande, ledsen en gång. Men det kanske bara var hans inbillning? Han ville inte börja höra röster i sitt huvud, det kände han starkt. Och det skulle ruinera den här dagen, tankarna bara riktade emot frågan om han började bli galen eller inte.

Han funderade på det en stund, avgjorde att han skulle se efter. Avvaktande. Det var konstigt.
Enda sedan hade hört de där orden från den han nu tänkte på som en vän så hade han backat undan från strider mer. Gnistan om att vilja fightas var fortfarande kvar, men det kändes som om den hade krympt mycket på så kort tid.

Han lutade huvudet på sned då han gick närmare, tvekande. Om det var hans egna fantasi, vad skulle han göra då?
Till överst på sidan Gå ner
Lainadan
VandrareInläggRubrik: Sv: Inte utan min själ [Midnight]   tor maj 16, 2013 4:30 pm

Firdrach kände sig irriterad över den andres uppförande. Insåg han inte att han inte var ensam i kroppen.
"Vill inte?" spottade han fram. "Vill inte?! Jag bryr mig inte om du inte vill: jag måste äta!"
Han gjorde ett försök att resa sig. Långsamt kom han upp på benen och med stapplande gång började han röra sig framåt. Lainadan hindrade honom från att gå normalt.
"Sluta upp nu!" fräste han då han var tvungen att luta sig mot ett träd för att kunna stå kvar på tassarna.
Nu betedde han sig bara barnsligt!

Lainadan skakade på huvudet.
"Det går inte..."
"Går inte?"
"Det går inte utan min herre..."

Det blev för mycket för honom.
"Den där avföringsstinkande, patetiska, loppätna ursäkten för varg betyder ingenting för vår jakt! Ingenting! Han har bankat i dig att du inte kan överleva utan honom!"
"Tyst..."
"Jag gjorde dig, oss båda, en tjänst när jag dödade honom!"
"Knip igen!"
Firdrach blev förvånad över styrkan i Lainadans röst.
"Bara knip igen! Jag.. han.. Phol... Du...!" han kom av sig.
Återigen föll vrenen ihop i en hög på marken.
"Lägg. AV!"
Till överst på sidan Gå ner
Midnight
Vandrare
avatar


InläggRubrik: Sv: Inte utan min själ [Midnight]   fre maj 17, 2013 1:27 pm

Doften av varg fick honom att lugna ner sig, och han kände sig plötsligt lättat.
Det lät som två röster, och han kunde nu urskilja vissa meningar.
Men det var bara en varg..? Han satte sig ner med en duns, förvirrad igen. Pratade den andra med sig själv? Midnight hade gjort det ibland, konstaterat saker på sin färd. Men inte som den verkade göra. Han drog bak öronen lite, på nytt osäker. Skulle han störa vargen i sitt samtal med... Euhm, den själv?

"Bara knip igen! Jag.. Han.. Phol... Du...!"
Han visste inte om han ville vända om eller inte, denna varg verkade.. inte normal. Och vem var Phol föresten..? En liten röst i hans huvud viskade Fegis flera gånger om, men han var inte rädd. Han vågade gå fram. Det var bara det...
Den här är galen. Är det därför jag inte vill? Han morrade tyst för sig själv, började gå runt i cirklar.

Snart nog skulle främlingen upptäcka honom, hur han än gjorde. Tassarna stannade, han stirrade ner i marken. Sedan vände han om, skulle låta den där vara ifred.

Hanen gav ifrån sig en suck, och utan att se sig för bröt en kvist under honom. Det var inget högt ljud, inget sådant som fick fåglarna att lyfta från träden, men det var tillräckligt för att någon skulle höra. Han muttrade en svordom, fortsatte ett par steg låtsandes som att inget hade hänt.
Till överst på sidan Gå ner
Lainadan
VandrareInläggRubrik: Sv: Inte utan min själ [Midnight]   fre maj 17, 2013 7:33 pm

Firdrach försökte om och om igen att ta sig upp på tassarna, förlorade kontrollen flera gånger innan han kunde ställa sig upp. Lainadans orkeslösa kropp föll ihop åter en gång och förstörde för honom.
"Håll. Dig. Undan!"
Han använde all sin vilja för att trycka tillbaka den andre till ett hörn av hjärnan. Vad var det som gjorde att han inte längre kunde ta över kroppen när han ville? Han hade inte haft några problem med att skjuta undan Lainadan tidigare. Det kunde väl inte...? Nej, det kunde inte bero på att han ville att han skulle dö. Det kunde inte vara så.

Han blev liggandes på marken ett tag innan han var helt säker på att det var han som styrde. Tårarna hade slutat rinna men det fanns fortfarande spår efter Lainadans gråt. Han harklade sig och spottade ut det slem som bildats i halsen så gott han kunde. Han borde nog försöka jaga någonting nu. Försiktigt ställde han sig upp för att förvissa sig om att han fortfarande styrde kroppen. Jo, det gjorde han. Han skakade på sig och såg sig omkring. Vilket håll skulle han gå på? Han hade hela Numoori att utforska om han så önskade. Han började röra sig mot sydöst.

Bakom honom knäcktes en gren plötsligt. Firdrach stannade upp och vände sig snabbt om. Vad var det? Ett byte? Han smackade besviket med tungan när han insåg att det hade varit en annan varg.
"Tch!"
Han vände sig om och började återigen röra sig mot sydöst. Kunde han inte äta det var det inte värt hans uppmärksamhet.

[Ska vi kalla det avslutat eller vill du fortsätta? För Lai/Firdrach har inte något som helst intresse för Midnight xD]
Till överst på sidan Gå ner
Midnight
Vandrare
avatar


InläggRubrik: Sv: Inte utan min själ [Midnight]   fre maj 17, 2013 8:27 pm

[Vi kan kalla det avslutat x)]

Kvisten som bröts väckte som tur var inte mycket uppmärksamhet, inte som det såg ut från hans håll - men fortfarande spände han sig lätt, beredd att attackera eller smita undan om något oväntat skulle hända. Han bet sig i tungan, funderade. Kanske skulle vargen inte ha hört honom? Dock var det låg chans att inte ha gjort just det. Eller så hörde den, men ignorerade? Han flinade smått, hoppades på det.

Nej. Ingen kom. Vargdoften hängde kvar, men inte lika stark. Hade den andra börjat ge sig av? Det borde nog han också.. Han pustade ut, ruskade på sig, startade en lätt trav, och försvann mellan träden igen. Vart skulle han nu? Stanna kvar i denna skog, eller hitta en annan plats? Valet var svårt. Med en irriterad morrning sköt han ifrån sig tankarna, började försöka få tillbaka de om "Den bra dagen". Skuggan drog sig dock emot honom när han kom närmare stammarna av ett par träd, och med brist på ork undvek han att värja bort dem och försvann i mörkret.

Vem var den där egentligen? ...Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Inte utan min själ [Midnight]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Inte utan min själ [Midnight]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Min värld utan er (P)
» .:Midnight:.

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: