HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Igår på 17:48 av Yzma

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Airhunter [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Dominique
Död


Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Airhunter [Öppet]   mån 13 maj 2013, 06:43

Numoorislätten sträcker ut sig under henne och vinden sveper snabbt förbi. Vingarna älskar friheten och det sjunger i pälsen. Ingen varg vet vad frihet är förrän de har flugit och känt vindarna föra dig framåt. En djup avslappnad suck lämnar den tvåfärgade tiken när hon seglar fram över Numoorislätten. Hur kunde hon ha stannat i en skog? Hon skrattar nästan för sig själv. Hon borde ha flugit över den om hon vetat att denna plats fanns på andra sidan. Så dum man kan vara. Hon skrockar lätt. Och här finns det massor med bytesdjur. Stora. Inga små fjuttiga harar. Tungan smiter ut mellan läpparna och fuktar nosen. Nog skulle det vara gott att sätta tänderna i någon varm kropp och mätta hungern med dess kött och törsten med dess blod. Hon känner sig uppeldad idag. Det är vindarna som gjort henne på gott humör. Hon tackar tyst vindguden och siktar sedan in sig på ett bytesdjur nedanför.

Vingarna fälls in mot kroppen och hon dyker ner mot de ovetande bytesdjuren som lugnt står och betar. De vet inte vad som komma skall. Vingarna fälls ut igen för att fånga upp henne och klorna gräver sig in i ryggen på ett stort djur. Snabbt böjer hon sig framåt och hugger mot halsen. Siktar mot den stora artären så att lidandet ändå ska bli kort för djuret. Blodet sprutar åt alla håll. Detta kunde hon ha gjort smidigare. Med vingen som skydd för ansiktet så slipper hon få för mycket blod på sig själv i alla fall. Hon känner bytesdjuret sega ihop under henne. Dess kamrater har redan flytt i vilda skrin.

Tiken hoppar ner på marken. Hon ruskar på vingarna och blodet stänker åt alla håll. Det släpper greppet om vingen snabbt i alla fall. Det är en fördel hon har med nakna vingar. Ingen päls eller fjädrar som måste putsas tusen gånger innan de kan användas igen. Hon ler för sig själv. Men leendet blir kort. Magen klagar över att det tag för lång tid för maten att nå den. Så hon hugger in mot buken på djuret. Börjar äta och fylla buken. Å så gott det är.

[ÖPPET ROLL. VEM SOM HELST KAN JOINA. MAX ANTAR ÄR 2 PERS I ALLA FALL].
Till överst på sidan Gå ner
Asynja
Död
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Sv: Airhunter [Öppet]   tis 14 maj 2013, 22:41

Det var i lätt trav som de ljusgula benen förde framåt över den grönskande slätten när synen av en skenande hjord av stora bytesdjur kommer mot henne. De vadderade öronen riktas förvånat framåt åt deras håll och Asynja springer åt sidan för att undvika att bli nertrampad av djuren. Något eller någon hade uppenbart satt skräcken i dem.
Hon lyfter nosen och låter den söka av luften efter dofter som kan avslöja vad som orsakat detta. Ett flertal dofter når henne men det är den överhängande doften av färskt blod som fångar hennes intresse tillsammans med en annan doft.

Asynja tar upp sin fart igen i lätt trav och rör sig i riktning mot dofterna, de ligger ändå åt det håll som hon var på väg mot.

En kort stund passerar och hon möts av blicken av en bevingad tvåfärgad varelse som tyckts festa på ett av de djur som hon mötts av tidigare. Vargen ser ut att vara rejält nerstänkt av bytets blod, inte undra på att bytets jämlikar flytt med skräcken naggades i deras hasor.
Asynja rör sig lite närmre, nyfiken på vad hon antar är en varg med ett annorlunda utseende, hon kan som sagt inte minnas något från sitt förflutna och om hon träffat någon liknande varg förut har hon ingen vetskap om. Försiktigt studerar hon vargen på avstånd och den tjocka svansen svänger lätt bakom henne, hon vill inte störa vargen under dess förtäring.


Senast ändrad av Asynja den tis 14 maj 2013, 23:36, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Dominique
Död


Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Airhunter [Öppet]   tis 14 maj 2013, 22:57

Maten är välkomnande. Hon minns inte när senast hon åt. Men det är vanligtvis inget hon går och tänker på heller. Hon äter när hon är hungrig. Eller i alla fall när hon inte står ut med sin kurrande mage längre. Hon sväljer, höjer sedan huvudet och ruskar på sig. Det bytesblod som ändock fastnat i pälsen tappar greppet och skvätter åt alla håll. Hon måste nog ta sig en ordentlig rengöringsstund senare. hon återgår till att äta.

När hon svalt flera tuggor till höjer hon huvudet igen. Denna gången faller den isblå blicken på en främling som är på väg åt hennes håll. En snyltare som har lockats hit av bloddoften? Det darrar till i läppen på den tvåfärgade tiken och en dov morrning föds i bröstet. Hon tar ett kliv över sitt byte. Så hon står med ena framtassen framför bytet och de tre andra benen bakom bytet. Så hon står över det. Visar med hela sin kroppshållning att hon inte tänker tillåta att främlingen kommer nära hennes byte. De stora vingarna är böjda kring henne. Får henne att ta upp väldigt mycket plats. Och får henne att se större ut. Kanske mer skräckinjagande?

"Vem där?" Frågar hon med vakande stämma. Svansen piskar från sida till sida bakom henne. Detta är hennes byte. Det är hon som ska äta det. Det är hon som ska fylla buken med dess kött. Ingen annan får ens komma i närheten av det utan hennes tillåtelse. Kanske kan hon lämna efter sig lite rester eller något. Men hon tänker inte ta ett steg tillbaka innan hon är klar.
Till överst på sidan Gå ner
Asynja
Död
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Sv: Airhunter [Öppet]   tis 14 maj 2013, 23:59

Asynja stannar upp och betraktar åter vargen framför henne. Svansen dansar med lätta, uppenbart vänliga svajningar bakom henne och de vadderade öronen lägger sig åt sidorna, hon söker absolut inte att starta något bråk och den andres byte är hon inte ett dugg intresserad av. Hon hade nyligen ätit och hennes buk var redan fylld.

Vem där? Den andra tiken hade gjort det mer än tydligt att hon inte tänkte dela med sig av sitt byte eller att hon ville att Asynja skulle komma något närmre. Vilket var fullt förståeligt.
"Asynja."

Hon sätter sig ner och lägger ett vänligt leende över läpparna, efter händelsen med den gråe så har hon inget intresse av att skaffa sig några fiender om hon på något sätt kan undvika det.
Asynja lägger en kort blick på bytet som tiken står över, men flyttar sedan sin blick till vargen istället.

"Jag vill inte åt ditt byte. Jag möttes av en flock djur på min väg hit och jag blev nyfiken på vad det var som skrämt dem. Det var det drog mig hit, inget mer och inget annat."


Till överst på sidan Gå ner
Dominique
Död


Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Airhunter [Öppet]   lör 18 maj 2013, 17:44

Främlingen presenterar sig som Asynja. Och? Det är inget namn som säger Skythe något. hon synar främlingen uppifrån och ner. När främlingen talar igen så lyssnar hon. Hon fuktar nosen med tungan och kastar sedan lätt med huvudet innan hon åter fäster den isande blå blicken på främlingen.
"Ja, nu har du sett vem som fick bytesdjuren på flykt. Så nu kan du fortsätta gå dit du var på väg". Svarar hon och låter sitt missnöje över att bli stört i maten höras i rösten. Hon står fortfarande över sitt byte. Har inte rört sig en tum. Som om hon stelnat eller frusit fast där hon står. Blicken hålls stint fäst på främlingen.
Till överst på sidan Gå ner
Asynja
Död
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Sv: Airhunter [Öppet]   sön 19 maj 2013, 21:41

Asynja fnös.
Irritationen hade blossat upp inom henne. Hon själv hade bemött tiken med sådan vänlighet och så blir hon själv återbemött på detta vis, visst att den bevingade var mitt i maten men hennes attityd gentemot Asynja hade definitivt inte varit nödvändig.
Svansen vänliga svajningar avtar och dör ut. Den röda tiken klipper med öronen och ger den andra en sista blick innan tassarna sätts i rörelse. Hon var uppenbart inte välkommen och skulle därför inte störa den andra tiken något mer.
Till överst på sidan Gå ner
Dominique
Död


Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Airhunter [Öppet]   sön 19 maj 2013, 21:48

[Skythe var på dåligt humör. x3 Förlåt]

Hon ser efter främlingen när denne vandrar iväg. Bra. Hon tänker som sagt inte dela med sig av sitt byte. Det är det som dominerar hennes huvud just nu. Bytet. Att stilla hungern som gapar likt ett tomt hål inom henne. Nog kan Skythe vara trevlig. Men det beror på omständigheterna. Och främlingen hade helt enkelt valt ett dåligt tillfälle att bemöta henne. Hon fnyser skarpt. Sänker sedan bakdelen så hon hamnar i sittande ställning. Frambenet som varit placerat framför bytet dras nu tillbaka och stannar uppe på bytet. Klorna hakar fast i skinnet och Skythe drar till sig en stor köttbit som hon börjar tugga på.

[Du får bestämma om Asynja vill försöka samtala lite till eller om hon ska dra vidare. :3]
Till överst på sidan Gå ner
Asynja
Död
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Sv: Airhunter [Öppet]   sön 19 maj 2013, 22:40

[Inte ditt fel xD]

Asynja ger tiken ännu en blick. Kanske att hon skulle... Men nej. Hon finner ingen lockelse i att fortsätta prata med tiken. Hon skulle bara bli snäst åt igen.
Asynja vänder tillbaka huvudet och fortsätter bort.


[Lämnar/avslutar?]
Till överst på sidan Gå ner
Dominique
Död


Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Airhunter [Öppet]   sön 19 maj 2013, 22:41

[AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Airhunter [Öppet]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Airhunter [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]
» Eldars vrede [Öppet]
» Vid gränsen [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: