HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ärr och spegelbilder [Mercedes]
Tyckte det var dags för lite nyheter.. EmptyIgår på 22:54 av Ronia

» [SLan] Återvändandet
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptytor 19 sep 2019, 16:41 av Locura

» Erbjudandet
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptytor 19 sep 2019, 16:24 av Locura

» SLan] Dessa nya tider [Even]
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptyons 18 sep 2019, 12:01 av Even

» Karaktärers spellistor
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptytis 17 sep 2019, 20:38 av Aurora

» [SLan] Kvällens färger [Ronia]
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptytis 17 sep 2019, 00:32 av Ronia

» Under pausen (öppet)
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptysön 15 sep 2019, 16:11 av Saghani

» Vilda gissningar [Skuggfall lan, Aurora]
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptysön 15 sep 2019, 11:18 av Aurora

» [SLan] En gammal sång [Nephania]
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptylör 14 sep 2019, 23:01 av Even

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 1 gäst.

Viol

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptylör 31 aug 2019, 22:56 av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Tyckte det var dags för lite nyheter..

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mivria
Moraltanten the Admin
Mivria

Spelas av : Lin

Tyckte det var dags för lite nyheter.. Empty
InläggRubrik: Tyckte det var dags för lite nyheter..   Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptymån 08 apr 2013, 20:23

Var ett tag sen det skrevs nyheter nu, så är ju på tiden att det sker nu tycker jag!

Har skett en del uppdateringar på sidan, och flera av dem har ni säkert märkt av men en del kasnke är mer osynliga, så här ska jag försöka lista dem alla som jag kommer ihåg för stunden:

¤ Områden
- Benkusten, Mardouf, Nordanskogen, Itrozo och Höstskogen har fått nya bilder. (Blodbergen har även ett tillfälligt "lånat" foto som ska bytas ut)
- Blodbergen, Höstskogen, Benkusten och Mardouf har fått uppdterade texter
- Savannen Sienna har fått tillbaka sitt gamla namn efter att felaktigt kallats Silanni allt för länge (Silanni är ju vargrasen, blivit tok någonstans i någon flytt)

¤ Flockkarta
Under "Om Numoori" och "Om flockar" kan man nu finna en uppdaterad flockkarta och lite uppdaterad flockinfo. Något som inte stämmer? Finns nu en officiell tråd i forumet för ändringar i flockkartan. Så fort en flock rör sig, eller om revirgränser skiftar så kan man meddela där så ändras kartan allt eftersom. Tanken är att det senaste uppdateringarna alltid ska finnas där, så utnyttja den tråden väl.

- Vill för övrigt öppna upp för att om det är flockar där ute osm fotfarande vill skapas så kan ni påminna om det nu så vi vet vilka som fortfarande ä intresserade. Nu när vi har flockstatusen mer under kontroll så blir det lättare att acceptera nya flockar.

¤ Rassidan
Nu finns det nya och fräscha storleksbilder som visar mer skalenligt vargarnas egentliga storlek. Notera att vi inte lagt in de extrema storlekarna då i gärna vill gå ifrån dessa helt. Har du dock en varg av extrem storlek så får den fortsätta vara det, och det går fortfarande att söka tillstånd för det.

¤ Domännamnet
Zara/Sleazoid har varit gullig och betala vår faktura på domännamnet som kostar 99kr om året. Kom ihåg att tacka henne för den vänligheten! <3

¤ Revantos
Namnet på Revantos flockforum är ändrat så ny borde det stå rätt. :)

¤ Allmänt småfix
Vi har bakom kulisserna petat och fixat med flera texter av och till under längre tid. Religions och historia-sidan är exempel på sidor som har delvis uppdaterade texter, och många av de stavfel och liknande som hängt med de gamla texterna under många år pillas det med i jämna mellanum.

- Förhoppningsvis kommer det en ny dsign inom en snar framtid när vi får tid att fixa det, i har tröttnat på vintern nu.

- Notera också att det kommr ske uppdateringar om vampyrrasen, du borde kunna hitta aktiv tråd i forumet, så gör din röst hörd om vampyrerna, all input är viktig för oss när vi formar nya uppdaterade riktlinjer.


¤ För nya medlemmar!
- Jag har noterat också att vi fått in helt nya medlemmar till sidan under senaste tiden så vill ge ett extra stort välkomnande till er och hoppas att ni ska trivas!

- För frågor eller tillstånd så vill jag påminna om att man ska ansöka i Admin foumet, vi kommer inte att acceptera kraft/rasansökningar via pm eller liknande. Vi diskuterar igenom alla ansökningar som kräver det, och det är viktigt att det finns dokumenterat vart en sak har godkänts och inte. Det kan dessutom hjälpa kommande medlemmar som önskar liknande saker. Självklart så kan man fortfarande fråga admins och andra medlemmar om råd kring saker om man har frågor och funderingar eller liknande om saker eller om att söka tillstånd, men det slutliga tillståndet måste ske i forumet.

- En påminnelse om status också, att status ska inte ses som något bevis för en vargs styrka utan möjligen mer som riktlinjer på en vargs erfarenhet. En vargs styrka och erfarenhet ska utvecklas i rollspel, och statusen i sig är egentligen inte väsentlig för rollspel. Lär känna din karaktär och dess styrka och du kommer märka att statusen egentligen inte har någon större betydelse när man verkligen kan leva sig in i rollspelet.

-En punkt där statusen har betydelse är om man vill skapa en flock. Det krävs då att en vargarna har minst 100 i status för att bli godkänd.


Har säkert glömt tusen saker, men det här var iaf en uppdatering om vad som hänt den senaste tiden.

~ Fridens Liljor och sena Påskkramar från Admins och Moderatorer

//Lin

_________________
Om det inte är relevant, VARFÖR HAR DU MED DET?
Till överst på sidan Gå ner
Cuywendz
Utvandrad
Cuywendz

Spelas av : MoonPhanter

Tyckte det var dags för lite nyheter.. Empty
InläggRubrik: Sv: Tyckte det var dags för lite nyheter..   Tyckte det var dags för lite nyheter.. Emptymån 08 apr 2013, 20:37

Åh, trevligt med lite nyheter C:

Tycker det känns bra med uppdaterade texter och lite fler bilder. Underlättar en del för nya (och gamla med gissar jag) medlemmar att "se" området i fråga och inte bara läsa om det. Blir mer lika uppfattning om platsen då C:

Jag fortsätter med att måla områdesbilder, och skickar till dig Miv när jag har något nytt klart! C;


Ååh, känns så bra med uppdateringar :'D
Områden, raser, historia, texter överaaaallt! <3


Och ska ta och bevaka flock-karta- tråden så att jag kan se när det skrivs där, så löser jag det med att uppdatera kartan så snart något ska ändras C':

*glad över att det nämns att statusen inte är viktigast av allt på sidan*Ååh, ååååh, en vårdesign på sidan vore mysigt <3 Eller något ljusare i alla fall <3


Fredsliljor till alla <3
Till överst på sidan Gå ner
 
Tyckte det var dags för lite nyheter..
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Nyheter-
Hoppa till: