HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Norr om floden [Isil Anar]
Idag på 8:34 pm av Rien

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
Idag på 8:22 pm av Varya

» Falska profeter [Wunjo]
Idag på 8:08 pm av Varya

» Bergens krav [Leutwin]
Idag på 6:39 pm av Leutwin

» Min färg [Ezekiel]
Idag på 6:23 pm av Ezekiel

» Lost, but not quite alone [Aliital]
Idag på 3:53 am av Leutwin

» Varya
Idag på 1:21 am av Varya

» Halv-spontana valpar (Kin)
Igår på 9:20 pm av Alin

» Släpp in ljuset [P]
Igår på 7:18 pm av Ezekiel

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Airi, Kolzak, Rien, Ronia, Silas, Varya

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis jan 08, 2019 9:00 pm av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån jan 07, 2019 10:12 pm av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 [Avslutat] Tillstånd om krafter

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lorelei

avatar

Spelas av : Dick

InläggRubrik: [Avslutat] Tillstånd om krafter   sön apr 07, 2013 12:46 am

Hej, jag skulle vilja ansöka om några krafter till Lorelei, och ja, vill veta om jag får eller ej :3 krafterna är menade att vara på en "övernaturlig"-nivå. telekenisis-ellervaddetnuheter-nivå ^^' here goes:

Första:
Instability
Namnet kommer inte från vad kraften gör utan var den orsakar, vid för mycket användning av denna power-kraft betalas ett stort pris, din mentalitet (?).
Vad kraften gör är att den förstärker fysiskt, så som styrka och snabbhet, en bra bit för en kort stund. Den triggas av ilska och även ibland sorg. Men när den används minskar den mentala förmågan att exempelvis se rätt från fel, fatta beslut baserat på logik eller fatta beslut baserat på vem det gynnas av. Kraften fortsätter tills allt du lärt dig och kan raderas helt och hållet.
Den kan inte bemästras, det som går att göra är att bemästra sin ilska och sorg för att undvika det. Det kan kanske jämföras med något slag av Raseri men med en kostnad för användning.


Andra:
Song
På ett språk hon själv inte ens känner till sjunger hon med en mjuk, len och förförisk stämma. När texten tycks uppenbara sig för henne och tycks bara flyta på utan att hon hakar sig eller stannar någonstans tar sig kraften i hennes sång in i hjärnan på den som hör det och 'möblerar om' lätt där inne för att få fienden att ändra sig lite. Denna kraft funkar inte om hon avbryts och det är få gånger den lyckas. Sången är lite som choklad, den ger hjärnan en må-bra känsla och har sen fienden, endast smått som nybörjare, i sångarens våld (mwhahah). kraften kan finslipas och ge mer kontroll över fienden med åren och även sången kan, efter många år och dagar, läras in smått och därefter användas oftare..

Något som låter konstigt eller behöver ändras ^^''? Eller kan de accepteras? Är superdålig på ett sett som jag tror folk förstår eller som jag ens tycker är bra .__.

Mvh Pem ^^
Till överst på sidan Gå ner
Mivria
Moraltanten the Admin
Mivria

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: [Avslutat] Tillstånd om krafter   tor maj 16, 2013 12:27 am

Godkänt, fast den undre kraften kan nog bl svår att rollspela, så tänk över om det går att göras annorlunda. Kommer behövas tillstånd från motståndaren för att använda den för att det nte ska bli pp, brukar vara svårt att helt utnyttja den typen av krafter, och brukar bli tråkiga i längden.

_________________
Om det inte är relevant, VARFÖR HAR DU MED DET?
Till överst på sidan Gå ner
 
[Avslutat] Tillstånd om krafter
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: Kontakta Crew ::: :: Tillstånd-
Hoppa till: