HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» How the tables have turned [Corson]
Igår på 18:05 av Corson

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Jag har sökt efter något som kan vägleda mig

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cuywendz
Vandrare
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Jag har sökt efter något som kan vägleda mig   mån 11 mar 2013, 20:56

Ödet.

Det var skönt att äntligen vara på väg igen. Härligt att känna sten och grus under tassarna. Solen stod högt på himmelen, och i söder hopade sig molnen i ett försök att komma över bergstopparna. För stunden låg luften stilla, men vindens sus kunde höras över klipporna. Hon log brett. Öronen rörde sig på hennes hjässa när hon lyssnade till alla ljud. De långa benen rörde sig med en livlig spänst. Det var länge sedan hon vandrat söderut. Nu äntligen var hon på väg igen. På väg hem.

"Du ser glad ut." Bivlinde följde Cuywendz spår. Isvargen hade valt att följa med henne då hon gav sig av. Ärligt talat gladde det Cuywendz mycket att ha sin vän med på resan. Det fick henne att känna sig tryggare.

"Jag är glad." Hon skrattade och väntade med att tala medan hon gick runt en större sten. Så snart Bivlinde kommit runt stenen han med fortsatte hon. "Det känns som en evighet sedan jag vandrade. Utanför glaciären då" lade hon snabbt till och gav hanen en road min. Han log lugnt tillbaka mot henne. Många månader hade passerat sedan hon lämnat Numoori. Visst hade hon besökt bergen och med hjälp av isvargarna tagit sig över glaciären och de frostklädda stigarna. Hon hade behövt pausen, behövt vännernas närhet och det hon lärt sig. Hon hade förlorat sig själv om det inte vore för Bianca, Bivlinde, Fenris, familjen. Hon hade dem alla att tacka. Men hon hade en annan familj, en hon inte sett på mycket lång tid nu. Hon bad var dag för dem, för deras säkerhet. Hennes små liv. Landet var stort, men hade hon turen på sin sidan kanske hon kunde möta dem igen. Hon saknade dem.

"Hur ser världen ut där nere?" Bivlindes röst var trevande, nyfiken.

Cuywendz följde hans blick upp mot bergstopparna, mot skyn. "Det är en levande värld. Du ska få se." Hon skrattade när isvargen såg sig över axeln. "Kom!" Manvargen ökade på stegen. Gruset frasade under hennes små tassar och hennes andetag blev till ånga runtom det smala ansiktet. Hennes skratt blev livligare när Bivlinde travade upp längs med hennes sida. Han stämde in i hennes munterhet.

Hon hade saknat det här. Vandringen. Det var som om något kallade henne, ledde henne framåt. Hon älskade det. Älskade att röra sig, att se världen och låta ödet styra stegen. De båda vargarnas blickar möttes. Det kunde inte bli bättre än såhär.


[Liten skiss av mig <3
Svara Inte på detta roll! Det är ett fristående inlägg för att låta Cuywendz och Bivlinde röra sig söderut C:]
Till överst på sidan Gå ner
 
Jag har sökt efter något som kan vägleda mig
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen-
Hoppa till: