HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Something I must do [Mivria]
Idag på 1:55 am av Mivria

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
Idag på 1:52 am av Laali

» Förvrängda spegelbilder [Even]
Idag på 1:39 am av Even

» Dagar och nätter, igår och idag, välkommen min gäst, du är väntad [Immiker, Mivria, P]
Idag på 1:33 am av Mivria

» Fullmånens midvintersång
Idag på 1:26 am av Mivria

» Äldre än vinden [Locura]
Idag på 12:49 am av Even

» Slemmigt [Tezuka]
Idag på 12:41 am av Tezuka

» Kyla från norr [Öppet]
Idag på 12:12 am av Vera

» Inte vet jag
Idag på 12:09 am av Nepotonje

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Haru, Hielo, Malphas, Niara, Tezuka, Yina

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 8:30 pm
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor sep 14, 2017 12:15 am av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 1:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 New places, new faces [Fallulah]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
MephistoSpelas av : Pem

InläggRubrik: New places, new faces [Fallulah]   lör dec 29, 2012 10:18 pm

Vinden var kylig och himlen var klarblå, så som den kan vara en vintermorgon ibland, det var en fin dag för att ströva omkring och leta efter det där rätta stället att slå sig ner. Kanske för alltid, men han hade några saker att klara av innan han ens tänkte på att finna den platsen. Plus. Det är och kommer nog inte att bli särsklit lätt att hitta en plats där han blir accepterad. Många är inte så väl inställda mot Kitsunes. Det visste han mycket om. Han skakade till på huvudet och tittade ner mot marken. En skog öppnade sig framför honom.

Han hade kraften att byta skepnad, en kraft han inte använde ofta då den kunde ta mycket av hans energi, men då och då var han tvungen att använda den så att han inte glömmer av allt för mycket. Han hade bestämt sig innan när han gick genom snön från Ken-Yak mot lövskogen i genom kaiwood och numoorislätterna att träna sin uthållighet och flyga en bit. Detta visade sig vara ett bra val då det gick mycket fortare än att gå och den biten som var kvar var tillräckligt kort för att han skulle kunna klara vägen. Han slog till hårt med vingarna och kände en lättnad då han såg gränsen från Numoori-slätten till Lövskogen. Mephisto gled långsamt ner mot marken, hans röda färg och gröna tecken skar lätt i den blåa himmelsfärgen. Hans form var mycket likt en örns form men större då han inte fått kontroll på storleken och var nästan lika hög som sin vanliga form.

När han var nära marken började fjädrana bytas mot päls och fjädranra på vingarna drog sig tillbaka in i hans ben och de två fågelfötterna förändrades till bakbenen. Näbben formade hans smala rävnos och han landade halvgraciöst med frambenen på marken. Det sista som förändrades var hans långa fjädrar som formade hans tre svansar som direkt började dansa runt varandra som de alltid gjorde. Mephisto sträckte på sig, han kändes alltid lika stel när han ändrat form specielt större förändringar. Kanske var det sklettet som bara inte vant sig vid förändringen.

[Paxat Fallulah]
Till överst på sidan Gå ner
 
New places, new faces [Fallulah]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: