HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Forest of gold [Weles]
fre 15 jun 2018, 17:51 av Umbra

» Nytt blod [Öppet]
mån 11 jun 2018, 16:20 av Harlequin

» Kamp [Haru]
tor 07 jun 2018, 23:56 av Frenja

» Flackande ljus [Figaro]
tor 07 jun 2018, 16:03 av Figaro

» Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
tor 07 jun 2018, 13:47 av Zaynah

» Kallt vatten [Kasai]
tis 05 jun 2018, 22:26 av Kasai

» Så ska det låta för fjärde gången - Tävling
mån 04 jun 2018, 22:31 av Azazel

» Stör ej [Nilo]
tor 31 maj 2018, 15:45 av Frenja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
ons 30 maj 2018, 23:34 av Even

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Stranger [Mild Chaos]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Jannaga

avatar

Spelas av : Teru

InläggRubrik: Stranger [Mild Chaos]   tis 30 okt 2012, 19:05

[Pax till Yoru :3]

Vinden for över dalen och gräset böjde sig för dess vilja likt vågor på ett hav. Muller kunde höras åt än man vände huvudet, men inget tydde på att det var hit det vandrade, men det såklart, inget tydde på att det Inte var påväg hit heller. En bit bort syntes mörka moln och på vissa ställen så sken det upp i ett vitt ljus, trots att solen sken, men det var såklart bara över slätten som solen för tillfället ville visa sig och sprida sin värma och sitt sken.
En ljus, fläckig tik vandrade genom gräset och hennes långa svans svepte över stråna och fick dem att göra ifrån sig ett svagt prasslande ljud.
Hon hade stannat för att se sig omkring och försöka avgöra vart det högsta, och förmodligen närmaste mullret kom ifrån för att försöka avgöra om det var något som var påväg hit. De långa öronen flackade fram och tillbaka men hade svårt att fånga upp ett direkt ljud. Ett moln svepte över himlen och skymde solen och tiken tittade upp bara för att i nästa ögonblick få en blöt skur över sig och lite fort som det hade kommit försvann det och solen sken värmande över henne igen. Hon suckade och ruskade på sig. sedan bestämde hon sig för att det var dags att röra på sig igen. Marken var lerig på vissa ställen och torr på andra så vissa gånger blev hon tvungen att hoppa från en plats till en annan för att slippa skita ned sig helt. Hon hade inga problem med smuts, nej nej, men det var ju inte direkt så att hon älskade känslan när lera och annat kröp sig emellan trampdynorna och fastnade där heller.
Till överst på sidan Gå ner
Yoru
Ninjavarg/Vandrare
avatar

Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Stranger [Mild Chaos]   tor 01 nov 2012, 19:10

[nu kommer cpsega jag Dx förlåt! Och jag har inte en blekaste aning om vad jag ska skriva om Dx Damn... <'3]

Vinden ven stilla över slätten. Ett vagt muller hördes i fjärran samtidigt som ett glatt fågelkvitter dansade med slättens prasslande. En ung ljus hanne låg och vilade ovanför gräset som sakta började tappa sin gröna glans och gå över till en gulbrun nyans. Dom slutna ögonlocken låg tungt över dom mörka ögonen samtidigt som dom stora öronen lugnt lyssnade efter faror eller annat liknande. Vinden dansade stilla i den mjuka tjocka pälsen för att sedan dansa vidare med hans doft och löv, dansa bort till fjärran där magi som någon aldrig tidigare har skådat. Varför dölja sin doft då han inte fann det behövande, kanske var det för att det är mycket få som skulle nå upp till den höjd som han befann sig på. Ingen var kapabel till att hoppa så högt, och inte heller var det många som var kapabla att klättra i träd som han och hans släkte. Många få, om dom inte bar vingar eller luften med sig.

En liten vilsen fågel flaxade viset runt hans öron och dom ljusa ögonlocken öppnades. Ett par djupa blodröda ögon skymtades och han reste på huvudet och mötte den lilla fågels blick. Och mycket sant kunde han känna och se hur förvirrad den var. Ett mjukt leende sprack upp och han såg bort mot fjärran, lät vindarna virvla runt det lilla djuret och genast kunde han se hur den vilsna blicken förändrades till en beslutsam och vetande blick. Med ett kvitter hoppade den ut i luften och flög vidare.
Till överst på sidan Gå ner
 
Stranger [Mild Chaos]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Lömskt vatten [Kachep, Chaos]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: