HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Avlägset regn [Alénya]
Idag på 16:52 av Kilah

» Meaning [Xerxes]
Idag på 10:10 av Duva

» Search [Unnown]
tis 25 jul 2017, 19:26 av Unnown

» A wandering warrior [Capheus]
tis 25 jul 2017, 18:48 av Capheus

» Fuzzy logic [P]
tis 25 jul 2017, 18:10 av Sleazoid

» Airi © MoonPhanter
sön 23 jul 2017, 19:46 av Airi

» Den hemligaste tråden..
sön 23 jul 2017, 13:07 av Selva

» Tillståndsfråga om ängel
lör 22 jul 2017, 12:29 av Orkidé

» Chatt AU I guess
tor 20 jul 2017, 12:46 av Arno

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Kilah, Milkyway

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 För ingen kan leva föralltid

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Tramptass

avatar


InläggRubrik: För ingen kan leva föralltid   lör 01 sep 2012, 12:26

Tystnaden.
Den hade förföljt honom så länge nu.
Tomheten. Som en kniv i bröstet.
Varför fanns han?
Vad var hans syfte?
Vem var han?
Hur kom han hit?
Var var alla?
Hade han glömt hur man kommunicerade?

För han hade inte känt av någon annans sinne på flera månader. Hade han förlorat sina telepatiska krafter? Vilka var devils? Existerade de fortfarande?

Mörkret omgav honom. Han hade inte sett solens ljus på evigheter. Men han gillade mörkret. Där fick han någon sorts frid, även om han aldrig kände sig fridfull.

Han hade glömt bort sitt gamla jag. Sina gamla uppgifter, kanske hade han till och med glömt bort sitt namn. Han existerade inte. Tid och rum var inte relevant. Vem brydde sig om tid när allt var i stillhet?

Han hade lärt sig leva med tomheten, mörkret och tystnaden. Men smärtan gick inte att stänga ute, den plågade honom dag som natt. De gröna ögonen förföljde honom, de fanns där när han var vaken, blundade, till och med när han sov. De fick honom att skrika av sorg och smärta. De hade fått honom att stapla. Hela hans själ. Det var som att han låg på bottnen av ett djupt hål, oförmögen att resa sig och klättra upp. För han hade fallit från toppen, och det är från toppen man faller hårdast. Han hade förlorat sitt allt och han hade gjort intet för att stoppa det.

Han skulle aldrig förlåta sig själv. Han skulle få leva med det resten av sitt liv. Och frågan var, skulle han klara av det? Skulle han orka resa sig igen?

Han kände inget hopp. Allt var svart. Han var död. Tramptass var död. Devils var döda. Numoori var dött. Jorden existerade inte. Han svävade omkring i intet. Utan att andas, utan att se. Utan att känna.

Allt var dött. Inget existerade.

....

Men det fanns ett ljus. Ett hjärta som dunkade svagt. Någonstans, långt bort hade han en undangömd pliktkänsla, han hade ett ansvar. Men skulle han någonsin samla kraft för att orka leva igen eller skulle han svika Devils så som han hade svikit Zemi?


(Just Tafs i sitt emotillstånd. Detta hände några månader efter kriget då han gömt sig någonstans i den döda skogen för att slicka sina sår och sörja sin själsfrände. Ingen behöver svara.)

_________________
Till överst på sidan Gå ner
 
För ingen kan leva föralltid
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda Skogen-
Hoppa till: