HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 15:20 av Blair

» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Abraxas

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 ~ Om Sacrari ~

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
AdminInläggRubrik: ~ Om Sacrari ~   sön 19 aug 2012, 04:30

~ Sacrari ~Omgiven av de höga bergen i Numooris nordvästra delar ligger en liten, vacker dal. Sacrari är ett grönskande, fridfullt område med klart skimrande vatten och högresta träd. Träden består till stor del av barrträd, men även en del nordliga lövträd så som björk, asp och lind. Bland dalens skogar öppnar sig ängar och mindre sjöar i anslutning till de många bäckar och floder som rinner ner från bergen. Under vinterhalvåret är dalen vackert belagd med snö.

Mitt i dalen ligger de övervuxna resterna av ett förfallet tempel. Ingen vet med säkerhet vilka som uppförde vad som en gång i tiden varit en stor och mäktig konstruktion. En legend säger att det var stenvargarna som för många årtusenden sedan, i en ålder som sedan länge passerat, reste templet för att kontakta gudarna. En annan legend säger att templet stod där redan innan vargarna kom till Numoori, men ingen kan med säkerhet säga hur gamla ruinerna egentligen är.

Sacrari är en svåråtkomlig plats då vargar måste vandra genom och över de branta bergen som omger dalen för att finna den. Det är en svårframkomlig väg utan tydliga stigar, och de flesta som funnit platsen har gjort det av en slump. Det är få som känner till den heliga platsen, och sällan som vargar söker sig dit medvetet. De vargar som har besökt området, och som vid sitt besök har funnit och vandrat bland de gamla ruinerna kan dock alla svära vid samma sak. Dalen är helig, och i och runtom det gamla templets ruiner fungerar inga krafter. Alla vargar som kommer till Sacrari blir under den tid de vistas i närheten av ruinerna kraftlösa, eftersom att templet har en så stark och andlig energi. Varelser som vampyrer, zombies och andar kan inte vistas i Sacrari, och hindras som av en osynlig kraft från att beträda den heliga dalen.


Klimat: Övervägande vindstilla och svalt, med kyligare vintrar och mildare somrar.
Djurliv: Många djur från de omgivande bergen söker sig ner i dalen, så som getter och en hel del stora rovfåglar. Många småfåglar, gnagare och en del hjortdjur som exempelvis rådjur återfinns i dalen.
Flockar: Flocken Jägarna har sitt revir i Sacrari.

Till överst på sidan Gå ner
 
~ Om Sacrari ~
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Sacrari-
Hoppa till: