HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Searching for.. what? (SHIVA)
Idag på 15:45 av Aziza

» Under rot och sten [P]
mån 16 apr 2018, 23:12 av Abascal

» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
mån 16 apr 2018, 18:48 av Cry

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
sön 15 apr 2018, 20:34 av Andúnë

» Men med dig som mitt ljus [Hielo]
lör 14 apr 2018, 23:43 av Azazel

» Och utan riktning
lör 14 apr 2018, 13:36 av Azazel

» Continue [Shiva]
fre 13 apr 2018, 17:54 av Levanea

» Återskapa Lunula
ons 11 apr 2018, 23:44 av Aimar

» Adoptera syskon (designer)
tis 10 apr 2018, 14:49 av Abraxas

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster.

Arno

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 A new family member?!(P)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lihai
Död
avatar

Spelas av : Emelie

InläggRubrik: A new family member?!(P)   lör 21 jul 2012, 13:27

En medelstor ärrad grå hane ligger på en strand vid sjön och njuter av solen och dess värme. . Han klipper lite med öronen och lyssnar på ljuden runtomkring sjön. Där han ligger kunde han se vilka djur som kommer och går till sjön.Han sveper lite med svansen och gäspar stort, han var uttråkad, rejält uttråkad. " GÄSP" tänker han för sig själv. Det hände inte så mycket här förutom några djur kom och drack då och då.

Han himlar lite med ögonen när ännu några djur kommer för att dricka. Några lättskrämda rådjur, han flinar smått till och funderar på att kanske skrämma dem, men innan han hinner göra det så hoppar de undan och försvinner snabbt in bland träden.

Han ser en aning förvånad ut efter dem, något hade skrämt dem innan han hade gjort det. Med vem? eller vad? Han klipper lite med öronen för att lyssna efter några okända ljud, men alt som han hörde var vattenfallets dån.
han bestämde sig för att ligga kvar, vem eller vad som skrämde rådjuren skulle säkert dyka upp igen och det skulle bli väldigt intressant vad som skulle hända då.

(Paxat till Theron)
Till överst på sidan Gå ner
Theron
Död
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: A new family member?!(P)   lör 21 jul 2012, 13:53

Den stora mörka hanen med de röda teckena och de långa huggtänderna rörde sig lungt igenom skogen. Hans far hade sagt att här fanns hans släkt om han ville söka upp dem och han kände ett visst behov att att i alla fall se vad det avr för vargar. Kanske skulle han berätta vem han var men troligen skulle han inte göra det. Allt berodde på hur dessa släktingar var.

Han ahde vuxit upp emd sin mor, sina syskon och sin far. Han ahde även delat många unga år med den rödbruna tikvalpen, en tik han såg som en mycket nära vän. Han saknade henens sällskap. Saknade att umgås med henne. Kanske skulle de mötas en dag igen. Kanske inte.

Han stannade upp då doften av vatten nådde hans känsliga nos och han klippte lite med öronen och sedan fortsatte han gå. Doften av varg var stark här runt sjön. Han hade nog hittat in i reviret och kanske skulle det ogillas av flcokens medlemmar. Han fortsatte gå och sedan kunde han mellan träden se sjöns glittrande yta. Doften av varg var ännu starkare här, färsk. Han förstod att någon fanns i närheten.
Till överst på sidan Gå ner
Lihai
Död
avatar

Spelas av : Emelie

InläggRubrik: Sv: A new family member?!(P)   mån 23 jul 2012, 22:41

Han gäspar en aning och klipper lite med öronen, men han reser sig snabbt upp och ser sig omkring, hans nos hade fångat upp en doft av en okänd varg i närheten och raggen reste sig genast och han stryker öronen en aning bakåt. Doften från den okända vargen verkade inte tillhöra någon flock så troligen är det någon flocklös som har gått in på reviret utan att tänka sig för.

han ruskar smått på huvudet och styr stegen mot doften. han ökar på stegen och vädrar i luften, jo lukten blir allt starkare och snart får han syn på en stor mörk varg med röda tecken och långa huggtänder framför sig, han saktar in och stannar sedan en bit ifrån främlingen. han klipper med öronen och morrar lågt. - Du är på Cierzos revir, ge dig av eller ta konsekvenserna.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: A new family member?!(P)   

Till överst på sidan Gå ner
 
A new family member?!(P)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: